Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nic nie widać na fotkach, aparat mam do dupy w telefonie, wkurzam się tylko
ide spać, bo padam na pysk:( to był dzień pełen wrażeń...
Dobranoc Wszystkim:)
Owocnej nauki LunkaAdaś 14.07.17r.
Aniołek 9tc [*] 03.11.15r.
Aniołek 12tc [*] 29.06.15r
Zosia 31.01.14r
-
Wiaterek wrote:Kehlana aż Ci trochę zazdroszczę. Jak urządzalismy mieszkanie to nie miałam czasu na szukanie po portalach. W przeciągu miesiąca musieliśmy mieć zrobione w miarę mieszkanie żeby się wprowadzić. Płacić za wynajmowanie i za kredyt to trochę dużo wychodziło
Wiaterek, miałam identycznie Też nie byłoby nas stać na wynajmowanie mieszkania i na ratę kredytu w jednym miesiącu, więc wyprowadzka była na wariackich papierach Ale kupiliśmy duże mieszkanie w kamienicy i na szybko zrobiliśmy tylko 1 pokój i łazienkę, kuchnia na szczęście była remontowana rok przed sprzedażą mieszkania i wygląda ok, a teraz powolutku robimy dopiero sypialnię po roku spania w dużym pokoju na kanapie Więc stąd mogę się pobawić w wyszukiwanie idealnych szafek
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Sysia, męża to ja mogę obracać jak mi ze zmiany wróci Na razie przynajmniej kolejny krok na drodze urządzania sypialni poczyniony. Jak dobrze pójdzie to potomek zostanie poczęty już w nowym łóżku
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
kehlana_miyu wrote:Sysia, męża to ja mogę obracać jak mi ze zmiany wróci Na razie przynajmniej kolejny krok na drodze urządzania sypialni poczyniony. Jak dobrze pójdzie to potomek zostanie poczęty już w nowym łóżku
kehlana_miyu, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczynki dzis mi maz powiedzial, ze juz troche mi brzuszko wieksze sie zrobilo az jestem w szoku ze on tak szybko to widzi bo ja nie o cyckach to juz nie wspomne, bo po ciazy chyba bede zarzucac je na plecy :p
Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
-
katkaz wrote:Cześć Dziewczęta!
Na początek zafasolkowanym dużo zdróweczka życzę, za starające i testujące trzymam mocno kciuki
Długo mnie tu nie było, ale za to jak się pojawiam to z dobrymi wieściami.
Test z rańca chyba pozytywny, ale tak blady, że sama w niego nie wierze. Zdjęcia nie da rady zdobić, bo okienko testowe po szybką i mi światło odbija, ale mąż twierdzi, że drugą kreskę widzi, więc... chyba się udało -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiezapominajka az musialam zajrzec na iui... Jedna podejrzewalam ze będzie po tym jak ostatnio pisala o badaniach jakie robila w 8dpo ta osobka... a o tej drugiej o ktorej dzis na iui tez sie pochwalono wiedzialam od kilku dni...
Cudownie ze sie tak plodnie na watkach zrobilo! -
roxa wrote:Niezapominajka az musialam zajrzec na iui... Jedna podejrzewalam ze będzie po tym jak ostatnio pisala o badaniach jakie robila w 8dpo ta osobka... a o tej drugiej o ktorej dzis na iui tez sie pochwalono wiedzialam od kilku dni...
Cudownie ze sie tak plodnie na watkach zrobilo!2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Dzień dobry
Katkaz dla mnie Twoja wiadomość najlepsza z rana, bo wczoraj już nie zagladalam, gratulacje Czekamy na powtórzony test jutro i na foto oczywiście
Ja zwlekam się z wyrka właśnie...s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Hejka
Witam się z Wami w pracy, zaspana, niewyspana ojej ale ja bardzo chce iść do domu
Uwielbiam takie pozytywne wiadomości na tym forum i czekamy na resztę dziewczyn bo musi się udać każdej z Was my będziemy czekałys1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc