Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Renia7910 wrote:Zapalenie chyba prostaty albo kamienie na nerkach albo cholera wie co. Dostał antybiotyki i siedzimy we dwoje w domu jak emeryci
Sysia pewnie już nogami przebiera doczekać się nie możeAgnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Agnieszka0812 wrote:No już się martwiłam o Ciebie!
Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
roxa wrote:Padam na twarz!
Nawet nie bylo dzis czasu na forum zajrzec... Prata potem podroz do kliniki, wizyta, pochodzilam po sklepach potem podroz powrotna, male zakupy i dopiero przed 20 w domu jak o 6 wyszlam...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Wiaterek wrote:U mnie podobnie tyle ze mówi R. Na lody wyciągnęłam ogólnie polecam lody na chandre2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnySysiek tak lekarz zdrowy i tak samo zajebisty jak zawsze...
Ale ja sie troche podlamalam moze bezpodstawnie moze slusznie sama nie wiem
Endometrium 9,5mm tylko choc lekarz nie uwaza ze to zle, a pecherzyk na prawym jajniku podrosl jedynie na 15mm z przecinkiem... nawet nie wiem jakim bo zalamalam sie juz slyszac 15... Na lewym jajniku pojawil sie tez jeden ale niespelna 10mm wiec bardzo w to watpie zeby podrosl tak zeby bylo dane mu peknac...
Myslalam ze dzis bedzie zastrzyk na pekniecie pecherzyka patrzac na poprzednia wizyte no ale niestety sie przeliczylam...
Jeszcze 3 dni sie kluje i stymuluje tego uparciucha (mam nadzieje ze podrosnie a najlepiej oba) a w czwartek ruszamy z zastrzykiem na uwolnienie jajeczka... no i intensywny weekend przed nami
O ile spuszczona ze mnie dzis krew nie pokaze jakiegos zawirowania hormonalnego i nie zadzwonia ze zmiana planow...
Intak to u mnie wyglada...s1985 lubi tę wiadomość
-
roxa wrote:Sysiek tak lekarz zdrowy i tak samo zajebisty jak zawsze...
Ale ja sie troche podlamalam moze bezpodstawnie moze slusznie sama nie wiem
Endometrium 9,5mm tylko choc lekarz nie uwaza ze to zle, a pecherzyk na prawym jajniku podrosl jedynie na 15mm z przecinkiem... nawet nie wiem jakim bo zalamalam sie juz slyszac 15... Na lewym jajniku pojawil sie tez jeden ale niespelna 10mm wiec bardzo w to watpie zeby podrosl tak zeby bylo dane mu peknac...
Myslalam ze dzis bedzie zastrzyk na pekniecie pecherzyka patrzac na poprzednia wizyte no ale niestety sie przeliczylam...
Jeszcze 3 dni sie kluje i stymuluje tego uparciucha (mam nadzieje ze podrosnie a najlepiej oba) a w czwartek ruszamy z zastrzykiem na uwolnienie jajeczka... no i intensywny weekend przed nami
O ile spuszczona ze mnie dzis krew nie pokaze jakiegos zawirowania hormonalnego i nie zadzwonia ze zmiana planow...
Intak to u mnie wyglada...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny :-* Normalnie tak mnie to zalamalo i wogole... ale pozalilam sie wam i mezowi, przeanalizowalam cykle i w sumie to w tym udanym bylam na monitoringu po jednym zastrzyku mniej niz teraz i tez mialam 15mm pecherzyk... wiec zrobilam kolejny zastrzyk i pora sie ogarnac, wzoac w garsc bo przeciez w weekend zachodze w ciaze... i to z blizniakami z obu pecherzykow
s1985 lubi tę wiadomość
-
roxa wrote:Dzieki dziewczyny :-* Normalnie tak mnie to zalamalo i wogole... ale pozalilam sie wam i mezowi, przeanalizowalam cykle i w sumie to w tym udanym bylam na monitoringu po jednym zastrzyku mniej niz teraz i tez mialam 15mm pecherzyk... wiec zrobilam kolejny zastrzyk i pora sie ogarnac, wzoac w garsc bo przeciez w weekend zachodze w ciaze... i to z blizniakami z obu pecherzykow2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18