Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Majoweczka ma juz pewnie tez duzy...chociasz to zalezy,ja z cora w 4 miesiacu mialam lekko zaokraglany a teraz 4 niema a brzuchatek wielki moze dlatego,ze grubsza jestem teraz a moze dlatego,ze to kolejna ciaza,coraz bardziej sie stresuje...to jest masakra jakascykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
pucek wrote:Ja tez zaczynam czuć ze brzusio mi sie powiększa, nawet pisałam o tym na kwietniowkach ale tam jak zwykle mnie olano :pFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
ilonia1984 wrote:http://iv.pl/images/25571228807197573552_thumb.jpg
Dziewczyny ja w pracy do 18ej, ale mnie dzisiaj kier przegoniła masakra, a na końcówkę dnia jeszcze nie zesłała na salę obsługi chyba, żeby mnie gorzej podkurzyć. Jakby teraz mi stres był najbardziej potrzebny, ja pierdziu, ale ludzie to mają wyczucie czasu...Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Ja już po wizycie, miałam szczęście, trafiłam na super lekarke, a zapisalam sie na zasadzie u kogo zostało w luxmedzie wolne miejsce na poniedziałek i do kogo sie jeszcze nie zrazilam podczas mojego maratonu po lekarzach po poronieniu chyba przyjmuje w luxmedzoe od niedawna albo zawsze jest dobrze oblozona pacjentami, bo noe widziałam jej wcześniej wsród dostępnych lekarzy, teraz ktoś w ostatniej chwili odwołał wizytę i udało mi sie wskoczyć na to miejsce.
Tak jak myślałam, mam jakiś wredny stan zapalny. Wrr, nie wiem skąd mi sie to wzięło, na basenie nie byłam. No ale dostałam na to leki i przy okazji podpytalam o moje starania. Lekarka przejęła sie moimi poronieniami, powiedziała, ze faktycznie mam dość krótka fazę lutealna i od nowego cyklu mam brać luteine po owulacji. Zapisała mi tez kwas foliowy w zwiększonej dawce.
No nic, pozostaje opłakac nadchodzący @ i wracać z nowymi siłami do gry w nowym cykluWiaterek, Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Dobrze trafić na dobrego lekarza bo coś poradzi zawsze. Aga zaczęła Dupka stosować i zaszła więc może u Ciebie to jest metoda?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Aga a co z twoim małżem ? Pewnie pisałaś o tym ale w tym natłoku równoległych konwersacji mi się zapomniało.Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
kehlana_miyu wrote:Ja już po wizycie, miałam szczęście, trafiłam na super lekarke, a zapisalam sie na zasadzie u kogo zostało w luxmedzie wolne miejsce na poniedziałek i do kogo sie jeszcze nie zrazilam podczas mojego maratonu po lekarzach po poronieniu chyba przyjmuje w luxmedzoe od niedawna albo zawsze jest dobrze oblozona pacjentami, bo noe widziałam jej wcześniej wsród dostępnych lekarzy, teraz ktoś w ostatniej chwili odwołał wizytę i udało mi sie wskoczyć na to miejsce.
Tak jak myślałam, mam jakiś wredny stan zapalny. Wrr, nie wiem skąd mi sie to wzięło, na basenie nie byłam. No ale dostałam na to leki i przy okazji podpytalam o moje starania. Lekarka przejęła sie moimi poronieniami, powiedziała, ze faktycznie mam dość krótka fazę lutealna i od nowego cyklu mam brać luteine po owulacji. Zapisała mi tez kwas foliowy w zwiększonej dawce.
No nic, pozostaje opłakac nadchodzący @ i wracać z nowymi siłami do gry w nowym cyklu
Ja tak miałam pp cykle w cały świat i ovulacji nie było, po drugim opakowaniu dupka zaszłam brałam go w 2giej fazie cyklu, 48h po ovu , lepiej wziąć poźniej niż za wcześnie, niby w tym cyklu ovu miałam w 13dc, ale dupka brałam od 19 czy 20dckehlana_miyu lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15