Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
pucek wrote:A więc moje drogie, dziś nadszedł ten dzień... Jest 23 a mój prawiemąż idzie do sklepu po... big milka i bułkę...
Kto ciężarnej zabroni?
Pucku to mój wczoraj wieczorem wracał z pracy i pyta chcesz coś a ja mu mówię chipsy o smaku szynki i sera z biedronki a ten co???? A tak mam ochotę a co nie mogę ale oczywiście jak wrócił to ochota minęła i czekają na dzisiaj a poza tym czekają w zamrażalniku lodziki z migdałkami mniammmms1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
s1985 wrote:Witam z rana przy kawusi
Sysiu ja też już siorbam kawuszkę bo wczoraj szybko padłam a rano do pracy i tak nie mogłam wstać, dobrze że mama do mnie przychodzi rano bo bym nie wyszła do pracy, zasypiam na siedząco. Ciekawy dzień mi się zapowiada
A jak u Ciebie, teścik jest ??? Trzymamy kciuki kochana bardzo mocno, Ty we mnie wierzyłaś i ja wierzę że ci się udaAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Cześć dziewczynki. U mnie zaburzeń snu ciąg dalszy. I sny jakieś takie dziwne, przerażające i spokojne zarazem. Efekt jest taki ze pije kawę mimo iż dziś najchętniej bym wylała ale musze się obudzić. Jeszcze tylko 2 noce i mój wraca to będzie się do kogo przytulic przynajmniej
s1985, monilia84 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Spidziewalam się takiego..za duzo o tym przed snem myslalam.Na zywo oczywiście zycze sobie i pani profesor tylko zeby odpisala,okazalo sie ze z roztrzepania zapomniala o mnje,i przyszla z usmiechem,zadal kilka pytan proforma i dala ocenę
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna o matenko jakie sny...
Sysia przyznaj sie tam do tej kreseczki
Dzien dobry
moglam pospac bo mam popoludniowy dyzur ale maz mnie obudzil bo chcial zadzwonic do kolegi a dziwnym trafem zadzwonil do zony haha...s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
roxa wrote:Luna o matenko jakie sny...
Sysia przyznaj sie tam do tej kreseczki
Dzien dobry
moglam pospac bo mam popoludniowy dyzur ale maz mnie obudzil bo chcial zadzwonic do kolegi a dziwnym trafem zadzwonil do zony haha...
Syśka nie świruj tylko sikaj! Ja rozumiem, że rano zamieszanie dzieci do szkoły, potem seks z rana jak śmietana! Ale jest 8 i dawaj!
s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Nie wiem czy któraś mnie pobije...rano wypiłam 3 szklanki wody, coś jakiś niepokój wewnętrzny czułam, wypiłam meliskę....trochę mi lepiej
Zgłodniałam i co? Pierś z indyka w panierce z buraczkami, pomidory z cebulą i chleb żytni
Wczoraj zaparcia dziś czyściło czyżby wina dietymonilia84, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Myślał o Tobie i dlatego do Ciebie zadzwonił!
Syśka nie świruj tylko sikaj! Ja rozumiem, że rano zamieszanie dzieci do szkoły, potem seks z rana jak śmietana! Ale jest 8 i dawaj!2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Agnieszka0812 wrote:Nie wiem czy któraś mnie pobije...rano wypiłam 3 szklanki wody, coś jakiś niepokój wewnętrzny czułam, wypiłam meliskę....trochę mi lepiej
Zgłodniałam i co? Pierś z indyka w panierce z buraczkami, pomidory z cebulą i chleb żytni
Wczoraj zaparcia dziś czyściło czyżby wina dietys1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:Nie wiem czy któraś mnie pobije...rano wypiłam 3 szklanki wody, coś jakiś niepokój wewnętrzny czułam, wypiłam meliskę....trochę mi lepiej
Wczoraj zaparcia dziś czyściło czyżby wina dietyAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Wczoraj zaparcia dziś czyściło czyżby wina dietys1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:Przecież w lesie to dopiero dobrze się sika
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18