Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Stopka,silownia zawsze pomaga;)
Wiadomo,ze jak masz ciezkie leki,ktore powodują tycoe,puchnięcie,to jest ciężko, ale id ćwiczeń zmienia się jakość ciała, cwiczebia wypieraja nadmiar wody, i nawet jak tkanki tłuszczowej jesg za duzo,to formują ciało.. Lepiej wygląda zbite,duże ydo,niz galaretowate duze udo;)
Stópka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:Ja myślałam że zdechlo czyli w domu coś się zepsuło pomidor, jabłko czy cóś
Lunka nie piernicz za przeproszeniem, raz że laska jesteś, dwa mamusią też jesteś! A wszystkie tu pasujemy bez wyjątku!!! ❤ ❤ ❤ ❤ ❤Agnieszka0812, Wiaterek, Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:zgadzam się ;] ja tez wczoraj na wadze stanełam i jakos mimo ze wiecej na niej bylo o cały kilogram to sie nie przejęłam tym ;] cycki z powietrza u mnie sie nie zbuduja ;]
To pogadamy,babo;)s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nie no ja za te 7 to podziękuje ale nie chce mi sie wierzyc ze masz fałdy na brzuchu ;p, ja juz od dwoch tygodni nie cwicze wiec wieddzialam na co moge liczyc na tej wadze ;p
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
lunadelrospo wrote:Syśka,kurza twarz,co w koncu z tym Twoim wykresem??
Dawaj go tutaj;)monilia84 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:cierpliwoscie, jade teraz na grzybki ;] mały relakcik na urlopie ;]
Wrzuć ten wykres...s1985 lubi tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
lunadelrospo wrote:Sasasasasa;)
Kasia,a o ktorej wyniki bety?
Ja obstawiam tak 1800-2100;)
No Lunka jakby tak było to jak nic bliźniaki :] Kurcze nie wiem o któej, spawdzam co chwilę, ale przypuszczam, ze wczesniej niż o 13 nie będzie bo pobieranie jest do 12:30.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyRozumiem ale jak ci się @ spóźni to rób szybciutko
Ja też ten cykl mam jakiś inny, jak na złość nie mierzyłam tempki więc nie wiem czy brak bólu owulacyjnego nie byl przypadkiem skutkiem braku ovu. Nic to, już po ptokach, teraz już myślami jestem przy powrocie do pracy, w następnym cyklu będzie następna szansa. A Ty Natko się doczekasz, ciocia Renia Ci mówi. Aaa - i tak jak rozmawiałyśmy, przed następną ovu idę do gina po wspomagacz jakiś, więc nie myśl kochana że jesteś jedyna -
Renia7910 wrote:Rozumiem ale jak ci się @ spóźni to rób szybciutko
Ja też ten cykl mam jakiś inny, jak na złość nie mierzyłam tempki więc nie wiem czy brak bólu owulacyjnego nie byl przypadkiem skutkiem braku ovu. Nic to, już po ptokach, teraz już myślami jestem przy powrocie do pracy, w następnym cyklu będzie następna szansa. A Ty Natko się doczekasz, ciocia Renia Ci mówi. Aaa - i tak jak rozmawiałyśmy, przed następną ovu idę do gina po wspomagacz jakiś, więc nie myśl kochana że jesteś jedyna
Fajnie jakby ciocia Renia miala racje i sie Udalo hihih
i dzisiaj temp znow do gory poszla juz z tego nic nie rozumiem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 11:38
Renia7910 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wiem jak ja będę zachowywać się w drugiej ciąży ale pewnie będę się tak samo bać... Już tutaj rozmawiałyśmy na ten temat, że nie ma co popadać w panikę, jeśli czujesz że tego potrzebujesz to po prostu idź do lekarza... Na pewno nie będziesz jedyną która odwiedzi lekarza poza ustalonym harmonogramem, masz powody aby się bać i nie sądzę aby lekarz miał coś przeciwko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 11:43
Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość