X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
Odpowiedz

Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)

Oceń ten wątek:
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niezapominajka wrote:
    U mnie niestety widoków na stałe osiedlenie w Pl nie ma, ale będę za miesiąc juz miała "legalnego" męża :)
    lepszy rydz niż nic , trzeba się cieszyc z tego co się ma ;]

Agnieszka0812, niezapominajka lubią tę wiadomość

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaterek piękna beta :)
    Mnie się zdaje, że Sylwia nie udostępnia wykresu bo za bardzo boi się nakrecania pewnie... Nie wiem, ale jednak stresik zawsze jest ;-)
    Niezapominajka to kiedy ślub?
    Ja właśnie tak się rozryczałam, że brzuch mnie rozbolał, ale się ipamiętałam w porę... Mama właśnie powiedziała tacie i on powiedział, że nie będzie komentował, bo po co? Z jednej strony miałam żal, że mi powiedziała, ale z drugiej dobrze, że nie ukrywa przede mną. Dzwoniła, że poszła na grzyby, myślę że wyszła z domu żeby nie denerwować się i nie wysłuchiwac ojca gderania...

s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • niezapominajka Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka0812 wrote:
    Mnie się zdaje, że Sylwia nie udostępnia wykresu bo za bardzo boi się nakrecania pewnie... Nie wiem, ale jednak stresik zawsze jest ;-)
    Ja właśnie tak się rozryczałam, że brzuch mnie rozbolał, ale się ipamiętałam w porę... Mama właśnie powiedziała tacie i on powiedział, że nie będzie komentował, bo po co? Z jednej strony miałam żal, że mi powiedziała, ale z drugiej dobrze, że nie ukrywa przede mną. Dzwoniła, że poszła na grzyby, myślę że wyszła z domu żeby nie denerwować się i nie wysłuchiwac ojca gderania...
    Kochana nie denerwuj się. Najważniejsze, że Ty i Twój mąż jesteście pewni, ze to bylo dobre posunięcie i dziecko już jest faktem. Tatą się nie stresuj, przejdzie mu, a jak wezmie dziecko na ręce, to pokocha je całym sercem.
    A ślub mamy 24.10

Agnieszka0812, s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość

1usajw4zj5vrwf30.png
  • pucek Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie byłam u lekarza.. Dziś po prostu taki smutny dzień. Ale nie chcę być panikarą. Nie chcę dawać ponieść się emocjom. To ja panuję nad moim umysłem i nad moimi lękami i nie chciałabym żeby to te lęki były silniejsze niż ja sama... Więc nie poszłam. Nie krwawię ani nie plamię. Jest mi niedobrze, mimo że już od 3 dni nie wymiotuję. Ciągle mam zachciankę na almette, więc wydaje mi się że wszystko okej. Za tydzieńbędę dumna z siebie, że dałam radę wytrzymać, a potem za kolejny tydzień prenatalne i zaczynam 2 trymestr :) potem 16 zaczynamy urlop, więc oderwę się od tego rozmyślania :) Ten brzuch to tak poboewa ale wydaje mi się że to właśnie jakieś rozciąganie.. Brzuszek mi juz mocno urósł, mimo że przytyłam tylko 0,5 kg (czyli w sumie mam -1,5 kg ;p) więc pewnie macica ciągle się rozrasta.. :) Dzięki dziewczęta :)

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka0812 wrote:
    tulam i tulam jeszcze raz :*

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP

Wysłany: 28 września 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niezapominajka wrote:
    Kochana nie denerwuj się. Najważniejsze, że Ty i Twój mąż jesteście pewni, ze to bylo dobre posunięcie i dziecko już jest faktem. Tatą się nie stresuj, przejdzie mu, a jak wezmie dziecko na ręce, to pokocha je całym sercem.
    A ślub mamy 24.10
    A to już niedługo! ❤
    Mnie dziwi, że po moim poronieniu jednak nic z jego strony się nie zmieniło... Dla niego najważniejsza jest kasa i jak to powiedział, że wstydzi się, że mieszkam w bloku, zamiast budować hacjende... Tyle, że postawić dom to nic, a co dalej wykończenia i reszta, a szkoda gadać...

