Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ilonia1984 wrote:Dziewczyny ledwo do domu dojechalam...taka chora jestem,zeobilam sobie mleko z miosem czosnkiem i maslem lyklam apap bo glowa mi peka chyba sie poloze,moze sie lepiej poczuje jeszcze nakrzyczalam na przyjaciolke bo stwierdzila ze jecze..,nosz kur...jak sie zle czuje i glowa mi peka to co mam sie usmiechac i mowic jaki awiat jest piekny...do tego taki upal jest ze myslalam,ze zemdleje
ilonia1984 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
A jakie zaćmienia umysłu mam, starszy ma wychodzić a mnie olśniło, że dziś zdjęcia w szkole i trza koszulę uprasować, żeby było mało wychodził na 12:40? Zaćmienie całkowite
s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
No ja dzis gorszy dzien mialam ona chyba tez bo ma problemy no i powiedziala,ze jecze cos dzis to nawrtzeszczalam na nia i bylo 100 slow na Ajedno ale juz nam przeszlo :)a latam Sysiu bo musialam cos zalatwic w banku i l4 wyslac ale juz leze i nawet nic nie robie,ani obiadu ani nic w dupie mam zamowie cos
Agnieszka0812, Wiaterek, s1985 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyIlonia wracaj do zdrowka ja tez przeziebiona jestem i wzielam sobie dwa dni wolnego w pracy...mam dzis gorszy dzien, przez mysl mi przeszlo, ze znowu sie nie udalo...piersi mnie nie bola tylko strasznie sutki, nie moge ich dotkanac bo sprawiaja bol...sa takie pelne...w brzuchu czuje pelnosc jakbym pilke pozarla... w poprzedniej straconej ciazy nie zwracalam na objawy bo nie myslalam, ze zajde w ciaze..
-
Dziekuje :)Mnie piersi nie bolaly wogole,calkiem inaczej jak w tej poronionej wtedy dotknac sie moglam a teraz tylko sutki iwielkie sa teraz dopiero w tym 10 tygodniu zaczynam odczuwac wieczorami bol calych piersi...widzicie kazda ciaza inna faktycznie
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyTak masz racje kazda ciaza inna w tek straconej zolero objawow. Gdyby nie spozniajaca sie @ to bym nawet o dzidzi nie wiedziala... a teraz sama nie wiem sutki bola strasznie i czasem kluje mnie w pachwinach.. do @ 4 dni, chcialabym zatestowac ale sie boje..
-
Ja zaszłam w ciążę to piersi mnie bolały tak tylko trochę, jakby mniej niż przed @, to pamiętam dobrze bo koleżance w pracy mówiłam, że jest jakoś inaczej niż zwykle. No i miałam rację.
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Mnie w pierwszej ciąży piersi zaczęły boleć jakoś 2-3 dni przed terminem miesiączki i bolały aż do poronienia. W drugiej nic - zero. Nie wiem, czy to dlatego, że ta ciąża szybko się skończyła czy po prostu była inna. Moja mama była w ciąży 4 razy (2 poronienia i 2 dzieci) i mówiła mi, że każdą odczuwała zupełnie inaczej i miała zupełnie różne objawy. Więc jak zwykle licho wie i przewidzieć się nie da
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
pelna_nadziei wrote:Tak masz racje kazda ciaza inna w tek straconej zolero objawow. Gdyby nie spozniajaca sie @ to bym nawet o dzidzi nie wiedziala... a teraz sama nie wiem sutki bola strasznie i czasem kluje mnie w pachwinach.. do @ 4 dni, chcialabym zatestowac ale sie boje..cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Dziewczyny ledwo do domu dojechalam...taka chora jestem,zeobilam sobie mleko z miosem czosnkiem i maslem lyklam apap bo glowa mi peka chyba sie poloze,moze sie lepiej poczuje jeszcze nakrzyczalam na przyjaciolke bo stwierdzila ze jecze..,nosz kur...jak sie zle czuje i glowa mi peka to co mam sie usmiechac i mowic jaki awiat jest piekny...do tego taki upal jest ze myslalam,ze zemdleje
Ilonia, biedactwo, kuruj się.ilonia1984 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Ogólnie dziewczynki ja najchetniej uciekłabym już z pracy i poszła spać. Jeśli zobaczę pozytywny test to od razu na L4 idę bo cholera mam tego wszystkioego dość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyWykresu nie prowadze z racji lenistwa ostatnia @ mialam 21.08 przy cyklach 30-31. Owulacje mialam najprawdopodobniej 6.09 bo mialam straszny bol jajnika... takze wychodzi teraz 11 dzien po domiemanej owulacji... a termin @ mam na 21.09 OF mi wyznaczyl na jutro @
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiaterek wrote:Ogólnie dziewczynki ja najchetniej uciekłabym już z pracy i poszła spać. Jeśli zobaczę pozytywny test to od razu na L4 idę bo cholera mam tego wszystkioego dość
Ilonka dużo zdrówka życzęWiaterek, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C.