Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak tak Was czytam i te relacje z Waszymi rodzicami to zaczynam doceniać moich. Od kiedy ojcu wyperswadowalam wtracanie się w moje życie to relacje mamy naprawdę dobre. I chociaż różnie bywało to zawsze wiedziałam że mam wsparcie i ze cokolwiek zrobili, było to z myślą o nas i z miłości. Jasne ze nie są idealni, mają swoje odchyly, mama teraz częściej z powodu choroby, ale jakby się tak nad tym zastanowić to kiedy potrzebuje ich pomocy to zawsze są. A najbardziej im jestem wdzięczna za to, że zawsze pielęgnowali nasze relacje z rodzeństwem. Czasami przeciwko nim to się zwracalo ale oni mimo to powtarzali ze my jako rodzeństwo mamy być dla siebie wsparciem niezależnie od sytuacji.
Renia7910 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyniezapominajka wrote:Moi rodzice o tej ciąży to nawet nie wiedzieli, o ślubie też ich nie poinformowałam, bo boję się, że moja mama mi zepsuje ten dzień
-
Cześć i czołem! Nie pisze ale podczytuje dzisiaj miałam akcje lumpek i o owych sklepach wydałam 150zł zaszalałam. 3 spodnie dla mnie 3 dla meża, kicunie bluzunie - czyt - 2 torby pełne a jak cieszy
Renia7910, kehlana_miyu, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Test owu nie gwarantuje owulacji - a szkda . Znowu dziś temp miałam nie miarodajna bo wstawałam ogladać księżyc jak dla mnie zaćmienie może być co pełnie. Wyjątkowo nie wyłam do księżyca jak co miesiac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 23:21
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyKurczę szukam na necie info czy po drinku mogę wziąć metforminę i za nic nie mogę znaleźć Dostałam dzisiaj info z kolejnej firmy że jednak mnie nie chcą ale zachęcają do dalszego przeglądania ich ofert pracy. F..ck! Na pocieszenie wypiłam drinka a teraz nie wiem czy mogę wziąć tabletkę. I tyle mi z tego nerwa przyszło...
-
Dzień dobry dziewczynki kawka dziś nie podeszła i skończyła w odpływie zlewu ;]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 07:48
Agnieszka0812, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
Helouuuuu, witam się i ja. Dzisiaj młody ma na 8. Nienawidzę takich nerwowych poranków - najpierw nie chciał wstać, potem szynka na kanapce nie taka, a teraz nie moze trafić w nogawkę od spodni wrrrrrrrr
Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny muszę w pracy mojej kierowniczce powiedzieć o ciąży. Chcę być uczciwa żeby zdawała sobie sprawę z tego, że jak za 2 tygodnie pójdę do lekarza to mogę już nie przyjść. I nie wiem co jej powiedzieć... Ona nie wie o poronieniu, też jej muszę powiedzieć i boję sie, że się rozryczęWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Dziewczyny muszę w pracy mojej kierowniczce powiedzieć o ciąży. Chcę być uczciwa żeby zdawała sobie sprawę z tego, że jak za 2 tygodnie pójdę do lekarza to mogę już nie przyjść. I nie wiem co jej powiedzieć... Ona nie wie o poronieniu, też jej muszę powiedzieć i boję sie, że się rozryczę
Wiaterek lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Nie chodzi mi o to, że mój ojciec jest najgorszy na świecie, bardzo dużo nam pomógł.Tylko on chyba nie może się pogodzić z tym, że ja byłam zawsze najbardziej plastyczna w ich rękach, zawsze robiłam co chciał, najpierw liceum, potem studia jakie on wybrał, to samo później ja dojezdzałam codziennie do łodzi na uczelnie, a mój brat i siostra zawsze mieszkali albo w wynajmowanym albo w akademiku, zawsze mieli swoje zdanie, a ja od nie dawna mam swoje. On by nadal tak chciał mówić co mam jeść, gdzie szukać pracy (albo on mnie) gdzie i jak mieszkać. Najgorsze jest to, że jak widzi ewidentnie moje zdanie, to mówi zrobisz jak uważasz takim tonem, że zazwyczaj mam wyrzuty sumienia, bo ja jeszcze taka jestem, że wszystko rozkladam na czynniki pierwsze...za długo pępowina nie była odcinanaFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Nie chodzi mi o to, że mój ojciec jest najgorszy na świecie, bardzo dużo nam pomógł.Tylko on chyba nie może się pogodzić z tym, że ja byłam zawsze najbardziej plastyczna w ich rękach, zawsze robiłam co chciał, najpierw liceum, potem studia jakie on wybrał, to samo później ja dojezdzałam codziennie do łodzi na uczelnie, a mój brat i siostra zawsze mieszkali albo w wynajmowanym albo w akademiku, zawsze mieli swoje zdanie, a ja od nie dawna mam swoje. On by nadal tak chciał mówić co mam jeść, gdzie szukać pracy (albo on mnie) gdzie i jak mieszkać. Najgorsze jest to, że jak widzi ewidentnie moje zdanie, to mówi zrobisz jak uważasz takim tonem, że zazwyczaj mam wyrzuty sumienia, bo ja jeszcze taka jestem, że wszystko rozkladam na czynniki pierwsze...za długo pępowina nie była odcinana
Aguś mi się wydaje, że to nie od pępowiny zależy, tylko od naszego charakteru. U mnie było wręcz przeciwnie, ja zawsze byłam pyskata i na wszystko miałam odpowiedź, nie dałam sobą rządzić, a moje rodzeństwo zawsze dawało sobie wchodzić na głowę i oni są dobrzy, a ja nie... Ja też rozkładam wszystko na malutkie części i to jest mój największy problem. I z tonem u mnie jest tak samo, nie wiem czy moja matka robi to specjalnie czy nie, ale zawsze później zastanawiam się 10 razy czy dobrze robię, robiąc po swojemu, czy może jednak ona miała racje...Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
No to Ty jak moja siostra jesteś :] Zbuntowała się tylko przy wyborze męża. Nie no żartuję, ale faktycznie taki trochę despotyczny ten Twój Tata. Mój też taki jest, ale ja się nie daję. Chciał mi świadków na ślub wybierać
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
Zapomniałam Wam napisać, że gin wczoraj napisał mi smsa, że mogę robić masaż, mogę plastry apap,gdybym nie wyrabiala i długo by trwało to fizjoterapia, ćwiczenia jakieś, w najgorszym wypadku neurologFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15