Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nio Aga zazdroszcze szefa, ciekawa jestem jak moi szefowie zareagują od razu na całą firmę się rozejdzie news a razem z mężem pracujemy w jednej firmie to będzie miał gratulacje na budowie Ja jestem taka dup.. na tym punkcie że ktoś coś powie, że wszystko rzucam, w poprzedniej ciąży to na L4 rozliczenia w domu robiłam - idiotka normalnie a po powrocie usłyszałam znaną śpiewką, nie na rękę mi że Pani wróciła, nie wiem co z Panią zrobić.
Teraz chciałabym to jakoś załatwić inaczej ale nie wiem jak. Bo szefowa będzie dopiero w poniedziałek w pracy a ja w czwartek idę do lekarza i co w pon powiem a w piątek już do pracy nie przyjdę. A może na następnej wizycie wziać L4, ach sama nie wiem.
Niestety mój brzuszek robi się tak ślicznie zaokrąglony że nie ukryje tego dłużej niż miesiąc Tak bardzo chciałabym się cieszyć tą ciążą, musi być dobrze, mój bobuś musi rosnąc zdrowo bo wszyscy bardzo go kochająAgnieszka0812, Renia7910, Natalii00 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Jak rodziłam chłopaków to rzucił zawsze po tysiacu na pieluchy, ogólnie spoko ludzie szefostwo, oboje po 60.W tym roku dał moim chłopakom po 3 stówy na lody na wakacje! Powiedział że mam im na wczasach niczego nie odmawiać
lunadelrospo, Wiaterek, Renia7910, Stópka lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:No właśnie, wszystko zależy z kim się pracuje... Mój szef wie wszystko, ale to spoko gość
-
roxa wrote:Wiaterku ja bym nic nie mowila jak chcesz isc na l4... bo zawsze moga to pozniej odebrac w pracy tak ze to twoj wymtsl byl bo to ty chcialas isc na l4 skoro tyle wczesniej mowilas ze moze juz nie wrocisz... a jak sie dowiedza jak przyjdziesz juz ze zwolnieniem w rece to powiesz ze taka decyzja i lekarza i tyle nie masz nic do gadania...
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
monilia84 wrote:Aga to tacy ludzie istnieją ???/
monilia84 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja mam układ dobry, ale poczekam do piatku. Mam wizytę, co prawda nie u swojego lekarza, ale może potwierdzi Na razie nic nie będę mówić. Ona się straszie zdenerwowała na koleżankę bo poszła z dnia na dzień, gdzie najpierw mówiła, ze dobrze się czuję i chce pracować. Wtedy mnie wezwała do siebie ( ja byłam kilka dni po poronieniu) i posiła, ze jakbym coś wczęsniej wiedziała to zebym jej dawała znać...
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Agnieszka0812 wrote:Jak rodziłam chłopaków to rzucił zawsze po tysiacu na pieluchy, ogólnie spoko ludzie szefostwo, oboje po 60.W tym roku dał moim chłopakom po 3 stówy na lody na wakacje! Powiedział że mam im na wczasach niczego nie odmawiać
Macie tam jakis wolnh wakat ?Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:Jak rodziłam chłopaków to rzucił zawsze po tysiacu na pieluchy, ogólnie spoko ludzie szefostwo, oboje po 60.W tym roku dał moim chłopakom po 3 stówy na lody na wakacje! Powiedział że mam im na wczasach niczego nie odmawiać
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
lunadelrospo wrote:Aga,Ty w Polsce pracujesz,tak?
Macie tam jakis wolnh wakat ?s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyAgnieszka super ze tak ci sie udalo! A jak czytam to tak jakbym czytala o szefie mojego meza... to jest zloty czlowoek, zawsze pomoze nigdy ci nie odmowi pracownicy to dla niego wartosc, w sobotnie dyzury jego zona przywozi sniadanie dla pracownikow... kilka razy do roku organizuje imprezy firmowe... wie ze my sie staramy i bardzo kibicuje jak nam te dni w tygodniu wypadaja to maz ma luzy w pracy i zadnych dalszych wyjazdow... Co roku chodzimy z jego szefostwem i cala firma na zamkniety Oktoberfest... Naprawde do rany przyloz... jak potrzebowalismy auto na przeprowadzke to tez bralismy z firmy i ani grosza za to nie chcial...