Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rudzik39 wrote:Dziewczyny nie chcę was stresować ale nie bagatelizujcie żadnego bólu brzucha tym bardziej takiego który promieniuje od krzyża lub ma się wrażenie ze to jelita.Po mojej stracie niestety jestem wyczulona na takie pierdoły ale jak to się mówi warto dmuchać na zimne.
Trzymam kciuki za wasze fasolki i dbajcie o siebie.
Michaś [ * ] 04.06.2014 (20tc)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 15:22
Wiaterek, monilia84 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Stópka bo to fasol już Cie kopie :]
Rudzik masz oczywiscie rację. Poprzednio mnie brzuch bolał bardzo często, praktycznie zaczął się kilka dni przed @, czasami bolało bardzo. Wtedy gin mi powiedziała, że to normalne, ale ok, takie ćmienie delikatne i od czasu do czasu to moze, jakieś pokłuwanie lekkie, ale nie taki ból intensywnyWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Stópka bo to fasol już Cie kopie :]
Rudzik masz oczywiscie rację. Poprzednio mnie brzuch bolał bardzo często, praktycznie zaczął się kilka dni przed @, czasami bolało bardzo. Wtedy gin mi powiedziała, że to normalne, ale ok, takie ćmienie delikatne i od czasu do czasu to moze, jakieś pokłuwanie lekkie, ale nie taki ból intensywny
No no na pewno
Może to moje urojenia, ale coś mnie tam kłuje, albo może bardziej jakby mi się tam coś w środku skręcało... Dziwne uczucie. Na początku myślałam, że to po prostu pęcherz mnie pogania do toalety, no ale poszłam i kicha, wracam do biurka, a tu dalej...Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Wiaterek wrote:Stópka to jutro mozesz test 10 zrobić Mi wyszedł w 8dpo
Nie no wstrzymam się... Tylko wiecie co, boję się, bo w czwartek idę do gin na NFZ, a ta baba jest tak nie delikatna, że normalnie ręce opadają. Ale musze iść, bo musze zrobić cytologię i boję się, że jeśli się tam faktycznie może coś dziać, to ona może mi coś tam uszkodzić. Głupie, bo wiem, że w ciąży też się pobiera cytologię, ale ja po tym jak zaczęłam prywatnie chodzić do swojej lekarki, która jest delikatna to do tej na NFZ się boje....Stópka
ilonia1984 wrote:No stopko faktycznie moze sie ladnie zagniezdzac juz i dlatego kluje i skreca trzymamy kciuki
Trzymajcie, trzymajcie Ja też trzymam i modlę się, żeby się udało.Stópka
Stópka wrote:Nie no wstrzymam się... Tylko wiecie co, boję się, bo w czwartek idę do gin na NFZ, a ta baba jest tak nie delikatna, że normalnie ręce opadają. Ale musze iść, bo musze zrobić cytologię i boję się, że jeśli się tam faktycznie może coś dziać, to ona może mi coś tam uszkodzić. Głupie, bo wiem, że w ciąży też się pobiera cytologię, ale ja po tym jak zaczęłam prywatnie chodzić do swojej lekarki, która jest delikatna to do tej na NFZ się boje....
Stópka to na pewno jej powiedz, ze możesz być w ciąży, albo zrób rano test najlepiej :]Stópka, lunadelrospo, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
lunadelrospo wrote:Laski ma ktos dzieckow 4 klasie?
Potrzebny mi fragment z podrecznik do polskiego teraz polski.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
lunadelrospo wrote:Sysia,jak tam fasolka;)? Rośnie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 16:12
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18