Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lunadelrospo wrote:Natalia,testów ciazowych.
Dziewczyny przewiduja,że jestes 14 dpo co przy drugiej slabej kresce na tescie ovu oznaczaloby,ze jestes w ciąży.
Dlatego mówią żebyś sprawdziła.
I ja się zastanawiam,czy ty tego co do ciebie mowia nie rozumjesz,czy robisz sobie zarty,ale momentamk się zqatanawiam,czy to nie jest jakies trollowanie..serio.
Okej może to upust moich nerwow dzis,ale nie ogqrniam tego.. -
Dziewczyny przewiduja,że jestes 14 dpo co przy drugiej slabej kresce na tescie ovu oznaczaloby,ze jestes w ciąży.
I ja się zastanawiam,czy ty tego co do ciebie mowia nie rozumjesz,czy robisz sobie zarty,ale momentamk się zqatanawiam,czy to nie jest jakies trollowanie..serio.
Okej może to upust moich nerwow dzis,ale nie ogqrniam tego..Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Okej może to upust moich nerwow dzis,ale nie ogqrniam tego..pucek, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Natalii00 wrote:wlasnie wiec ochlon kobieto
Luna, ja miałam kiedyś sytuację, że nie dotarłam na egzamin i musiałam zdawać w sesji poprawkowej. Byłam tylko ja i jeszcze jedna dziewczyna więc zamiast pisemnego miał być ustny. No i przyszłyśmy razem z tą Aśką, a profesora nie ma... Nie ma go 5 minut, 10, 30, 1,5 h aż w końcu zainteresowała się nami pani z sekretariatu. Zadzwoniła do psora i okazało się, że on najzwyczajniej w świecie zapomniał :D W ciągu godziny zjawił się w instytucie, bardzo nas mocno przepraszał a na egzaminie był wspaniałyilonia1984, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
ilonia1984 wrote:Szczerze to ja tez,tak czytam,czytam w kolo pisane,tlumaczone...macie cierpliwosc zjadlam dzis zupke z paczki i zaluje do tej pory,rozwolnienie,mdlosci bol brzucha a mowia,ze chinszczyzna zdrowa ;)Ide lulu do jutra :*
No dlatego ja tego wcale nie komentuję, bo jak kiedyś napisałam, że można uderzyć do bazy wiedzy jak nie rozumie się czegoś związanego z owu a nie zadawać w koło te same pytania to stwierdzono, że zjadłam wszystkie rozumyAgnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:A ja właśnie doskonale rozumiem co Luna ma na myśli
Luna, ja miałam kiedyś sytuację, że nie dotarłam na egzamin i musiałam zdawać w sesji poprawkowej. Byłam tylko ja i jeszcze jedna dziewczyna więc zamiast pisemnego miał być ustny. No i przyszłyśmy razem z tą Aśką, a profesora nie ma... Nie ma go 5 minut, 10, 30, 1,5 h aż w końcu zainteresowała się nami pani z sekretariatu. Zadzwoniła do psora i okazało się, że on najzwyczajniej w świecie zapomniał :D W ciągu godziny zjawił się w instytucie, bardzo nas mocno przepraszał a na egzaminie był wspaniały
Tylko wiesz to zależy co to za babka. Bo jeśli jest ok to usos da się przeskoczyć.z doświadczenia wiem ze to zależy od kogoś kto to nadzoruje. Mam nadzieje ze po prostu zapomniała...Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
lunadelrospo wrote:Natalia,ja ochlonęłam, a Ty zrozumialaś?
pucek, Stópka, niezapominajka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Agnieszka0812 wrote:Lody bakaliowe
Słodki ten mój małż ale muszę się nim trochę zająć.. Może zrobię jutro obiadek jakiś samaAgnieszka0812, Stópka lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Jadłam też na pojednanie z małżem po kryysie. Mam nadzieję że już będzie lepiej między nami.. Okazuje się że on nie czuje się potrzebny i wydaje mu się że skoro "dostałam już chyba to czego chciałam" - w domyśle - dziecko, to że on już się nie liczy
Słodki ten mój małż ale muszę się nim trochę zająć.. Może zrobię jutro obiadek jakiś samaRenia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
pucek wrote:Oj tam zadymka
Opowiadaj lepiej jak to jest w 2 trymestrze bo niedługo do Ciebie dołączam
No i ze względu ze jestem chudzielcem czuje juz chyba ruchy naszego Franka uaktywnia sie po slodkim i pikantnym, przeważnie między 18-21 i ranoAgnieszka0812, s1985, Renia7910, Wiaterek, kehlana_miyu, ilonia1984, monilia84 lubią tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;*