Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:Roxus zapierdala ja to nie wierze,ze jeszcze troszke I bedzie 2 trymest,niedawno stracilam ciaze i swiat mi sie zawalil,ja tego nie czuje,ze to juz i wiecie co ciesze sie ,ze nie czekalam...ze nie sluchalam tych starych lekarzy,tylko mlodego i swierzego :)pucek usmialam sie z tego,co namaca a Aga poprawila haha nie ma pewnej dziury w ciazy,Zwlaszcza na poczatku,puculku tu bylas dopiero na usg a ja juz 3 tygodnie nie bylam,ale wcale juz parcia co 2 nie mam jakos za bardzo sie stresuje,chyba zaczne chodzic raz w miesiacu
No i teraz można powiedzieć, że pierwszy cykl już za mną bo teraz to tylko mogę czekać na efekty lub ich brak...Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
Ja na obiad to bym zjadła torta z bitą śmietaną ale to troszkę za słodkie heheh
U mnie kurczaczek + ziemnioki + mizeria czyli podobnie do Ilonci tylko u niej kotlecik a kotlecik będzie jutro. Chociaż dzisiaj za mną spagetti chodzi, wiecie ja jestem zajeb... w robieniu obiadu często sobie mówię dobra to dzisiaj np. kotlecik z ziemniaczkami i buraczki a wrócę do domu dobra pierogi z paczki ehehhe.
Nie jestem kucharzem ehehhe i w kuchni to mogę np ciasto kroić ale w gotowaniu to nie jestem najlepszea, a w wymyślaniu obiadu to najgorszailonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Ja uwielbiam gotować i cieszyłam się że na zwolnieniu rozwinę kulinarne skrzydła i będę szykowała jakieś pyszności A ja nawet nie wytrzymuję zapachu jedzenia jak coś podgrzewam :D
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Ja uwielbiam gotować i cieszyłam się że na zwolnieniu rozwinę kulinarne skrzydła i będę szykowała jakieś pyszności A ja nawet nie wytrzymuję zapachu jedzenia jak coś podgrzewam :D
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
a ja teraz jem duzo,snadanie 2 sniadanie(wlasnie wpiepszam parowki),obiad,podwieczorek,kolacjia,ciesze sie przynajmiej z tego,ze na slodkie checi nie mam...bo do 100 dobila bym na bank hehe czasem cos zjem ale to juz naprawde odpal u mnie...a przed ciaza bez cista w domu i ciastek w domu sie nie obylo,a teraz leza wszawce i zero pociagu,to mnie dziwilo i dziwi nadal od poczatku do tego soki wszystkie sa beeeee,zaden nie wchodzi nawet dr wit moj ulubiony ani nawet zielone frugo,jak lyka zrobie to czuje chemie...wiec woda i herbatki zostaje...kobiety w ciazy to sa naprawde dziwne...
Stópka, Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Po tej chorobie tak się przegłodziłam, że dziś mi się pączki śniły, a jakie pyszne były chyba teraz zrobię jajecznicę na szyneczce i masełku chłopaki wrócą to też zjedzą
monilia84, ilonia1984, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Kawa jest fuj,tez dzis wypilam i odrazu pociaglo ale ja czasem musze na moje zaparcia,jak bym nie musiala to bym jej wogole nie pila,a kiedys bylam kawoszem,jak to wszystko sie zmienia
Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ja własnie wylałam a w pracy sobie cappucino walnęłam.
Dziewczynki ja chyba sobie daruje na razie szukanie objawów bo jak coś mi nie wyjdzie to bedzie mi strasznie przykro. Poczekam do @ i wtedy będę się nakręcać ;]Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
roxa wrote:https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/staramy-sie-i-wspieramy,8245,90.html
Patrzcie co znalazlam jak bylam zobaczyc co u zagranicznych staraczek... Weszlam jak zobaczylam znajomy nick...Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Jebnieta haha naprawde ona ma cos z deklem,czym tu sie wkurwiac debilami nie warto,no nie normalna...obrocila kota ogonem,ja mysle,ze ona z psycha cos ma...dajcie spokoj od psycholi z dala,nie warto ruszac gowna bo widzicie smierdzi
Wiaterek lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Co za kretoska... Dziewczęta - czy my w kółko gadamy o tym że poronimy? Nawet jak któraś ma gorszy dzień, brak objawów czy coś, to zaraz każda po kolei wspiera i mówi że wszystko będzie dobrze.
Któraś z was kiedyś napisała, ze po poronieniu jest się takim "zgniłym jajem" no i ja się właśnie tak poczułam po przeczytaniu tego wątku ;/Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
-
Pucuś bo tak nas czasami ludzie traktują. Hiacynta dobrze napisała, że nie ma co się kretynką przejmować. My się już zawsze będziemy bały i żadna głupia laska nie będzie mi mówić, ze histeryzuje. Ja jeszcze 2 dni temu mówiła, że mi objawy mijają a już na następny dzień cycki tak bolały, że masakra. Dziś też się czuje trochę lep[iej ale juz nie panikuje bo wiem, żę sie po prostu wyspałam a dziecko ma sie dzieki temu tylko lepiej. Ale boje się.
Agnieszka0812, ilonia1984, monilia84 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki