Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalii00 wrote:jutro chyba sikne zobaczymy ;p widzisz aga wiec stwierdzilas ze moge byc dopiero 3 dpo ;p
Natalii00 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Lunka to idź do dziekanatu żeby do niej dzwonili. No co to ma być, umawia się z Tobą, nie przychodzi i wpisuje nzal ? No ja nie wiem ale trochę to nie w porządku
Aga no i nie wiem czemu ryczeWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Wiaterek wrote:Lunka to idź do dziekanatu żeby do niej dzwonili. No co to ma być, umawia się z Tobą, nie przychodzi i wpisuje nzal ? No ja nie wiem ale trochę to nie w porządku
Aga no i nie wiem czemu ryczes1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Natalii00 wrote:jakich testow? ;p
Dziewczyny przewiduja,że jestes 14 dpo co przy drugiej slabej kresce na tescie ovu oznaczaloby,ze jestes w ciąży.
Dlatego mówią żebyś sprawdziła.
I ja się zastanawiam,czy ty tego co do ciebie mowia nie rozumjesz,czy robisz sobie zarty,ale momentamk się zqatanawiam,czy to nie jest jakies trollowanie..serio.
Okej może to upust moich nerwow dzis,ale nie ogqrniam tego..Agnieszka0812, Renia7910, Wiaterek, ilonia1984, pucek, s1985, marzusiax lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna kochana spróbuj skontaktować się najpierw z tą profesorką. Jak uderzysz od razu do dziekanatu to możesz wielmożną urazić i wtedy po ptokach... Ja też miałam na 2,roku sytuację podbramkową, 30.09 oblałam egzamin z matmy, gościowa zaproponowała abym przyjechała 02.10 i tak zrobiłam, zdałam a ona wpisała mi datę wrześniową jeszcze. Kochana trzymam kciuki, jeszcze nie wszystko stracone!!
Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość