X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
Odpowiedz

Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bylam u lekarza dostalam zwolnienie do czwartku... gardelko chore ehh i jeszcze ta pogoda . W czwartek ide na pierwsza wizyte do gina, wiem ze to za wczesnie ale chce od samego poczatku zwolnienie, nie bede narazac maluszka. Od wczoraj co zjem to wymiotowac mi sie chce .. w poczekalni myslalam, ze na srodku bede haftowac... :D
    Czuje sie taka mokra tam, ze co chwile latam sprawdzac czy @ nie przyszla, bo dzis wypada jej termin. Normalnie wariuje od tego ...

A tak z innej beczki. Moj M strasznie chce sie kochac ale ja jakos nie moge sie przemoc po prostu sie boje, ze cos sie stanie. Czy wy kochaliscie sie normalnie czy dopiero po jakims czasie ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 09:47

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

• Stópka Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaterek wrote:
    Ja też niewytrzymałam. I jeszcze laska potrafi napisać, ze jesteśmy zgorzkniałe.... Ech nie ma siły do takich.
    Dziewczyny weźcie się za nią porządnie, bo ja nie mogę...

monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

Stópka
    Aniołek [*] 04.07.2015 r.
    Aniołek [*| 15.03.2016 r.
    Mutacja MTHFR C677T, A1298C.
  • pucek Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pelna_nadziei wrote:
    bylam u lekarza dostalam zwolnienie do czwartku... gardelko chore ehh i jeszcze ta pogoda . W czwartek ide na pierwsza wizyte do gina, wiem ze to za wczesnie ale chce od samego poczatku zwolnienie, nie bede narazac maluszka. Od wczoraj co zjem to wymiotowac mi sie chce .. w poczekalni myslalam, ze na srodku bede haftowac... :D
    Czuje sie taka mokra tam, ze co chwile latam sprawdzac czy @ nie przyszla, bo dzis wypada jej termin. Normalnie wariuje od tego ...

A tak z innej beczki. Moj M strasznie chce sie kochac ale ja jakos nie moge sie przemoc po prostu sie boje, ze cos sie stanie. Czy wy kochaliscie sie normalnie czy dopiero po jakims czasie ?
    Ja tam mojego przetrzymałam do pierwszej wizyty, potem raz się kochaliśmy a za dwa dni zaczęłam krwawić i miałam zakaz i dopiero dwa razy teraz się kochaliśmy w zeszłym tygodniu ale tak na spokojnie :)
    Powiedz swojemu o tym jakie masz obawy, na pewno zrozumie, przecież jemu też zależy na maluszku :)

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pelna_nadziei wrote:

No ja też w czwartek idę, co do zbliżeń na razie nie ma, bo krwiak, teraz była jelitówka, więc nie bardzo :P czekam na razie do czwartku, a Ty Kochana się kuruj! Jakieś leki dostałaś?

Wiaterek lubi tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pucek wrote:
    Ja tam mojego przetrzymałam do pierwszej wizyty, potem raz się kochaliśmy a za dwa dni zaczęłam krwawić i miałam zakaz i dopiero dwa razy teraz się kochaliśmy w zeszłym tygodniu ale tak na spokojnie :)
    Powiedz swojemu o tym jakie masz obawy, na pewno zrozumie, przecież jemu też zależy na maluszku :)
    Powiedzialam mu, ze chce sie wstrzymac do pierwszej wizyty... ale widze jak jemu sie bardzo chce... w nocy normalnie spac nie moge bo czuje jak mnie maca :d

Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonia ja pier... :O ale ta twoja ciaza zapitala! Dzis spojrzałam na suwaczek a tam juz 12 tydz... kciuki za dzisiejsza wizyte!

Sysia piekny pozytyw! No to widze juz takid piekne na ciazowym za kilka dni!

Wiaterek :-* no zobaczymy co to mnie tam klulo... U mnie juz po wszystkim, ja juz na progesteronie, zrobiliśmy co moglismy :P teraz zdaje sie na los...

A co do tej laski to masakra! Powiem tyle plemnik cudem przetrwaly selekcje naturalna... bo inaczej jej nazwac nie mizna!

Agnieszka0812, ilonia1984, monilia84, Wiaterek lubią tę wiadomość

Wysłany: 21 września 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pelna_nadziei wrote:
    Powiedzialam mu, ze chce sie wstrzymac do pierwszej wizyty... ale widze jak jemu sie bardzo chce... w nocy normalnie spac nie moge bo czuje jak mnie maca :d
    Ach te chłopy, mój też mówi, że mu się nazbierało :P Najlepsze jest to, że w ogóle mnie nie ciągnie do seksu ;)

ilonia1984 lubi tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja trzymalam chlopa z dala dlugo,ale to dlatego,ze moje libido spadlo ponizej.zera,ze strachu chyba,ale moge powiedziec,ze teraz mi przeszlo a wrecz libido jest mega duze i nogla bym sie bzykac pare razy dziennie,tylko nie zawsze wychodzi...boze dlaczego do 16 tak daleko...to bedzie ciezki dzien

