Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jestem dpokojniejsza,duzo spokojniejsza i jestem tak szczesliwa,jak zobaczylam jak fika w brzuszku to tak ryczalam a lekarz mowil do brzucha,ej nie kop tak mamy bo jak ty teraz tak kopiesz to co bedzie potem
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ilonka ja bede miala wizyte w 11t2d to może moj też już będzie tak fikał... Ostatnio siedział spokojnie... Ale się cieszę że wszystko dobrze A na genetyczne z małżem idziesz?
ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
No jasne,ze bedzie fikal to taki sam momet jak moj i termin mam jednak taki jak na belli na 9 juz czyli wszystko sie zgadza,nadrobil bo wczesniej o 5 dni mlodsze z usg Tak ide z mezusiem,jak bym wiedziala,ze bedzie przez brzusio juz to teraz bym go wziela,ale jakiegos stracha mialam,teraz juz nie mamcykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Kurcze a ja Was musze trochę pomęczyć.. wczoraj jak robiłam test ovu to kreska testowa wyszła mi taką samą jak ta kontrolna, a dzisiaj już jest taki bladzioch ze szok.. no i tak się zastanawiam czy nie powinnam wczoraj zaznaczyć pozytywu... zdjęcia Wam nie wrzucę bo mój M. juz posłał wczorajszy test do kosza...Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Agnieszka0812 wrote:o znalazła się chałupa cała jeszcze stoi
Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18