Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wkleję Wam coś co mi napisała dziewczyna na tym moim wątku ciąża po poronieniu
Madzia890722 napisała:
Ja ciągle przesuwałam sobie granicę, po której będę już spokojna najpierw mówiłam sobie, że jak będzie serce to już będę spokojna, później, że jak na nastepnej wizycie będzie wszystko dobrze, później, że jak już będzie 12 tydzień i minie zagrożenie i tak w kółko. Myślałam, że lęk mi nie minie, ale mogę powiedzieć, że spokojniejsza się zrobiłam jak zaczęłam czuć ruchy to daje gwarancję, że dziecko żyje Chociaż spokojnym w 100% się chyba nie da być, bo później zmartwieniem są inne rzeczy, np czy ten ból brzucha jest normalny, czy to ukłucie świadczy o czyms złym.. itp
Zabieg łyżeczkowania miałam 14 grudnia 2014
Termin porodu teraz mam na 10 grudnia 2015
I jestem już w 28 tygodniu a z małym od samego początku jest wszystko w porządku Dla mnie te pokrywające się daty śmierci mojego dziecka z datą porodu są cudem i myślę, że nie jest to przypadek
Nie ma recepty na pozbycie się lęku, ale mi bardzo pomogła modlitwa i oddanie tego Bogu, bo tak naprawdę ode mnie nic nie zależało, nie mogłam sprawić, żeby było wszystko dobrze
Pozdrawiam! i życzę powodzenia!!
ilonia1984, s1985 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Jak macie czas wejdzcie na majowki 2016 i przeczytajcie post smerfetki o poronieniu
Agnieszka0812, ilonia1984, Wiaterek lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Mi sie wydaje, że dziewczyna, bo mnie mało cłopaków się rodzi w rodzinie Oczywiście mój mąż już by mnie ochrzanił za to, że w ogóle o tym myslę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 09:20
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Mi sie wydaje, że dziewczyna, bo mnie mało cłopaków się rodzi w rodzinie Oczywiście mój mąż już by mnie ochrzanił za to, że w ogóle o tym myslę już
Ale to tylko moje przypuszczeniaAgnieszka0812, ilonia1984, Wiaterek lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
A tu będzie psikus i chłopak się zjawi ;] Niech się zjawi cokolwiek a będę prze mega szczęśliwa Na razie to sie wściekam tak na tego mojego biednego chłopa, że aż mi samej głupio. Dziś kur.... bo nie mogłam sobie koka zrobić na głowie. Nijak mi nie wychodził :]
A ja tak z innej beczki. Kiedy byłyście na wizycie pierwszy raz? Ja w sumie to planuje iść dopiero jak już będzie możliwość że serduszko będzie widać czyli tak koło 7 października i nie wiem czy nie iść wczęsniej żeby mi jakąś lteinę dał czy cośAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
ja też mam już brzuszek,a nosze rozmiar spodni 40,a bluzki M i wczoraj w sklepie babeczka przepuściła mnie w kolejce,aż mi się dziwnie zrobiło
A to smerfetka napisala tydzien temu czyli w swoim 4t + 5 dni jakos
O co chodzi............Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Wiaterek wrote:A tu będzie psikus i chłopak się zjawi ;] Niech się zjawi cokolwiek a będę prze mega szczęśliwa Na razie to sie wściekam tak na tego mojego biednego chłopa, że aż mi samej głupio. Dziś kur.... bo nie mogłam sobie koka zrobić na głowie. Nijak mi nie wychodził :]
A ja tak z innej beczki. Kiedy byłyście na wizycie pierwszy raz? Ja w sumie to planuje iść dopiero jak już będzie możliwość że serduszko będzie widać czyli tak koło 7 października i nie wiem czy nie iść wczęsniej żeby mi jakąś lteinę dał czy cośFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Wiaterek wrote:A tu będzie psikus i chłopak się zjawi ;] Niech się zjawi cokolwiek a będę prze mega szczęśliwa Na razie to sie wściekam tak na tego mojego biednego chłopa, że aż mi samej głupio. Dziś kur.... bo nie mogłam sobie koka zrobić na głowie. Nijak mi nie wychodził :]
A ja tak z innej beczki. Kiedy byłyście na wizycie pierwszy raz? Ja w sumie to planuje iść dopiero jak już będzie możliwość że serduszko będzie widać czyli tak koło 7 października i nie wiem czy nie iść wczęsniej żeby mi jakąś lteinę dał czy cośAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Nio musiałam dziewczyny jej napisać, nie mogłam tej złości powstrzymać, taka małpa jestem
A co do wizyty to ja Wiaterek byłam 6t5d i widziałam już serduszko, czekałam dość długo na wizytę ale nie chciałam iść za wcześnie żeby się nie wystraszyć że czegoś brakuje
Ja czuje się na córeczkę a zresztą Aga mi tak przepowiedziała i myślę że tak zostanieAgnieszka0812, ilonia1984, s1985 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
pucek wrote:Ja poczekalam na termin @, odczekalam jakies 2-3 dni, zrobilam bete, potem za dwa dni kolejna i za 6 dni poszłam na wizytę, czyli jakoś w 5 t + kilka dni, ale serducha nie bylo jeszcze widac. Jak trafilam do lekarza w 6t3d to bylo widac serce
s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
monilia84 wrote:Nio musiałam dziewczyny jej napisać, nie mogłam tej złości powstrzymać, taka małpa jestem
A co do wizyty to ja Wiaterek byłam 6t5d i widziałam już serduszko, czekałam dość długo na wizytę ale nie chciałam iść za wcześnie żeby się nie wystraszyć że czegoś brakuje
Ja czuje się na córeczkę a zresztą Aga mi tak przepowiedziała i myślę że tak zostanieilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
ehhee Aguś z tą wczesną wizytą to też masz rację, faktycznie bo można coś zauważyć i zapobiec, pomóc, no też popieram wczesna wizytę potwierdzającą ciąże a później na
Betę też robiłam, pierwszy raz robiłam dwie żeby sprawdzić przyrost, z Wiki tylko jedną robiłam ale to dlatego że nie miałam podpowiedzi od "psiapsiółek" na forumAgnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Bo mnie mój R. stopuje i żebym bety nie robiła itp. chyba żeby po to żeby wykluczyć ciążę pozamaciczną. No to ja mam 2 wizytę żeby pobrać na ta infekcję wymaz, ale toi nie u mojego. Chyba pójdę tak jak Monilka bo poprtzednio byłam ze 3 razy zeby serduszko zobaczyć i go nie było. Ciąża cały czas młodsza.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Ja też niewytrzymałam. I jeszcze laska potrafi napisać, ze jesteśmy zgorzkniałe.... Ech nie ma siły do takich.
Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
4 Aniołki