Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga mam stresa jak cholera, z jednej strony się bardzo cieszę, że zobaczę mojego robaczka, ale z drugiej boję się że może coś być nie tak
Staram się ciągle pracować i nie myśleć ale nie da się Stres bo nowy lekarz, nowy gabinet i widok USG, nio zobaczymy może nie wykorkujeAgnieszka0812, ilonia1984, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Aga mam stresa jak cholera, z jednej strony się bardzo cieszę, że zobaczę mojego robaczka, ale z drugiej boję się że może coś być nie tak
Staram się ciągle pracować i nie myśleć ale nie da się Stres bo nowy lekarz, nowy gabinet i widok USG, nio zobaczymy może nie wykorkujemonilia84, Wiaterek, s1985, ilonia1984, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Też widzę suwaczek. Trochę mi sie humor poprawił bo w przyszłym cyklu mąż będzie jednak w domu na moje dni płodne :]
monilia84, s1985, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Też widzę suwaczek. Trochę mi sie humor poprawił bo w przyszłym cyklu mąż będzie jednak w domu na moje dni płodne :]
Renia7910, Wiaterek, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Renia jak tam z nawleczonym w domku?
-
Agnieszka0812 wrote:A prowiantu Ci nie brakło? Ja mam ochotę na schaboszczaka z buraczczkami, ziemniaki z koperkiem i kompot kwaśny
HEHEHEH brakło, ale koleżanka z pracy szła na pocztę to wstąpiła mi do piekarni i kupiła 2 kołaczyczki i jednego już wciągnęłam a drugiego za chwilkę zjem eeheheh
Ty a ja mam dzisiaj ochotę na kotlecika z mizerią i ziemniorami ehehAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
monilia84 wrote:HEHEHEH brakło, ale koleżanka z pracy szła na pocztę to wstąpiła mi do piekarni i kupiła 2 kołaczyczki i jednego już wciągnęłam a drugiego za chwilkę zjem eeheheh
Ty a ja mam dzisiaj ochotę na kotlecika z mizerią i ziemniorami ehehFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Renia7910 wrote:Dziękuję, w sumie nie jest zle jeśli wziąć pod uwagę że niewiele w tym domku przebywamy. Dużo spraw do pozałatwiania więc nie ma czasu sie kłócić na razie. To ja się zaczynam stresować bo po 7 miesiącach do pracy mam wrócić. Wtedy nie wyslalam tego wypowiedzenia, nie wiem czy wysyłać teraz, czy czekać aż mi go wręczą, nie wiem. Dodam że ręka nie jest wyleczona, nie wiem jak to ogarnę. Jednym słowem -,stres.
Patrz a ja pewna byłam, że wysłałaś, kiedy wracasz do pracy? W ogóle na rehabilitację to pewnie z pół roku trzeba czekać co? Mój tata 9 mcy czekałFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Nio u mnie już 7 tydzień, niech leci szczęśliwie
Wiaterek Aga ma rację po co Ci ale seksu nigdy za wiele trzeba sobie używać pókim młode tzn Wy bo ja już "stara"
Reniu wierzę, że się stresujesz powrót do pracy bo takim czasie to na pewno ogromny stres, przeżyłam to na własnych kościach i wiem jak wiele sytuacji niemiłych człowieka może spotkać. Ja bym poczekała na ruch twojego pracodawcy, skoro nie wysłałaś tego wypowiedzenia, nie masz nic do stracenia, a jak on Cię zwolni to chyba należy ci się zasiłek dla bezrobotnych o ile się nie mylę
I co dalej z ręką, co lekarz mi proponuje ????
Życzę Ci żeby z mężem się poukładało, z całego serduszka, a najbardziej to życzę Ci wielu serduszek na wykresie i zielonej końcówki, która w Waszym życiu byłaby świetnym prezentem i rozwiązaniem wielu sprawAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Piękne i młode jak nimfy leśne :]
Dzięki dziewczyny za pocieszenie. Dziś mnie coś brzuch boli, takie jakby rozpychanie więc to może być to, no ale zobaczymy. Na pewno muszę się wyspać dzisiaj to i humor juto będę mieć lepszy. A tak w ogóle to siedzę w pracy i oglądam w internecie ubranka dla noworodków. Normalnie jakaś głupia jestem...monilia84, Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki