Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka0812 wrote:Wiaterek pięknie na pewno beta przerasta! Stópka, Renia trzymam kciuki ❤ ja pamiętam jak byłam rok po ślubie i ciotka mojego chłopa mówiła niby ogólnie, że jak ktoś rok po ślubie nie ma dziecka -ciąży to na pewno nalykał się antykoncepcyjnych. Głupia baba jest do tej pory, a mojego chłopa siostra 5 lat po ślubie, dzieci nie mają i tematu nie ma.ale wiadomo jak to ona powiedziała ja jestem łobco, a łu nich w rodzinie to wszyscy kiedy chcą zachodzą. I niestety tak to często myślą w tych nowych rodzinach.To takie prymitywne myślenie, a ile krzywdy mogą tym komuś wyrządzić.
O to a ciotka to taki typ mojej matki, tylko dopierdolić komuś, bo inaczej się tego nie da opisać, a o własnym gnieździe to nic nie powie, bo to święte przecież. Ja jestem wyrzutek w całej rodzinie więc po mnie się jeździ, a moja siostra i brat są święci więc tam nic się nie powie.Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualny
-
Ilonia,Ty pisałaś że Miałaś bóle brzucha, ja od wczoraj też mam, ale takie delikatne, trudno nazwać nawet bólem, po prostu czuję podbrzusze i się tak zastanawiam, to chyba normalne? Wiem, że gdyby nie poronienie to pewnie nawet bym się nie zastanawiała nad tymFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Renia7910 wrote:Dokładnie a jedyne co się u mnie zmieniło po poronieniu to właśnie ustały komentarze z pytaniem o dzieci. A ci ludzie którzy o ciąży nie wiedzieli i dalej idiotyzmy klepią - nie są warci mojej uwagi. Wywal ją ze znajomych na fejsie
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Z rana mam trochę siły to zrobię piersi indyka w panierce i frytki własnej produkcji. Wiecie, że o 5 rano byłam taka głodna, tak mi w brzuchu burczało że mogłabym podkladac dźwięk do filmu bez mikrofonu
Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Aga ja też jestem z ana tak głodna, że aż mi niedobrze się robi jak nie zjem czegoś po wstaniu z łóżka. ale to dobze, Dzidek daje o sobie znać
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Wiecie ja mam teraz podejście takie: nie obchodzą mnie inni, ich opinia, najważniejsza jestem ja, moje maleństwo, córeczka i mężulek. A głupie gadanie innych mam głęboko w dup..... Mojej Wiktorii nikt mi nie zastąpi, choć jeśli to będzie dziewczynka to nie raz powiem pewnie do niej Wiktoria albo będę ją porównywała. Zawsze będę mocno kochała wszystkie moje dzieci nio mężuśka też ehhehe
Renia7910, Agnieszka0812, Stópka, Wiaterek, s1985 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Renia7910 wrote:Stopka ja mam tak z własną siostrą.
To u mnie siostra, to jedyna osoba na którą mogę liczyć, choć czasem też ma odchyły, ale to jak każdyAgnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
Stópka
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Hej dziewczyny Jak tam u Was? Ja wczoraj cały dzień poza domem byłam i nie miałam czasu pisać. Teraz idę posprzątać bo coś mi "zdechło" w domu muszę to zlokalizować. Odezwę się później, miłego dnia :*
Agnieszka0812, monilia84, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualnyJa mam 2 siostry i brata, każdy z nich jest inny ale jedna to po prostu przegięcie na całej linii.
Ale się objadłam dziewczyny, zagustowałam ostatnio w owsiance na mleku, zalewam płatki wieczorem i nie muszę ich gotować, rano tylko dosypuję siemienia lnianego i wrzucam owoce i wcinam aż mi się uszy trzęsą wiem,pewnie to nic innowacyjnego ale ja dopiero opracowałam recepturę idealną muszę jeszcze spróbować z orzechami. MniamAgnieszka0812, Wiaterek, s1985, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Ja mam 2 siostry i brata, każdy z nich jest inny ale jedna to po prostu przegięcie na całej linii.
Ale się objadłam dziewczyny, zagustowałam ostatnio w owsiance na mleku, zalewam płatki wieczorem i nie muszę ich gotować, rano tylko dosypuję siemienia lnianego i wrzucam owoce i wcinam aż mi się uszy trzęsą wiem,pewnie to nic innowacyjnego ale ja dopiero opracowałam recepturę idealną muszę jeszcze spróbować z orzechami. MniamRenia7910, s1985 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Wiaterek,moja kuzynka mueszka w bloku,ale jak pewnego dnia zaczęło smierdziec w jej pokoju,to się zorientowała ze chomik się nie schował, tylko zostal przejechany kółkiem od wysuwanej części kanapy;)
Same mamusie i bejbiki tutaj,zaraz przestane całkiem już pasować do was..
