Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
roxa wrote:Agnieszka super ze tak ci sie udalo! A jak czytam to tak jakbym czytala o szefie mojego meza... to jest zloty czlowoek, zawsze pomoze nigdy ci nie odmowi pracownicy to dla niego wartosc, w sobotnie dyzury jego zona przywozi sniadanie dla pracownikow... kilka razy do roku organizuje imprezy firmowe... wie ze my sie staramy i bardzo kibicuje jak nam te dni w tygodniu wypadaja to maz ma luzy w pracy i zadnych dalszych wyjazdow... Co roku chodzimy z jego szefostwem i cala firma na zamkniety Oktoberfest... Naprawde do rany przyloz... jak potrzebowalismy auto na przeprowadzke to tez bralismy z firmy i ani grosza za to nie chcial...Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
monilia84 wrote:Kurcze zapomniałam Aguś, to mój jak dostanie piwo i dość miłego od żony to na pewno wystarczy tylko żebym nie zapomniałaFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
monilia84 wrote:Nio to mi Aguś smaczka narobiłaś tą czekoladą - dla mojego to nie jest dobry pomysł z czekoladą bo mogę nie donieść mu jej w całości
Wiaterek, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
-
To jak babcia jeździła pksem i nie miała pieniędzy na bilet, placiła orzeszkami, w końcu kierowca zapytał skąd ma tyle orzeszków. A ona na to "jak to skąd? Z toffiffee "
lunadelrospo, monilia84, Wiaterek, Stópka, s1985 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15