Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
roxa wrote:Oooo to juz nie beda blizniaki a forumowe trojaczki
Ja juz dzis zakupilam po lekarzy sexi bielizne w zajebistym neonowym kolorkuAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Helooo, widzę dziewczyny że macie fajne stroje na weekend byście się pochwaliły nam
Aguś jak tam samopoczucie z rana, jakieś mdłości przyleciały do Ciebie ???
Ja znowu zasypiam przy biurku to jest normalnie katastrofa, udawać że coś robię a tak naprawde to walczę z oczami żeby nie zasnąć. Do tego tak mnie wydęło dzisiaj że będzie cud jak ktoś mi czegos nie powie o brzuszku, dobrze że jestem przy kości to pomyśli: " ty za zaś zgrubła: heheheilonia1984, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Dobry....ale jestem polamana,spalo mi sie dzis strasznie,calczas cos dretwialo,gdzies szczykalo,stata juz jestem czuje sie czasem jak babulenka :)Monilka ja Ci sie wcale nie dziwie,ze przysypiasz...jestem zdania,ze kobiety w ciazy nie powinny pracowac juz od samego poczatku,powinny lezec i pachniec,bo samo samopoczucie daje im popalic a wez tu jeszcze paracuj i wstawaj rano,ciezka sprawa
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ilonka to my obie takie stare babuszki jesteśmy
To racja z tym wstawaniem i chodzeniem do pracy na początku ciąży. Lepiej by było w domu siedzieć, ale z drugiej strony zanudzę się w domu, ja jestem pracoholikiem, ale zobaczymy co lekarz mi powie. Czy zaleci L4 czy nawet nie odezwie się na ten temat. Staram się nie myśleć o tej wizycie stale, ale coraz mocniej się denerwuje. Oj gdzie tu czwartek.....
ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Aguś u mnie apetyt też rośnie w miarę jedzenia ehhehe, wczoraj zjadłam obiad a za 10 minut dokładałam bo czułam się głodna, muszę zacząć z domu wychodzić bo zjem wszystko co jest w nim
W pracy też czuje że jedzenia mi brakuje, rano zjem śniadania a za 2 godziny jestem głodna
Oj to nie dobrze z tym biodrem, może to macica się rozciąga hmmm
-
lunadelrospo wrote:Trzymajcie trzymajcie bo ja mam objawy jak ciazowe ze stresu;)
ja bym zatestowała, mi w 9dpo wyszłoAgnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:a testu ze soba nie wziełąś?
ja bym zatestowała, mi w 9dpo wyszło
Ja pisałam, że 7 mam dużo, a chyba jeszcze z 5 opakowań dokupiłam w tym ze 3 podwójne byłys1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Sylwia uwielbiam Cię za te testy przyznaj się, ile masz ?
Ja pisałam, że 7 mam dużo, a chyba jeszcze z 5 opakowań dokupiłam w tym ze 3 podwójne byłyAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:Wiaterek,to akurat takie objawy,ze po prostu w stresie zarlam w nocy co popadnie, wiec pitem efekty typowo stresowe;)
Testu nie wzielam nie mam do tego głowy,tak w ogóle.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18