Renia,masz rację, niby owsianka to nic odkrywczego,a jednak zrobić ją dobrze,to różnica;)
Trzeba mieć swój sposob,tez zwykle namaczalam..
Teraz wedlug mojego plany zywieniowego mam calkiem wyeliminowany nabiał, nawet mleko 0,5% i gluten..bialka tylko zwierzece,warzywa,tluszcze z orzechów i oliwy..Owoce do śniadania.. Knie się tak wydawalo ze wszystko ze mna super,a nagle okazalo się ze waze 8! Kg wiecej niz w okolicach ślubu.. Pewnego dnia po prostu zauwayzlamnze gruba jestem! -
nick nieaktualnyJa ogólnie przytyłam po powrocie do Polski ale przez ostatni rok to już masakra, gdzieś straciłam kontrolę. Najpierw brałam stertę leków żeby zajść w ciażę, później w ciąży hormony, później depresja, jakoś się tak nazbierało że nie mogę na siebie w lusterku patrzeć. Niby nie odchudzam się jakoś zawzięcie ale kupiłam parowar i uczę się gotować na parze, staram się ograniczyć słodycze (ostatnie 2 dni wyjadłam wszystkie czekoladki ), pomału boczki sie zmniejszają ale przede mną jeszcze dłuuuga droga. Czuję niechęć do drastycznych diet, boję się narozrabiać w organiźmie przed zajściem w ciążę.
Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Ja myślałam że zdechlo czyli w domu coś się zepsuło pomidor, jabłko czy cóś
Lunka nie piernicz za przeproszeniem, raz że laska jesteś, dwa mamusią też jesteś! A wszystkie tu pasujemy bez wyjątku!!! ❤ ❤ ❤ ❤ ❤Renia7910, Stópka, lunadelrospo, s1985 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
lunadelrospo wrote:Wiaterek,moja kuzynka mueszka w bloku,ale jak pewnego dnia zaczęło smierdziec w jej pokoju,to się zorientowała ze chomik się nie schował, tylko zostal przejechany kółkiem od wysuwanej części kanapy;)
Same mamusie i bejbiki tutaj,zaraz przestane całkiem już pasować do was..
Renia,masz rację, niby owsianka to nic odkrywczego,a jednak zrobić ją dobrze,to różnica;)
Trzeba mieć swój sposob,tez zwykle namaczalam..
Teraz wedlug mojego plany zywieniowego mam calkiem wyeliminowany nabiał, nawet mleko 0,5% i gluten..bialka tylko zwierzece,warzywa,tluszcze z orzechów i oliwy..Owoce do śniadania.. Knie się tak wydawalo ze wszystko ze mna super,a nagle okazalo się ze waze 8! Kg wiecej niz w okolicach ślubu.. Pewnego dnia po prostu zauwayzlamnze gruba jestem!
Luncia a ty nie jesteś mamusia ???? Zawsze będziesz do Nas pasować bo nie ważne czy ktoś jest w ciąży, czy się stara, czy nie stara to jesteśmy tutaj żeby sobie pogadać, poplotkować i doradzić A ty Lunka na pewno jesteś tu potrzebnalunadelrospo, Agnieszka0812, s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Ja ogólnie przytyłam po powrocie do Polski ale przez ostatni rok to już masakra, gdzieś straciłam kontrolę. Najpierw brałam stertę leków żeby zajść w ciażę, później w ciąży hormony, później depresja, jakoś się tak nazbierało że nie mogę na siebie w lusterku patrzeć. Niby nie odchudzam się jakoś zawzięcie ale kupiłam parowar i uczę się gotować na parze, staram się ograniczyć słodycze (ostatnie 2 dni wyjadłam wszystkie czekoladki ), pomału boczki sie zmniejszają ale przede mną jeszcze dłuuuga droga. Czuję niechęć do drastycznych diet, boję się narozrabiać w organiźmie przed zajściem w ciążę.
Renia ja też planowałam odchudzać się przed tą ciąża chwile stosowałam dietę i zaczęłam ładnie chudnąć ale później mi koleżanka powiedziała, że jeszcze z tego wyjdzie problem i nie będę umiała zajść w ciąże bo mój ogranizm się rozleguluje. Dietą zajmę się po porodzie ale to drastyczną hehehe bo będę przypominała słoniaRenia7910 lubi tę wiadomość
-
Jejuś jak Was tak czytam, to mi się przypomniały czasy jak ja jeszcze 3 lata temu laską byłam, 172 cm wzrostu i ważyłam 56 kg, a teraz szkoda gadać, chętnie bym wróciła do tych czasów, ale raczej nie ma opcji, leki neurologiczne mi na to nie pozwolą... i nawet siłka nie pomożeStópka
Mutacja MTHFR C677T, A1298C.