Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Renia7910 wrote:Stopka moi rodzice mają beagla... Najpierw kupił go sobie brat. Jak z bratową wychodzili na uczelnie to pies był zajęty gryzieniem lóżka i tapet. Później zaczął im się załatwiać na lóżko. A na koniec zjadł panele podłogowe. Oddali g moim rodzicom. Przez rok systematycznie podlewal im nogi od wszystkich stoków albo próg domu. Po kastracji się trochę uspokoił ale ostatnio zjadł im futrynę od drzwi jak rodzice byli w pracy. A jak ja wyprowadzałam się do Wrocławia to w prezencie na odchodne przyniósł mi kawałek schoda drewnianego.
Jesteś pewna że nadal chcesz beagla?
Są przesliczne, ale straszne niszczyciele. Dosyć ciężkie w ułożeniu.
Wiaterek a co to to chili con carre? Daj przepis na priv jak takie pysznościRenia7910 lubi tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Stópka wejdź sobie na www.kwestiasmaku.com i wpisz chili con carne, wyskocza różne przepisy i my robimy z podstawowego. Ogólnie to uwielbiam ten blog bo bardzo dużo fajnych przepisów na babka. Sorry ze tak ale na telefonie nie chce mi się skopiować
Stópka lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A czemu nie byliby zachwyceni? Moi zawsze mówią ze od przybytku głowa nie boli. I tak będziesz im kiedyś musiała powiedzieć
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Agnieszka0812 wrote:Tylko moi mogą nie być zachwyceni... Ale jutro gdybym miała gorszy dzień to mam wymowke... Sama nie wiem
Agnieszka0812, chomiczka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Wiaterek wrote:A czemu nie byliby zachwyceni? Moi zawsze mówią ze od przybytku głowa nie boli. I tak będziesz im kiedyś musiała powiedzieć
s1985, Wiaterek lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Mój też tak mówi, bo sam urodził się jako 10, ale oni zawsze chcą mną kierować i pewnie inne plany już snuli, ale ja też mam swoje plany.. Dlatego nie mieszkam przy rodzicach, bo mieliśmy okazję się tam budować, ale byłby kontroling, monitoring non stop, głównie tata
-
Renia7910 wrote:No ja też pochodzę z takiej "kontrolującej" rodziny. Mało tego - gdy rodzice odpuścili sobie zbytnią kontrolę to przejęła ją moja siostra i dyktowała jak mam żyć. Od 5 miesięcy nie mamy kontaktu, innego sposobu nie było by to uciąć
s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
W sumie to rozumiem. Jakbym mieszkała przy rodzicach to kontroling by na pewno był. Moja siostra tak ma, ale jej odpowiada to co jej Tata powie. Ja to ucielam po którejś z kolei kłótni, powiedziałam ze dopóki nie przeprosi to nie przyjadę i... tatuś pierwszy raz w życiu szczerze się przestraszył i przeprosił. Ale naprawdę rozumiem. Ja moim nie mowie na razie
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
4 Aniołki