Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry w niedzielny spokojny dzien wczoraj wybylam do karpacza wlasnie wrocilam i padam i powiem wam,ze sie nie nadaje do spacerow po gorach i wyjazdow nawet na weekend,czuje sie jak stara babulenka,z jezorem spacerowalam po miescie,mielismy wlesc na sniezke ale sie poddalam wiec wieczor spedzilismy w spa...:)a dzis od rana jak na zlosc mwga mdlosci,calowanko z hotelowym kiblem i jak wracalismy to o malo noe.zemdlalam...ciesze sie,ze jestem w domu i moge lezec i miec wszystko w pupie
Wiaterek, Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
A mi zaczyna sie robic slabo...musze w tym tygodniu zrobic krew i mocz i moj chlop musi zrobic grupe krwi bo chca na papierku...Agus ty musisz cos na te n bol wymyslec,albo znalesc dobrego lekarza,bo jak Ci przyjdzie sie meczyc tak cala ciaze to masakra jakas a im brzusio bedzie wiekszy to moze dokuczac bardziej,wiec nie ma tym zartow
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
lunadelrospo wrote:Aga,jeśli to lody,to młody z pewnością tego wymagał tak pro zdrowotnie;)
s1985, kehlana_miyu, Natalii00, Stópka lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Cześć dziewczyny, ale jestem zmęczona. Wróciłam właśnie z kościoła i padam. Juz się psychicznie przygotowuje do tego ze mojego juz od jutra nie ma. No i oczywiście zaraz się biorę za prasowanie mu ciuchów
Ja to bym sałatkę z kapusty zjadła
Lunka co tam słychać?
Ilonka tak się miałam pytać co się z Tobą dzieje bo się wczoraj mało odzywalas
Natalko i jak? Robiłaś ten test owu?Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Aguś, współczuję tej rwy czy cokolwiek to jest, co Cię tak uparcie trzyma
Jeżeli chodzi o zimno, to ja siedzę pod dwoma kocami, a koniuszek nosa mam lodowaty. Nienawidzę początku jesieni, marznę wtedy zawsze bardziej niż przy 20-stopniowych mrozach.s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Wiaterek wrote:Sysia a Ty robiłaś? :]
Kehlana co u Ciebie?Wiaterek, Stópka, niezapominajka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Wiaterek wrote:Sysia a Ty robiłaś? :]
Kehlana co u Ciebie?
Ja dzisiaj cały dzień wisiałam na drabinie i malowałam sufit w przyszłej sypialni Teraz siedzę na homebooku i oglądam szafki nocnes1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Natalii00 wrote:i zrobilam test owu i negatyw ale widoczna druga kreska wyraznie
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Natalko próbowałas ciążowy zrobić? Ja bym chyba nie wytrzymała na Twoim miejscu bo te owu to masz widocxne juz kilka dobrych dni
wlasnie nie wiem czy owu bylo bo u was widac jakies kreski czerwone i numerki a u mnie w ogole tego nie ma ;/ w dodatku te testy owu ;/ -
To może poczekaj te 3 dni i wtedy zrób test. Sama nie wiem jak to jest z tą owulacja. Czy musi wystąpić ten skok czy nie? Mogłaś mieć też owu wczoraj wtedy dzisiaj test by raczej już nie wyszedł dzisiajWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki