Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiaterku, gratuluję bety i trzymam kciuki za powtórkę!
Chomiczko, witaj na tym wątku. Zrób koniecznie te badania na własną rękę i szukaj innego lekarza, bo 3 poronienia to żaden przypadek, a co dopiero 5! Sprawdzaliście chromatynę plemnikową u męża?
Ja przez ostatnie parę dni byłam zajęta, bo weszliśmy w ostateczną fazę remontu sypialni. Prawie cały sufit już pomalowany Dzisiaj przychodzi mój tata robić gniazdka i zawiesić żyrandol, a jutro pewnie ruszamy z tapetami Tapety częściowo kładziemy normalne, a częściowo strukturalne, które trzeba będzie pomalować, ale optymistycznie liczę, że do końca przyszłego tygodnia się z tym uporamy i będzie można zamawiać szafę i komodę w Ikei i wybrać się na poszukiwanie materaca do łóżka
Renia7910, Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
chomiczka wrote:http://zapodaj.net/ba1061da01f10.jpg.html
Proszę to mała kluchaAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
kehlana_miyu wrote:Narobiłyście mi teraz apetytu na ruskie...
Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyStopka moi rodzice mają beagla... Najpierw kupił go sobie brat. Jak z bratową wychodzili na uczelnie to pies był zajęty gryzieniem lóżka i tapet. Później zaczął im się załatwiać na lóżko. A na koniec zjadł panele podłogowe. Oddali g moim rodzicom. Przez rok systematycznie podlewal im nogi od wszystkich stoków albo próg domu. Po kastracji się trochę uspokoił ale ostatnio zjadł im futrynę od drzwi jak rodzice byli w pracy. A jak ja wyprowadzałam się do Wrocławia to w prezencie na odchodne przyniósł mi kawałek schoda drewnianego.
Jesteś pewna że nadal chcesz beagla?
Są przesliczne, ale straszne niszczyciele. Dosyć ciężkie w ułożeniu. -
nick nieaktualnyWiaterku piekna beta maluszek rosnie w poniedzialek to juz bedzie o wiele wieksza ja postanowilam, ze bety nie bede robic skoro na usg widzialam, ze moja mala kropeczka umiejscowiona jest w macicy
Wiaterek, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pelna_nadziei wrote:Wiaterku piekna beta maluszek rosnie w poniedzialek to juz bedzie o wiele wieksza ja postanowilam, ze bety nie bede robic skoro na usg widzialam, ze moja mala kropeczka umiejscowiona jest w macicy
Ja mam wizytę dopiero 2.10 i to nie u mojego lekarza wiec nie wiem czy mi będzie usg robił. A poza tym mój mąż ma pakiet medyczny i płaci tak czy siak w sumie jakieś 40 zł miesięcznie za nas obydwoje wiec dla świętego spokoju zrobiłampelna_nadziei, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyWiaterek wrote:Ja mam wizytę dopiero 2.10 i to nie u mojego lekarza wiec nie wiem czy mi będzie usg robił. A poza tym mój mąż ma pakiet medyczny i płaci tak czy siak w sumie jakieś 40 zł miesięcznie za nas obydwoje wiec dla świętego spokoju zrobiłam
-
Potem następna 12.10 i mam nadzieje ze tutaj już zobaczę serduszko. Po prostu staram się na spokojnie to wszystko. U mnie to jest podobnie jak poprzednio tylko ze 3 razy bardziej i mam nadzieje ze to dobry znak
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
Katkaz kazała Was pozdrowić. Ona jutro testuje, objawy ma ciążowe i obiecała ze wpadnie tutaj i da znać co i jak niezależnie od wyniku
Agulka nie przemęczaj się kochana. Jeśli coś musisz zrobić to pamiętaj żeby często robić sobie przerwy. Mam nadzieje ze Młody juz się lepiej czuje.Agnieszka0812, Stópka, Renia7910 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
lunadelrospo wrote:Z cyklu smakołyki u Luny był kurczak duszony kalafior na parze i kasza jaglana..
Nie zdazylam tego przeprawić ani nic,bo musialam wychodzic...blee
Bylam odebrac odbitki zdjęć ze slubu,tata jutro wyjeżdża i chcialam zeby kilka wziął ze sobą http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dcafd019a86c.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd405cd72406.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/91e26d62ac38.jpg
Szkoda ze to juz po. Tyle sie po drodze wydarzlo,ze zdazylam zapomniec jak cudnie byloStópka lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Wiaterek wrote:Dziewuszki beta 629,5. Jaka ja głupia jestem całą się trzese jeszcze w poniedziałek powtórka
Wiaterek, Stópka lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...