Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nio ja z Wiktorią to testowałam 3 dni po @ i wyszedł mi wtedy taki (beta 725):
A z maleńką niunią teraz taki (beta 928):
Zostawienie teściku na pamiątkę to super pomysł szkoda że rok temu o tym nie pomyślałam, wczoraj szukałam różnych wyników z poprzedniej ciąży i oglądałam zdjęcia mojej Wiki, choć malutko ich mam i oczywiście łezka w oczku była
Ale jestem twarda i tej niuni nie dam odejść, będziemy walczyć do końcaWiaterek, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Cześć dziewczyny,
wczoraj musiałam zniknąć bo w pracy sporo było do ogarnięcia, a tu dziś znów nie mogę nadrobić.
Ja to swój wyrzuciłam test, bo ciągle jak gdzieś mi wpadł w ręce to chodziłam i ryczałam. No ale fakt pamiątka ogólnie fajnaStópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
No ja zostawiłam tylko buciki, które pokazałam mojemu M. razem z testem, ale też je schowałam głęboko w szafę, żeby mi nie wpadały w ręce. Jakoś nie radzę sobie z tym wszystkim.Stópka
Stópeczko kochana, ciezko to zaakceptować. Ja się pogodziłam z tym, że tak się stało ale czasami nacodzą takie myśli: co by było gdyby...? Ale nie można tak bo się człowiek zadręcza. Trzeba wierzyć, że będzie już niedługo dobrze i będsziemy narzekać jak strasznie nam brzuchy przeszkadzająWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Stópeczko kochana, ciezko to zaakceptować. Ja się pogodziłam z tym, że tak się stało ale czasami nacodzą takie myśli: co by było gdyby...? Ale nie można tak bo się człowiek zadręcza. Trzeba wierzyć, że będzie już niedługo dobrze i będsziemy narzekać jak strasznie nam brzuchy przeszkadzają
Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
Stópka
pucek wrote:Jad do pracy zawieźć kolejne zwolnienie szef nie będzie zadowolony bo wszystkim mówi ze ja przeciz niedługo wrócę
No to się zdziwi trochęRenia7910 lubi tę wiadomość
Stópka
No to bylo cos takiego trudnego do opisania... Jakby takie mini skurcze raz na jakiś czas bardzo nisko w brzuchu i pachwinach. Taki cos innego niż wszystko co juz w brzuchu czułam. I w pierwszej i drugiej ciąży to miałam i od razu wiedziała ze to może miec związek z bejbusiem. A cooooo?
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Mnie tak lekko pokłuwa w brzuchu tak leciutko, czasami w pachwinie prawej takie leciutkie ciągniecie. Tylko właśnie mało co boli więc myślę, że to nie jest toWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
lunadelrospo wrote:Z racji,ze Syska wyszla,to ja za nią powiem,Aga dawaj tesciora;)
Agnieszka0812, Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Dotarła książka kupiłam używaną na all za 19 zł z przesyłką i to nowsze wydanie, w empiku są chyba po 50 zł. Książka używana, jak nowa, pachnie jeszcze farbą drukarską
Renia jak tam poszukiwania sali? ja trochę się rozkręcam, ale słaba jestem tak mnie przeciągłos1985, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dziewczyny ledwo do domu dojechalam...taka chora jestem,zeobilam sobie mleko z miosem czosnkiem i maslem lyklam apap bo glowa mi peka chyba sie poloze,moze sie lepiej poczuje jeszcze nakrzyczalam na przyjaciolke bo stwierdzila ze jecze..,nosz kur...jak sie zle czuje i glowa mi peka to co mam sie usmiechac i mowic jaki awiat jest piekny...do tego taki upal jest ze myslalam,ze zemdleje
Renia7910 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Agnieszka0812 wrote:Dotarła książka kupiłam używaną na all za 19 zł z przesyłką i to nowsze wydanie, w empiku są chyba po 50 zł. Książka używana, jak nowa, pachnie jeszcze farbą drukarską
Renia jak tam poszukiwania sali? ja trochę się rozkręcam, ale słaba jestem tak mnie przeciągło
mnie sie zebrało na przemeblowanie u dzieciaków ;]Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18