Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No Lunka czarnowidztwo bo się w tamtym cyklu nastawiłam, ze będzie super i dpa zbita jak widać. A teraz czuję, że nic z tego nie będzie. Muszę wyluzować bo zmęczona jestem już tym niespaniem...Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Ja w ciąży też bóle dokładnie jak przed @ :] także Lunka czekamy na 2 kreski.
Laski znacie jakieś domowe sposoby na bezsenność? Ja się chyba podświadomie stresuje i albo nie mogę zasnąć albo się budzę co chwilę. Wczoraj już mężowi ryczałam w ramię że chcę spać i nie mogę
Chyba nic z tego u mnie nie będzie, żadnych takich typowych objawów nie mam. Sutki mnie swędzą i trochę piersi napuchły, ale to może być przed @ również. Ból miesiączkowy pojawił mi się ze 2 razy i to w zasadzie coś bardziej podobnego do lekkiego rozpierania Także jakby co to dołączam do Październikowych babeczek
Wiaterek proszę mi tu nie krakać, jeszcze czas na to żeby tempka odbiła do góry, a sutki swędzące to objaw ciąży także Tobie też zaraz nakopie do tyłeczkaAgnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
lunadelrospo wrote:Laski,wiecie,że ja jakoś odpuscilam?
Nie mam parcia,zeby robic test,nie wyjdzie to juz mam zaplanowane co z zyciem swoim zrobię.Nie pomyslcie,ze ja nie chcę dziecka,tylko teraz coraz bardziej widze, ze do pewnego momentu coś mnie nakrecalo tqk mocni,że musi być tak i już j tylko w tym cyklu.
Może to świadomość, że mam syna ma znaczenie,nie wiem.
Lunka ja też popuściłam i wiesz jak się skończyło - II kreseczkami, czasem lepiej nie nastawiać się i mieć miłe zakończenie i miłą niespodziankęAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Wiaterku ja jak w ciąży byłam z Wojtkiem to nie raz w nocy nie mogłam spać, i jakie to było denerwujące, chłop śpi, starszy śpi, a ja nie wiedziałam co ze sobą zrobić, potem przez to nie wyspanie to strasznie nerwowa byłam
Wiaterek lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
lunadelrospo wrote:Laski,wiecie,że ja jakoś odpuscilam?
Nie mam parcia,zeby robic test,nie wyjdzie to juz mam zaplanowane co z zyciem swoim zrobię.Nie pomyslcie,ze ja nie chcę dziecka,tylko teraz coraz bardziej widze, ze do pewnego momentu coś mnie nakrecalo tqk mocni,że musi być tak i już j tylko w tym cyklu.
Może to świadomość, że mam syna ma znaczenie,nie wiem.
Lunka no coś TY, przecież żadna z nas tak nie pomyśli. Może faktycznie, posiadanie syna, trochę Cię uspokoiło w tej kwestii i dlatego trochę odpuściłaś.
Ja nie mam jeszcze dzieci i pewnie dlatego mi jest ciężko wyluzować, bo boję się, że mogę się ich nie doczekać.
Ale dziewczyny mają rację, jak w ogóle udało mi się torchę odpuścić, to też zobaczyłam dwie kreseczki, to jest dobry znak
A test zrób, bo wszystkie czekamy na wynikAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Agnieszka0812 wrote:Nie no ja jestem przerażona tym moim apetytem, wiem, że dupek też wzmaga apetyt, masakra, już mam butle wody naszykowaną
No co Wy? Ja tez biorę dupka i nie zauważyłam zwiększonego apetytu w tym czasie, serio tak jest?Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Stópka
Agnieszka0812 wrote:No, ale za co? Dziewczynom się wchłonęły, dają mi nadzieję, chcę żeby napisały co i jak u nich było i jakie miały zalecenia To wcale nie jest takie przyjemne, lepsza była błoga nieświadomość wszystkiego w pierwszej ciąży. Szanse na utrzymanie zdrowej ciąży mam 50/50, lekarz niczego nie obiecywał. Pewnie, że wolałabym być w skowronkach i nie myśleć o tym, ale nie potrafię, a skoro u dziewczyn jest ok to dają nadzieję
AAA i nie wolno bić ciężarnychAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Widzicie, ja nie czekałam zbyt długo na ciążę, dopiero zaczęliśmy starania i pykło. Teraz też ze 2 razy poszło na siłę i to nie było fajne więc w takcie seksu starałam się nie myśleć, że "robimy dziecko" tylko cieszyć się swoją obecnością, bliskością i że jest przyjemnie. Nie mam dzieci a strasznie chciałabym mieć dużą rodzinę. Zobaczymy, co ma być to będzie i tak tego nie zmienię
Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Stópka wrote:No co Wy? Ja tez biorę dupka i nie zauważyłam zwiększonego apetytu w tym czasie, serio tak jest?
s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Ja biorę 3 razy dziennie, ale może to nie tylko wina dupkaStópka
Stópka wrote:No ja biorę co prawda 2 razy dziennie, może faktycznie ta jedna tabletka więcej ma jakiś wpływ.
s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Mi dzisiaj temperatura w dół, więc też nastrój minorowy. Lepiej żeby jutro poszła w górę jeżeli wie co dla niej dobre!
A tak serio, ja też trochę wyluzowałam. Pogodziłam się z faktem, że pewnie zajdę dopiero po zmianie pracy i już nie mam tej presji, że musi się udać zanim skończy mi się L4. Uda się, to dobrze, nie uda, też damy jakoś radę. I poczułam taki cudowny luz, wiedząc, że przestałam wszystko uzależniać od potencjalnej ciąży, że nie zawieszam dalej całego życia na kołku. Może ta zmiana nastawienia pomoże w miarę szybko zaciążyć, po ta poprzednia presja wykańczała mnie psychicznieRenia7910 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Agnieszka0812 wrote:hahaha ja zganiam na dupka, bo mam się przyznać do obżarstwa? A tak mam dobrą wymówkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 08:57
Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
Stópka
Mutacja MTHFR C677T, A1298C.