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 09:57

Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • pucek Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pelna_nadziei wrote:
    No to niech maca.. co namaca to jego :) Zawsze zostaje jeszcze seks oralny, albo po prostu zrób mu dobrze jak potrafisz ;p Ja tak robiłam jak już widziałam że M. nie wytrzymuje ;p A po wczorajszym seksie powiedział, że zdjęłam z niego klątwę i że nie widzi już wszędzie cycków :P Poza tym podobno miał najlepszy orgazm w życiu, więc czasami lepiej jest się wypościć, potem lepiej smakuje

ilonia1984, Agnieszka0812, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • pucek Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonka ja za dwa tygodnie tez mam wizytę tak późno niestety ;/ Najlepiej jest mieć z rana, bo człowiek nie zdąży się tak nakręcić ;P No ale musisz jakoś wytrzymać :)

ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • Wiaterek Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój gin też przyjmuje wieczorami więc będę czekać jak na szpilkach :) Boze mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze tym razem. Na razie to panika przed terminem @ mnie czeka...

Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
    Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
    Moje największe szczęścia <3
    4 Aniołki
  • pucek Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaterek a pamiętasz jak ja panikowałam? Haha najpierw taka pewna wam opowiadałam, że to na pewno ciąża bo mnie ciągnie i kłuje a potem sraczka czy @ nie przyjdzie :D:D Wiaterku przechodzimy wszystko tak samo :D

Agnieszka0812, ilonia1984, Wiaterek lubią tę wiadomość

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...

Wysłany: 21 września 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pucek wrote:
    No to niech maca.. co namaca to jego :) Zawsze zostaje jeszcze seks oralny, albo po prostu zrób mu dobrze jak potrafisz ;p Ja tak robiłam jak już widziałam że M. nie wytrzymuje ;p A po wczorajszym seksie powiedział, że zdjęłam z niego klątwę i że nie widzi już wszędzie cycków :P Poza tym podobno miał najlepszy orgazm w życiu, więc czasami lepiej jest się wypościć, potem lepiej smakuje
    Po poście to dopiero jest bosko :)
    Ja wczoraj swojemu powiedziałam, że obojętnie w którą dziurkę nie wsadzi, może być nieciekawie :P

monilia84, ilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roxus zapierdala :) ja to nie wierze,ze jeszcze troszke I bedzie 2 trymest,niedawno stracilam ciaze i swiat mi sie zawalil,ja tego nie czuje,ze to juz i wiecie co ciesze sie ,ze nie czekalam...ze nie sluchalam tych starych lekarzy,tylko mlodego i swierzego :)pucek usmialam sie z tego,co namaca a Aga poprawila haha nie ma pewnej dziury w ciazy,Zwlaszcza na poczatku,puculku tu bylas dopiero na usg a ja juz 3 tygodnie nie bylam,ale wcale juz parcia co 2 nie mam jakos za bardzo sie stresuje,chyba zaczne chodzic raz w miesiacu ;)

Wysłany: 21 września 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobity co robita na obiad, robita cóś? Ja chyba mam ochotę na pierogi z mięsem :P

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • pucek Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha ja mój obiad właśnie zjadłam... Rano na śniadanie zrobiłam koktajl banan-kiwi-mleko dla mnie i M. no i oczywiście wszystko skończyło w kiblu ;/ Wczoraj M. przywiózł obiadek a ja zjadłam tylko pół - dziś sobie resztę odgrzałam no i myślę że się po mału przyjmuje :D

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kotleta z piersi,mnioki i mizerie...ja rusze dupe od kapa oczywiscie,ale mam jeszcze mnostwo czasu ;)i ogarnac bym musiala cos dom,ciezka sprawa,Aga a ty idziesz w czwatek na wizyte widze,bo na arkusz zerklam,to juz tez niebawem...ale bedzie stres ale za to bedzie juz serduszko :) i wieka radosc po

• Wiaterek Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś nie gotuję. Pierdzielę nie mam siły na to. Padnięta jestem, niech mój coś myśli. Mój organizm w końcu próbuje utrzymać jego dziecko ;)

Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
    Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
    Moje największe szczęścia <3
    4 Aniołki
  • pucek Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaterek widzę ciążowo pełną parą :D:D

Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • Stópka Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaterek wrote:
    Ja dziś nie gotuję. Pierdzielę nie mam siły na to. Padnięta jestem, niech mój coś myśli. Mój organizm w końcu próbuje utrzymać jego dziecko ;)
    I prawidłowo, niech oni też się trochę poczują do obowiązków :)
    A nie wszystko spada na nas na całe 9 miesięcy, a oni poza noszeniem ciężkich zakupów raczej nic nie odczuwają... No jeszcze nasze zmiany nastrojów :P

Stópka
    Aniołek [*] 04.07.2015 r.
    Aniołek [*| 15.03.2016 r.
    Mutacja MTHFR C677T, A1298C.
‹‹ 271 272 273 274 275 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