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pucek wrote:
    Nie byłam u lekarza.. Dziś po prostu taki smutny dzień. Ale nie chcę być panikarą. Nie chcę dawać ponieść się emocjom. To ja panuję nad moim umysłem i nad moimi lękami i nie chciałabym żeby to te lęki były silniejsze niż ja sama... Więc nie poszłam. Nie krwawię ani nie plamię. Jest mi niedobrze, mimo że już od 3 dni nie wymiotuję. Ciągle mam zachciankę na almette, więc wydaje mi się że wszystko okej. Za tydzieńbędę dumna z siebie, że dałam radę wytrzymać, a potem za kolejny tydzień prenatalne i zaczynam 2 trymestr :) potem 16 zaczynamy urlop, więc oderwę się od tego rozmyślania :) Ten brzuch to tak poboewa ale wydaje mi się że to właśnie jakieś rozciąganie.. Brzuszek mi juz mocno urósł, mimo że przytyłam tylko 0,5 kg (czyli w sumie mam -1,5 kg ;p) więc pewnie macica ciągle się rozrasta.. :) Dzięki dziewczęta :)
    kochana w kauflandzie jest promocja na almette ;]

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • pucek Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, najważniejsze że Wy będziecie szzcęśliwi :) Nic innego się nie liczy :)

jak w tamtej ciąży poszliśmy do mojego prawie-teścia obwieścić mu tak ważną nowinę to on powiedział, że on nie chce być dziadkiem. I uciął temat.
    Co prawda potem dzwonił do M. i go przepraszał, no ale mi nic nie powiedział... A za tydzieńwylądowałam w szpitalu

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka0812 wrote:
    A to już niedługo! ❤
    Mnie dziwi, że po moim poronieniu jednak nic z jego strony się nie zmieniło... Dla niego najważniejsza jest kasa i jak to powiedział, że wstydzi się, że mieszkam w bloku, zamiast budować hacjende... Tyle, że postawić dom to nic, a co dalej wykończenia i reszta, a szkoda gadać...
    wlaśnie nie denerwuj się bo nie ma sensu ważne ze mąż cię wspiera :*

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • pucek Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s1985 wrote:
    kochana w kauflandzie jest promocja na almette ;]
    Haha to będę musiała się wybrać bo jem średnio jedno pudełeczko dziennie ;p

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pucek wrote:
    Haha to będę musiała się wybrać bo jem średnio jedno pudełeczko dziennie ;p
    leć leć ja dziś z rana z mężem szliśmy zakupy zrobić to tez kupiłam ;]

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP

Wysłany: 28 września 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam sobie kapustę kiszona i pączka z wiśnia, na razie pączek poszedł, czas na kapustę ;-)

s1985 lubi tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • pucek Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na kolację jadłam groch z kapustą (miałam zamrożony) i zagryzłam budyniem czekoladowym ;) Zaraz jeszcze będzie grejfrut

s1985, niezapominajka, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka0812 wrote:
    Ja kupiłam sobie kapustę kiszona i pączka z wiśnia, na razie pączek poszedł, czas na kapustę ;-)
    a pożniej skąd ta biegunka :P

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP

Wysłany: 28 września 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka0812 wrote:
    A to już niedługo! ❤
    Nie jest istotne gdzie, ale z kim się mieszka :) Nie pozwól tylko, żeby swoimi gadkami cię zadręczał. Ty teraz jesteś w okresie ochronnym. Myśl głównie o sobie i maluchu.
    Ja mam wielki problem z moją mamą. U niej niechęć do mojego A się pogłębiała od momentu, kiedy nie pozwolił jej urządzać nam życia. Ciąża jej w tym nie przeszkadzała. Myślałam, że po urodzeniu synka coś się zmieni, ale było gorzej, do tego stopnia, że z nią od 5 lat nie rozmawiam.

1usajw4zj5vrwf30.png

Wysłany: 28 września 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pucek wrote:
    Ja na kolację jadłam groch z kapustą (miałam zamrożony) i zagryzłam budyniem czekoladowym ;) Zaraz jeszcze będzie grejfrut
    Kto ciężarnej zabroni ;)

s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

1usajw4zj5vrwf30.png
  • lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s1985 wrote:
    a pożniej skąd ta biegunka :P
    Na zawsze zapamiętam zestaw mijej wspolokatorki ze studiow...grzybki marynowane,banan i mleko..
    I kibel;)

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunadelrospo wrote:
    Na zawsze zapamiętam zestaw mijej wspolokatorki ze studiow...grzybki marynowane,banan i mleko..
    I kibel;)
    dokładnie ;]

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kuchnia ale mi zrobilas ochote Pucus na budyn... ale waniliowy ja lubie... chyba zrobie...

U mnie na obiad placki ziemniaczane na szybko bo mialam ichote id zeszlego tyg... a ze dzis sama bo maz na wyjezdzie to szukalam co tu na szybko zrobic...

• lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajka,nie wyobraxam sobie nawet co czujesz.życzę Ci,żeby pewnego dnia Twoja mama zrozumiala swoj błąd.

f2w39jcgiqq8ck90.png
‹‹ 329 330 331 332 333 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