Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pucek,może to dziwne co Ci napuszę,ale ja bym sprobowala dostac się dzis do lekarza..
Chocby i do szpitala, powiesz w zasadzie prawde,ze cię boli brzuch.Masz prawo sie martwić.Choc jestem przekonana,ze to wyobraznia działa;)
I poszlabym ,zobaczyla bejbika na usg i odczarowala ten zły dzień, żeby 10t2d był teraz dobrym wspomnieniem.
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:Ilonia,Ty pisałaś że Miałaś bóle brzucha, ja od wczoraj też mam, ale takie delikatne, trudno nazwać nawet bólem, po prostu czuję podbrzusze i się tak zastanawiam, to chyba normalne? Wiem, że gdyby nie poronienie to pewnie nawet bym się nie zastanawiała nad tym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 12:00
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Tak mialam I miewam dalej,teraz to mnie kule bardziej ale boli okresowo czasem tez,tez sie martwilam wczesniej,jak to my kuzwa,panikowalam,ale juz dalam sobie spokoj...czasem to jestem prwbo wrecz,ze brzuch mnie boli od jelit i kluje,czasem to juz nie wiem,czy ok krzyza promieniuje,czy to jelita bo zaparcia czy to brzuch od rozrastajacej sie macicy...ciezko zidentyfikowac...ale mam dola dzis poszlam na zakupy i jestem gruba jak bekaaaaa kupilam sobie sweterek 42 ale wygladam w nim jak wieloryb,tyle ciuchow przymierzylam i prawie plakalam
Mąż mi dzjs powiedział, żebym sie zastanowila ,bo z tyłu źle to wygląda;)
Anioł śmierci jeden no,wychudly;) bedzie mnie upominalilonia1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOjaaa Ilonia nie idź tą drogą bo będziesz unikać zakupów tak jak ja:/ kochana masz dzidziusia w brzuszku i to jest cena jaką się płaci. Będziesz później miała naprawdę dużo czasu żeby schudnąć a przecież i tak jesteś śliczna więc po co te doły
ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Ale to tak samo przychodzi,stajesz przed lustrem w jakims ladnym ciuchu,jednym,drugim,trzwcim i zaczynasz coraz gorzej sie czuc...poprostu gorszy dzis dzien mam...ale juz jestem w domku i vede robic zureczek dziscykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Lunka Wiesz co bo to tak czasem czlowieka jebnie cos,w tamte lato wazylam 56 kg,po zimnie Przytylam do 60 a potem ciaza i 68 teraz w 3 miesiace kolejne 4 i to sie odczuwa,moze tragedi nie ma ale ja czasem przed ciazami jak zle trafilam,zwlaszcza przed okresem to czulam sie jak slon i sie wsciekalam,ze cos odstaje... wiem,ze dzieciatko bajwazniejsze i nie ma sie czym martwic,poprostu dzis ujowo trafilam...zly dzien na zakupy
Wiaterek lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyIlonia ciąża zobowiązuje tak to jest, że się coś przytyje, ale to wszystko to po części kilka gram maluch, kolejne to wody płodowe itp itd i odrazu widać czemu te 0,5kg na plusie
A ty już 13tc a pamietam jak dziś jak się chwaliłaś...
Ja to wogóle się beznadziejnie czuje, bo moje dodatkowe kg to w większości hormony -
nick nieaktualnyIlonia ja ważyłam jak poznałam męża ważyłam 49kg potem brałam castagnus na wyregulowaniue cyklu zaraz po tym jak wiedzieliśmy od kiedy będziemy sie starać, żeby juz naprowadzić organizm na właściwy tor i waga skoczyła do 65kg brałam ślub 60kg i 2 tyg przed slubem rozpoczął sie nasz pierwszy staraniowy cykl, potem zabiegi, leczenie, zastrzyki itp teraz ważę 74kg to jest dopiero tragedia...
-
nick nieaktualny
-
No zdechło mi w koszu na śmieci, mąż zostawił reklamówkę po mięsie dla psa bleeee, a wczoraj nie było nas cały dzień i dopiero dziś poczułam ten smród fujjj. Ale już posprzątane i nawet sypialnię ogarnęłam, bo mój mąż ma alergię i wczoraj zaczął kichać to był znak, że muszę generalnie posprzątać. Mi by się przydała siłka ale teraz to nie bardzo bo jestem na bezrobociu i kasy swojej mam mało co a nie chce od męża wyciągać bo i tak mamy dużo wydatków. Wy to laseczki jesteście ale ja kiedyś też będę Pucuś nie martw się, wszystko jest dobrze, wiadomo że zawsze będzie ten strach Ci towarzyszył. Jeśli chcesz być spokojniejsza to tak jak mówią dziewczyny może uda się dostać do lekarza a jeśli nie to IP.
Renia7910, Stópka, Wiaterek, Natalii00 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Beta 1293. Wzrost o 105% to chyba ok?
Renia7910, Natalii00, ilonia1984, Stópka, pelna_nadziei, kehlana_miyu, Agnieszka0812, chomiczka lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Dzięki Renia. Już bym drugi raz tej bety nie robiła. Stresowałam sie okropnoe czekając na te wyniki, aż mnie brzuch rozbolał. Więcej mogłam tym zaszkodzić niż pomócWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Beta 1293. Wzrost o 105% to chyba ok?
Ale teraz jak Renia napisala zakresy, to sobie uswiadamiam,ze coś mogło być źle.. Bo ja mialam 630 w poniedzialek i ponad 2100 w środę..: (