Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiaterek wrote:Dobra Laseczki idę spać. Dobranoc Sysia czekam jutro na test :]
hiacynta99 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
lunadelrospo wrote:Sysia,no właśnie czemu;)?
Popraw Lunie humor po ciezkim dniu i powiedz ze juz dzis robilas i wynik wiadomix;)hiacynta99 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:Miałam się położyć, ale nie zasne..adrenalina chyba..
Obejrze sobie Skazane, tal tematycznie, ja z dzisiejszym nastrojem..
Też będę oglądać. Jakoś dzisiaj słabo się czuję.. głowa boli jak nie iwem ;/
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
ja wczoraj juz spałąm o tej godzienie, ale obiecałam mężowi że na niego poczekamjak wroci z pracy wiec skonczylam prasowanie mojej góry prania, lece się wymoczyc bo moze bedzie małę conieco dzis ;] cos za mną chodzi ;]
Agnieszka0812, lunadelrospo, Renia7910, hiacynta99 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ochloncie! przeciez ja ni kaze wam odpisywac na moje pytania! Wiec nie komentuje tego dalej bo szkoda mi slow co druga to madra wiec super.
Luna zrouzumiec Cie nie musze bo mam to gdzies a sysia Ty sie tam lepiej swoim bzykankiem zajmij zebys nie ominela zadnego dnia hahah
i tyle w tym temacie
CzescWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 21:59
-
nick nieaktualnyNatalko, myślę że to co napiszę będzie zbliżone do tego co myślą inne dziewczyny na tym forum: Twoja powyższa wypowiedz zasługuje na to aby skwitować ją milczeniem. Jeżeli nie masz do napisania nic zgodnego z przyjętym na tym.forum poziomem wzajemnego szacunku to proszę nie pisz nic. Albo zastanów się kilka razy co chcesz udowodnić poziomem swojej wypowiedzi.
Dobranoc.lunadelrospo, s1985, pucek, roxa, ilonia1984, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
A więc moje drogie, dziś nadszedł ten dzień... Jest 23 a mój prawiemąż idzie do sklepu po... big milka i bułkę...
Kto ciężarnej zabroni?s1985, niezapominajka, Renia7910, monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:A więc moje drogie, dziś nadszedł ten dzień... Jest 23 a mój prawiemąż idzie do sklepu po... big milka i bułkę...
Kto ciężarnej zabroni?Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
pucek wrote:Zwykła bułke po tym dzisiejszym wymiotowaniu mam jeszcze zgage i musze to czyms ugasic
Agnieszka0812, pucek lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Na zgage wiórki kokosowe a na mdlosci herbata imbirowa.Są tez fajne opaski przeciw mdlosciom, nie stosowałam wiec nie powiem czy działają.
Miałam zgage w dwóch ciążach i wiem ze to masakra.Chyba gorsze od mdłości i wymiotów. No może poza bólem głowy.
W drugim trymestrze można na zgage brać juz jakieś mleczko albo jakieś pastylki.
Oczywiście po konsultacji z lekarzem.
Na problemy z załatwianiem polecam suszone śliwki.
Michaś [ * ] 04.06.2014 (20tc)s1985, Agnieszka0812, pucek lubią tę wiadomość
-
Madzik90 wrote:Ja juz mam coraz większy brzuszek :-)chudzielcem nadal jestem tylko brzuszek piłeczka musiałam sie przestawić na leginsy z panelem w czwartek zaczynamy 17 tydzień!
No i ze względu ze jestem chudzielcem czuje juz chyba ruchy naszego Franka uaktywnia sie po slodkim i pikantnym, przeważnie między 18-21 i rano
Majóweczko 17tc?? kiedy to zleciało, to wspaniale że czujesz ruchy Franusia, tak bardzo się cieszę że jest u Was wszystko w porządku, zdróweczkaniezapominajka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Madzik90 wrote:Dokladnie! Jak wdał się w mojego męża to będę nieźle skopana w dalszym okresie bo moj maz jak zasypia to kilkanaście razy zmienia pozycje
Nowe mamy, dokuczaja wam objawy?
Pucek- juz nie rzygasz?
Majóweczko u mnie raczej spokojnie, wcześniej jakieś mdłości były, teraz coraz bardziej piersi mnie bolą i to zdarza się nawet w dzień, wzdęcie a tak to czuje się wyśmienicie oby tak dalej, odliczam dni do wizyty a to już 8 dni bo szczerze Wam powiem normalnie się boję. Walczę z tym moich strachem ale poprostu się boję
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc