Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Renia7910 wrote:Uda się i to szybciej niż ci się wydaje. Wspomaganie to też jakieś wyjście, przecież tu chodzi o efekt czyli dzidziusia. Nie przejmuj się że nam marudzisz bo każda z nas ma swoje lepsze i gorsze dni, po to tutaj jesteśmy żeby się wspierać. Jutro będzie lepszy dzień, głowa do góry
w ogole zaraz mina 2 tyg od kiedy katar mnie meczy masakra jakasWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 15:33
-
Natka, ja jak zaczęłam brać dupka to minęły 3 cykle (w tym jeden bezowulacyjny) i zaszłam w ciążę, długo i nie długo... Głowa do góry, zmień podejście i będzie ok.
A z katarem to do lekarza...Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualnyAle jestem senna... gin mi przepisal dupka z racji tego ze mialam juz poronienie...moja siostra w ciazy w 6 miesiacu i jest na podtzymaniu prawie od poczatku bo miala krwawienia... pewnie tak do konca ciazy bedzie... ostatnio miala skurcze i to dosyc mocne. Przestraszyla sie strasznie...
-
nick nieaktualnyNatko ja wczoraj wyliczyłam, że staramy się 15 miesięcy. Czy to dużo, czy malo, to pojęcie względne. Nie jest łatwo ale nie odpuszczę. Czasami sobie w poduszkę popłaczę ale na drugi dzień znów jest lepiej. Pamiętaj że jeśli już raz byłaś w ciąży to będziesz w niej kolejny raz. Jesteś dużo młodsza ode mnie, masz sporo czasu i w pewnym momencie się uda, będziesz szczęśliwa mamusią
-
nick nieaktualny
-
Natala bez wspomagaczy to jest tylko niepokalane poczęcie! Wspomaganiem jest m.in. mierzenie temperatury, badanie śluzu, wszystko po to by szybciej zajść. Ty nie czekaj do grudnia, bo źle to na Ciebie działa, idź do innego gina, mi ginka u mnie zaproponowała spiralkę, więc była to moja ostatnia wizyta u niej!
Ja biorę dupka, prawdopodobnie dzięki niemu udało mi się zajść, bo wyregulował mi ovu i w ogóle miałam dzięki niemu cykl ovulacyjny, możesz uważać to wspomagacz lub nie, najważniejsze, że pomógł!
Głowa do góry i do przodu, przede wszystkim zmień nastawienie i gina, bo takie podejście nie sprzyja zaciążeniu! BuziakRenia7910, ilonia1984, Wiaterek, Stópka lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyCo do wspomagaczy - jeśli ten cykl będzie kolejnym bezowocnym u mnie to idę do gina po wspomagacze właśnie. Cos chyba podobnego pisałam miesiąc temu ale trochę mi zajęło zmobilizowanie sie U nas są przede wszystkim słabe żołnierzyki, więc trzeba mój organizm podkręcić na maxa żeby zaskoczyło. I tak właśnie będziemy robić. Nieważne jaka cena, ważny jest cel. Potwierdzam to co pisała Agnieszka, nie czekaj do grudnia, nie rób sobie tego.
Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
Jasne,ze wszystkie bedziemy,ja to wiem :)A ja po fryzjierze,wlasy nie wyszly tak jak zawsze,kolor inny,ale i tak jest lepiej duzo,wiec git...humor byl w miare ale teraz mi smutno,jakas samotna jestem,cora pojechala do dziadkow na dzis a Moj w pracy bedzie pewnie do rana i jest do dupy dzis,nie cierpie byc sama,zwlaszcza w nocy...dobrze,ze to prawie sie nie zdarza,musze dzis przezyc jakoscykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Jasne,ze wszystkie bedziemy,ja to wiem :)A ja po fryzjierze,wlasy nie wyszly tak jak zawsze,kolor inny,ale i tak jest lepiej duzo,wiec git...humor byl w miare ale teraz mi smutno,jakas samotna jestem,cora pojechala do dziadkow na dzis a Moj w pracy bedzie pewnie do rana i jest do dupy dzis,nie cierpie byc sama,zwlaszcza w nocy...dobrze,ze to prawie sie nie zdarza,musze dzis przezyc jakos
No i synuś jest z Tobąilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:Jasne,ze wszystkie bedziemy,ja to wiem :)A ja po fryzjierze,wlasy nie wyszly tak jak zawsze,kolor inny,ale i tak jest lepiej duzo,wiec git...humor byl w miare ale teraz mi smutno,jakas samotna jestem,cora pojechala do dziadkow na dzis a Moj w pracy bedzie pewnie do rana i jest do dupy dzis,nie cierpie byc sama,zwlaszcza w nocy...dobrze,ze to prawie sie nie zdarza,musze dzis przezyc jakos
-
Agnieszka0812 wrote:Nie będziesz sama, masz nas
No i synuś jest z TobąAgnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ja tez sie powstrzymywalam caly 1 trymestr,ale wczoraj juz plakac mi sie chcialo jak patrzylam na swoja czaszke i pomyslalam jestem tydzien przed koncem 1 trymestru,ide bo czuje sie jak jakis dziad
Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyIlonia ja też pamiętam że byłam bardzo taka rozpłakana w ciąży, niewiele trzeba było żeby doprowadzić mnie do łez. są różne teorie na temat farbowania włosów, ale nie ma jednoznacznej tezy że jest to szkodliwe. Wydaje mi się że poprawa Twojego samopoczucia ma na tyle duże znaczenie w ciąży, że warto było
I nie płakusiaj, mąż przyjedzie najszybciej jak będzie mógł, przecież pracuje dla Was żeby zapewnic stabilizacje dla maluszka. Rozmawiaj z nami na necie najdłużej jak możesz, a później będziesz zmęczona i pójdziesz spać i zanim się obudzisz to mąż będzie z powrotemAgnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
Stópka wrote:Natka, ja jak zaczęłam brać dupka to minęły 3 cykle (w tym jeden bezowulacyjny) i zaszłam w ciążę, długo i nie długo... Głowa do góry, zmień podejście i będzie ok.
