Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
niezapominajka wrote:U mnie niestety widoków na stałe osiedlenie w Pl nie ma, ale będę za miesiąc juz miała "legalnego" męża
Agnieszka0812, niezapominajka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Wiaterek piękna beta
Mnie się zdaje, że Sylwia nie udostępnia wykresu bo za bardzo boi się nakrecania pewnie... Nie wiem, ale jednak stresik zawsze jest
Niezapominajka to kiedy ślub?
Ja właśnie tak się rozryczałam, że brzuch mnie rozbolał, ale się ipamiętałam w porę... Mama właśnie powiedziała tacie i on powiedział, że nie będzie komentował, bo po co? Z jednej strony miałam żal, że mi powiedziała, ale z drugiej dobrze, że nie ukrywa przede mną. Dzwoniła, że poszła na grzyby, myślę że wyszła z domu żeby nie denerwować się i nie wysłuchiwac ojca gderania...s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Wiaterek piękna beta
Mnie się zdaje, że Sylwia nie udostępnia wykresu bo za bardzo boi się nakrecania pewnie... Nie wiem, ale jednak stresik zawsze jest
Ja właśnie tak się rozryczałam, że brzuch mnie rozbolał, ale się ipamiętałam w porę... Mama właśnie powiedziała tacie i on powiedział, że nie będzie komentował, bo po co? Z jednej strony miałam żal, że mi powiedziała, ale z drugiej dobrze, że nie ukrywa przede mną. Dzwoniła, że poszła na grzyby, myślę że wyszła z domu żeby nie denerwować się i nie wysłuchiwac ojca gderania...
A ślub mamy 24.10Agnieszka0812, s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Nie byłam u lekarza.. Dziś po prostu taki smutny dzień. Ale nie chcę być panikarą. Nie chcę dawać ponieść się emocjom. To ja panuję nad moim umysłem i nad moimi lękami i nie chciałabym żeby to te lęki były silniejsze niż ja sama... Więc nie poszłam. Nie krwawię ani nie plamię. Jest mi niedobrze, mimo że już od 3 dni nie wymiotuję. Ciągle mam zachciankę na almette, więc wydaje mi się że wszystko okej. Za tydzieńbędę dumna z siebie, że dałam radę wytrzymać, a potem za kolejny tydzień prenatalne i zaczynam 2 trymestr potem 16 zaczynamy urlop, więc oderwę się od tego rozmyślania Ten brzuch to tak poboewa ale wydaje mi się że to właśnie jakieś rozciąganie.. Brzuszek mi juz mocno urósł, mimo że przytyłam tylko 0,5 kg (czyli w sumie mam -1,5 kg ;p) więc pewnie macica ciągle się rozrasta.. Dzięki dziewczęta
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Agnieszka0812 wrote:Wiaterek piękna beta
Ja właśnie tak się rozryczałam, że brzuch mnie rozbolał, ale się ipamiętałam w porę... Mama właśnie powiedziała tacie i on powiedział, że nie będzie komentował, bo po co? Z jednej strony miałam żal, że mi powiedziała, ale z drugiej dobrze, że nie ukrywa przede mną. Dzwoniła, że poszła na grzyby, myślę że wyszła z domu żeby nie denerwować się i nie wysłuchiwac ojca gderania...Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
niezapominajka wrote:Kochana nie denerwuj się. Najważniejsze, że Ty i Twój mąż jesteście pewni, ze to bylo dobre posunięcie i dziecko już jest faktem. Tatą się nie stresuj, przejdzie mu, a jak wezmie dziecko na ręce, to pokocha je całym sercem.
A ślub mamy 24.10
Mnie dziwi, że po moim poronieniu jednak nic z jego strony się nie zmieniło... Dla niego najważniejsza jest kasa i jak to powiedział, że wstydzi się, że mieszkam w bloku, zamiast budować hacjende... Tyle, że postawić dom to nic, a co dalej wykończenia i reszta, a szkoda gadać...Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
pucek wrote:Nie byłam u lekarza.. Dziś po prostu taki smutny dzień. Ale nie chcę być panikarą. Nie chcę dawać ponieść się emocjom. To ja panuję nad moim umysłem i nad moimi lękami i nie chciałabym żeby to te lęki były silniejsze niż ja sama... Więc nie poszłam. Nie krwawię ani nie plamię. Jest mi niedobrze, mimo że już od 3 dni nie wymiotuję. Ciągle mam zachciankę na almette, więc wydaje mi się że wszystko okej. Za tydzieńbędę dumna z siebie, że dałam radę wytrzymać, a potem za kolejny tydzień prenatalne i zaczynam 2 trymestr potem 16 zaczynamy urlop, więc oderwę się od tego rozmyślania Ten brzuch to tak poboewa ale wydaje mi się że to właśnie jakieś rozciąganie.. Brzuszek mi juz mocno urósł, mimo że przytyłam tylko 0,5 kg (czyli w sumie mam -1,5 kg ;p) więc pewnie macica ciągle się rozrasta.. Dzięki dziewczęta
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Aga, najważniejsze że Wy będziecie szzcęśliwi Nic innego się nie liczy
jak w tamtej ciąży poszliśmy do mojego prawie-teścia obwieścić mu tak ważną nowinę to on powiedział, że on nie chce być dziadkiem. I uciął temat.
Co prawda potem dzwonił do M. i go przepraszał, no ale mi nic nie powiedział... A za tydzieńwylądowałam w szpitalu
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Agnieszka0812 wrote:A to już niedługo! ❤
Mnie dziwi, że po moim poronieniu jednak nic z jego strony się nie zmieniło... Dla niego najważniejsza jest kasa i jak to powiedział, że wstydzi się, że mieszkam w bloku, zamiast budować hacjende... Tyle, że postawić dom to nic, a co dalej wykończenia i reszta, a szkoda gadać...Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
pucek wrote:Haha to będę musiała się wybrać bo jem średnio jedno pudełeczko dziennie ;p
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 wrote:Ja kupiłam sobie kapustę kiszona i pączka z wiśnia, na razie pączek poszedł, czas na kapustę
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 wrote:A to już niedługo! ❤
Mnie dziwi, że po moim poronieniu jednak nic z jego strony się nie zmieniło... Dla niego najważniejsza jest kasa i jak to powiedział, że wstydzi się, że mieszkam w bloku, zamiast budować hacjende... Tyle, że postawić dom to nic, a co dalej wykończenia i reszta, a szkoda gadać...
Ja mam wielki problem z moją mamą. U niej niechęć do mojego A się pogłębiała od momentu, kiedy nie pozwolił jej urządzać nam życia. Ciąża jej w tym nie przeszkadzała. Myślałam, że po urodzeniu synka coś się zmieni, ale było gorzej, do tego stopnia, że z nią od 5 lat nie rozmawiam.
-
lunadelrospo wrote:Na zawsze zapamiętam zestaw mijej wspolokatorki ze studiow...grzybki marynowane,banan i mleko..
I kibel;)Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyO kuchnia ale mi zrobilas ochote Pucus na budyn... ale waniliowy ja lubie... chyba zrobie...
U mnie na obiad placki ziemniaczane na szybko bo mialam ichote id zeszlego tyg... a ze dzis sama bo maz na wyjezdzie to szukalam co tu na szybko zrobic...Agnieszka0812 lubi tę wiadomość