Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Stópka wrote:Witam dziewczyny,
w ten weekend to we trzy szalejemy, ja teżAgnieszka0812, Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Agnieszka0812 wrote:Oj tam oj tam, dres założysz i jesteś gotowa
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Ja tez nie;)
Laski ja do godziny 11.30 siedze w mieszkaniu i sie ucze,a po tej godzinie jade na uczelnię, i musze zalatwic pare pilnych spraw i znowu nauka do 15 bo tqk mam egzamin...a to dwie godziny..
Wiec test jutro.
-
Agnieszka0812 wrote:AAAA no tak !
Ja dziś na kwietniówkach pisałam zapytanie o krwiak, bo tam dwóm dziewczynom się wchłonął, czekam na odzewAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:Ja tez nie;)
Laski ja do godziny 11.30 siedze w mieszkaniu i sie ucze,a po tej godzinie jade na uczelnię, i musze zalatwic pare pilnych spraw i znowu nauka do 15 bo tqk mam egzamin...a to dwie godziny..
Wiec test jutro.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Ja w ciąży też bóle dokładnie jak przed @ :] także Lunka czekamy na 2 kreski.
Laski znacie jakieś domowe sposoby na bezsenność? Ja się chyba podświadomie stresuje i albo nie mogę zasnąć albo się budzę co chwilę. Wczoraj już mężowi ryczałam w ramię że chcę spać i nie mogę
Chyba nic z tego u mnie nie będzie, żadnych takich typowych objawów nie mam. Sutki mnie swędzą i trochę piersi napuchły, ale to może być przed @ również. Ból miesiączkowy pojawił mi się ze 2 razy i to w zasadzie coś bardziej podobnego do lekkiego rozpierania Także jakby co to dołączam do Październikowych babeczekWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Ja w ciąży też bóle dokładnie jak przed @ :] także Lunka czekamy na 2 kreski.
Laski znacie jakieś domowe sposoby na bezsenność? Ja się chyba podświadomie stresuje i albo nie mogę zasnąć albo się budzę co chwilę. Wczoraj już mężowi ryczałam w ramię że chcę spać i nie mogę
Chyba nic z tego u mnie nie będzie, żadnych takich typowych objawów nie mam. Sutki mnie swędzą i trochę piersi napuchły, ale to może być przed @ również. Ból miesiączkowy pojawił mi się ze 2 razy i to w zasadzie coś bardziej podobnego do lekkiego rozpierania Także jakby co to dołączam do Październikowych babeczeks1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
s1985 wrote:za daleko żeby ciebie zlac ehh ;/
AAA i nie wolno bić ciężarnychFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Lunka trzymam mocno kciuki Nio zatestować byś mogła spokojnie
Szalejcie dziewczynki i czekamy na nowe teściki, trzymam kciuki
Ja wzięłam się za pracę bo ten dzień wogóle by mi nie minął a tak już 2 h zleciało eheheh jeszcze tylko 6 h - pocieszenie wielkie, już oczywiście zaczynam jeść jak tak dalej pójdzie to do 10 jedzenia mi braknie
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Wiaterek wrote:Ja w ciąży też bóle dokładnie jak przed @ :] także Lunka czekamy na 2 kreski.
Chyba nic z tego u mnie nie będzie, żadnych takich typowych objawów nie mam. Sutki mnie swędzą i trochę piersi napuchły, ale to może być przed @ również. Ból miesiączkowy pojawił mi się ze 2 razy i to w zasadzie coś bardziej podobnego do lekkiego rozpierania Także jakby co to dołączam do Październikowych babeczekWiaterek lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Laski,wiecie,że ja jakoś odpuscilam?
Nie mam parcia,zeby robic test,nie wyjdzie to juz mam zaplanowane co z zyciem swoim zrobię.Nie pomyslcie,ze ja nie chcę dziecka,tylko teraz coraz bardziej widze, ze do pewnego momentu coś mnie nakrecalo tqk mocni,że musi być tak i już j tylko w tym cyklu.
Może to świadomość, że mam syna ma znaczenie,nie wiem.Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
monilia84 wrote:Lunka trzymam mocno kciuki Nio zatestować byś mogła spokojnie
Szalejcie dziewczynki i czekamy na nowe teściki, trzymam kciuki
Ja wzięłam się za pracę bo ten dzień wogóle by mi nie minął a tak już 2 h zleciało eheheh jeszcze tylko 6 h - pocieszenie wielkie, już oczywiście zaczynam jeść jak tak dalej pójdzie to do 10 jedzenia mi braknieFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15