A z katarem to do lekarza... -
Agnieszka0812 wrote:Natala bez wspomagaczy to jest tylko niepokalane poczęcie! Wspomaganiem jest m.in. mierzenie temperatury, badanie śluzu, wszystko po to by szybciej zajść. Ty nie czekaj do grudnia, bo źle to na Ciebie działa, idź do innego gina, mi ginka u mnie zaproponowała spiralkę, więc była to moja ostatnia wizyta u niej!
Ja biorę dupka, prawdopodobnie dzięki niemu udało mi się zajść, bo wyregulował mi ovu i w ogóle miałam dzięki niemu cykl ovulacyjny, możesz uważać to wspomagacz lub nie, najważniejsze, że pomógł!
Głowa do góry i do przodu, przede wszystkim zmień nastawienie i gina, bo takie podejście nie sprzyja zaciążeniu! Buziak
Latwo pisac jak sie juz udalo :)nie przejdzie mi choc bym tak chciala odpuszcze sobie to wsszystko i bedzie dobrze moze mi nie pisane teraz zostac matka. Trudno takie zycie -
Natalii00 wrote:Temp to teraz zaczelam mierzyc ale czy sens jest to nie wiem.
Latwo pisac jak sie juz udalo :)nie przejdzie mi choc bym tak chciala odpuszcze sobie to wsszystko i bedzie dobrze moze mi nie pisane teraz zostac matka. Trudno takie zycie
Przecież Tobie też się uda! Mąż wejdzie między uda i na pewno się udaRenia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Nie rozumiem Cię, łatwo pisać jak się udało? Przecież to samo przechodziłam, nie sprawiedliwie mnie potraktowałaś w tym momencie, zarzucam focha ciążowego do odwołania
Przecież Tobie też się uda! Mąż wejdzie między uda i na pewno się uda
po prostu teraz Tobie sie udalo i inaczej jest... a ja nadal musze sie starac...
Ale przestane juz o tym... -
Natalii00 wrote:wybacz nie to mialam na mysli i nie chcialam urazic...
po prostu teraz Tobie sie udalo i inaczej jest... a ja nadal musze sie starac...
Ale przestane juz o tym...
Natala po to forum, żebyś pisała to co Ci ciąży na sercu!ilonia1984, Renia7910, niezapominajka lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Natalko co Ty gadasz? Wiesz, że u mnie pierwszy cykl po poronieniu najpewniej był bezowulacyjny? Lekarz mi w 11 dc powiedział, że nie widzi dominującego pęcherzyka. Niestety, ale to się zdarza. A popatrz, teraz jestem w ciąży, testy mi ciemnieją, zaraz będę szła do lekarza z nadzieją na to, że ujrzę serduszko. Każda z nas miała takie myśli, że się nie uda, że będzie źle. I każda po kolei zachodzi w ciąże. Dziś jest depresyjna pogoda, jutro będzie lepiej. Najlepiej byś zrobiła jakbyś poszła do normalnego ginekologa, poszukaj sobie opinii na internecie o jakimś z Twoich okolic i pójdź do niego. Lepsze to niż taka niepewność. Ściskam Cię mocno i naprawdę wierzę, że się uda :*
ilonia1984, Natalii00, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
A idz rycze jak baba w ciazy Natalka a ktory ty masz cykl pp?ja mam straszna pamiec i jestem zakrecona,ale wydaje mi sie,ze jakos niedawno poronilas prawda?wiec naprawde za szybko sie poddajesz,ja to.wogole myslalm,ze mi sie zaraz po okresie uda,tak jak w tamtej ciazy,za 1 szczalem,jak.nie zaszlam to zlapalam dola,ze pewnie teraz tak szybko nie pojdzie,kolejny cykl...testy negatywne...mysle nosz kur...znowu sie nie udala...minelo pare dni dziewczyny mnie zgwalcily o test...a tu kreseczka druga...wydaje mi.sie jak by to bylo tak dawno...teraz tak mysle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 17:22
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016