Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lunadelrospo wrote:Nie no to rozbieraj ten test na części pierwsze;)
Wiaterek, katkaz, lunadelrospo, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Hej dziewczyny co za wspaniałe wiadomosci Katkaz serdecznie Ci kochana gratuluje na pewno jasna kreseczka zrobi sie za pare dni duuuuużo ciemniejsza super
Aguś ta cholerna rwa moglaby juz isc w diabli a nie meczyc Cie tak
Sysia ale trzymasz Nas w napieciu wykonczysz Nas a ja i tak wiem ze beda u Cidbie 2 śliczne kreski.
Spadam spac bo jutro szybkie wstawanie do pracy. Dobranocs1985, lunadelrospo, Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
katkaz wrote:no to trzymamy kciuki i czekamy na zdjęcia testów mam nadzieję, że będą bardziej udane niż ten mój nieszczęsny cień cienia cienia
s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
monilia84 wrote:Hej dziewczyny co za wspaniałe wiadomosci Katkaz serdecznie Ci kochana gratuluje na pewno jasna kreseczka zrobi sie za pare dni duuuuużo ciemniejsza super
Aguś ta cholerna rwa moglaby juz isc w diabli a nie meczyc Cie tak
Sysia ale trzymasz Nas w napieciu wykonczysz Nas a ja i tak wiem ze beda u Cidbie 2 śliczne kreski.
Spadam spac bo jutro szybkie wstawanie do pracy. Dobranocs1985, monilia84 lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Ty tu nie marudz na cień cienia,bo ja bym dzisiaj maraton warszawski przebiegła po yen cień
nie marudzę, tylko się boję strasznie, bo w tej poronionej też mi późno testy zaczęły wychodzić...Adaś 14.07.17r.
Aniołek 9tc [*] 03.11.15r.
Aniołek 12tc [*] 29.06.15r
Zosia 31.01.14r
-
katkaz wrote:nie marudzę, tylko się boję strasznie, bo w tej poronionej też mi późno testy zaczęły wychodzić...
Teraz każdy dzień ma znaczenie.Ale dasz radę, jak wszystkie tutaj dziewczyny,najpierw obawy,ale potem radości:)
Jeżu,rozbierz tego testa bo sie skupic na nauce nje mogęWiaterek, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
katkaz wrote:nie marudzę, tylko się boję strasznie, bo w tej poronionej też mi późno testy zaczęły wychodzić...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
lunadelrospo wrote:Wiem,wiem..to ja marudzę
Teraz każdy dzień ma znaczenie.Ale dasz radę, jak wszystkie tutaj dziewczyny,najpierw obawy,ale potem radości:)
Jeżu,rozbierz tego testa bo sie skupic na nauce nje mogę
Lunka Ty jesteś tak niecierpliwa jak ja :]s1985 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki