Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka0812 wrote:Zapomniałam Wam napisać, że gin wczoraj napisał mi smsa, że mogę robić masaż, mogę plastry apap,gdybym nie wyrabiala i długo by trwało to fizjoterapia, ćwiczenia jakieś, w najgorszym wypadku neurolog
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
roxa wrote:Zapodalam sobie Jurasic World, ide zrobic budyniek i pod kocyk na film...
Co do relacji z rodzicami to ja sie.lepiej nie wypowiadam bo z.mama.zaczelam miec poprawny kontakt dopiero jak sie wyprowadzilam a ojca nie widzialam i nie mialam z nim zadnego kontaktu od 11 lat
Roxa ja też oglądałam w weekend Jurassic fajny nawet taki emocjonującyAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Dzień Dobry dziewczyny
Dziewczyny wczoraj poszłam do rodziców pogadać a moja mama do mnie masz jakiś taki nos i twarz jakbyś w ciąży była .... no i zonk nie udało się poczekać do wizyty i mówię bo to prawda
Moja mama zareagowała hmmm nie tak jakbym chciała ale tego się spodziewałam. Ucieszyła się na swój sposób, ale dziś rano mi powiedziała czemu nie poczekałaś jeszcze niedawno byłaś czyszczona, moja bratowa 2 lata czekała a ja tak szybko. Tylko moja bratowa poroniła, a ja nie poroniłam tylko moje maleństwo umarło. Oczywiście doliczyła się do terminu porodu nie wiem jakim cudem bo nie mówiłam w którym tyg ani miesiącu jestem i mówi ciekawe co będzie pierwsze poród czy komunia heheheh
Wiem, że boi się o Nas ale teraz przynajmniej wiem że pomodli się za Nas a to na pewno pomoże żeby przetrwać do tego MAJAWiaterek, Renia7910, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Moja ciotka swojej synowej miesiąc po ślubie, jeszcze testu nie zrobiła, powiedziała, że jest w ciąży. No i jest Zosia u mnie sie nikt nie kapnął
Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyMoją ciążę zdiagnozowała koleżanka z pracy, do rodziców daleko mam. Mi kilka razy udało się zauważyć zmiany w kobietach i wykryłam ciążę szybciej niż test my wtedy jesteśmy inne, taka aura nas otacza
Wiaterek, lunadelrospo, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Agnieszko a co tam słychać u Twojej koleżanki która miała biopsję piersi?
Mnie coś dzisiaj lewa boli tak z boku, pewnie to torbiel się odzywa. Niedobrze, długo miałam spokój.Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Boli nadal, ale już mniej, bo dzisiaj mogę chodzić bez utykania, spałam dobrze w nocy wczoraj padłam o 20:30!!! A o 7 wstał młodszy i dobrze, bo byśmy do szkoły zaspali, w nocy nadal kilka razy siku jutro starszy idzie do szkoły i dobrze bo mi się cierpliwość kończy
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyWiaterku ja bym nic nie mowila jak chcesz isc na l4... bo zawsze moga to pozniej odebrac w pracy tak ze to twoj wymtsl byl bo to ty chcialas isc na l4 skoro tyle wczesniej mowilas ze moze juz nie wrocisz... a jak sie dowiedza jak przyjdziesz juz ze zwolnieniem w rece to powiesz ze taka decyzja i lekarza i tyle nie masz nic do gadania...
-
nick nieaktualnymonilia84 wrote:Roxa ja też oglądałam w weekend Jurassic fajny nawet taki emocjonujący
monilia84 lubi tę wiadomość
-
roxa wrote:Wiaterku ja bym nic nie mowila jak chcesz isc na l4... bo zawsze moga to pozniej odebrac w pracy tak ze to twoj wymtsl byl bo to ty chcialas isc na l4 skoro tyle wczesniej mowilas ze moze juz nie wrocisz... a jak sie dowiedza jak przyjdziesz juz ze zwolnieniem w rece to powiesz ze taka decyzja i lekarza i tyle nie masz nic do gadania...Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
roxa wrote:Wiaterku ja bym nic nie mowila jak chcesz isc na l4... bo zawsze moga to pozniej odebrac w pracy tak ze to twoj wymtsl byl bo to ty chcialas isc na l4 skoro tyle wczesniej mowilas ze moze juz nie wrocisz... a jak sie dowiedza jak przyjdziesz juz ze zwolnieniem w rece to powiesz ze taka decyzja i lekarza i tyle nie masz nic do gadania...
-
lunadelrospo wrote:A młodszy nie marudzi,ze onusi wstać a brat nie;)?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15