Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lunadelrospo wrote:Nie opuszczam,choć muszę redukować czas tu spędzony.
Czekam przeciez na najblizsze dobre wieści!Agnieszka0812, Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Agnieszka0812 wrote:Ja dziś całą noc miałam mdłości, a jak spałam to koszmary...śniło mi się, że jestem na kolejnej wizycie u gina, a on mi mówi, że zarodek nie rozwinął się, że zatrzymał się na etapie pęcherzyka...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
ide się szykować do przedszkola i na chwile do biedry musze dla kolezanki te świeczki ledowe kupić
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Lunka my Cię tutaj potrzebujemy Zawsze służysz dobrą radę ehhehe Prosimy może ograniczyć swoje wizyty na forum tylko do 20 razy dziennie ale nie odchodź całkiem
Agnieszka0812, lunadelrospo, s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Agnieszka0812 wrote:Ja dziś całą noc miałam mdłości, a jak spałam to koszmary...śniło mi się, że jestem na kolejnej wizycie u gina, a on mi mówi, że zarodek nie rozwinął się, że zatrzymał się na etapie pęcherzyka...
To znaczy, że będzie zupełnie odwrotnie :]
Ilonka, wczoraj miałam przeczucie, że się udało, ale wieczorem już cycki mniej ciężkie się zrobiły i mniej wrażliwe i znów mnie dopadła chandra. Dziś już trochę bardziej bolą, ale najgorsze jest to, że nie pamiętam jaki dyskomfort z nimi odczuwałam jak zaszłam w pierwszą ciążę. W ogóle nie bardzo się wtedy skupiałam na objawach, mama była w szpitalu i nie miałam głowy do tego. Jedyne co pamiętam, że bolał mnie lekko miesiączkowo brzuch ok tydzień przed terminem @ i piersi bolały w trochę inny sposób. Także nie wiem. Zastanawiają mnie te zaburzenia snu i zaparcia, no i wczoraj mnie kilka razy w pochwie zakłuło. Poza tym to chyba normalnie jak przed okresem wszystko, tylko skórę mam ładniejszą.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Lunka z nami zostanie i sama zaciąży niebawem przez przypadek Jak Sysia mówi, sie na nią kichnie, prychnie, tymi wirusami ciążowymi zarazi to i nawet tablety anty nie poomogą i będzie mały Lunek ;]
Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:To znaczy, że będzie zupełnie odwrotnie :]
Ilonka, wczoraj miałam przeczucie, że się udało, ale wieczorem już cycki mniej ciężkie się zrobiły i mniej wrażliwe i znów mnie dopadła chandra. Dziś już trochę bardziej bolą, ale najgorsze jest to, że nie pamiętam jaki dyskomfort z nimi odczuwałam jak zaszłam w pierwszą ciążę. W ogóle nie bardzo się wtedy skupiałam na objawach, mama była w szpitalu i nie miałam głowy do tego. Jedyne co pamiętam, że bolał mnie lekko miesiączkowo brzuch ok tydzień przed terminem @ i piersi bolały w trochę inny sposób. Także nie wiem. Zastanawiają mnie te zaburzenia snu i zaparcia, no i wczoraj mnie kilka razy w pochwie zakłuło. Poza tym to chyba normalnie jak przed okresem wszystko, tylko skórę mam ładniejszą.
Ja przed @ to akurat zawsze syfy mam, co do objawów to więcej ciążowych miałam w cyklach, w których nie zaszłam niż w cyklu w którym zaszłam
Ja wczoraj zrobiłam test pamiątkowy i pięknie to wygląda jak od razu pojawiają się dwie tłuste krechyFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Aga pokaż :]
Własnie z tą cerą to mam ją ładną od środka tamtego cyklu więc się nie liczy :]Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 08:06
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Aga pokaż :]
Własnie z tą cerą to mam ją ładną od środka tamtego cyklu więc się nie liczy :]Wiaterek, Renia7910, Renia7910, kehlana_miyu, Natalii00, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/799f381cfd87.jpg
No to teraz się napatrzę na takie mega tłuste kreski i za kilka tygodni takie same Wam pokaże :] PięknieAgnieszka0812, Stópka, ilonia1984 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
lunadelrospo wrote:Wiecie,że ja jak test zrobilan w poprzedniej ciazy,ti byl nega wyrazny?
Wiaterek lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15