Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiaterek wrote:Tylko wiesz to zależy co to za babka. Bo jeśli jest ok to usos da się przeskoczyć.z doświadczenia wiem ze to zależy od kogoś kto to nadzoruje. Mam nadzieje ze po prostu zapomniała...
Setku warunków nz tego przedmiotu sponsoruja budowę nowego wydziału;) serio..
Babka pewnienzapomniala,albo jest matroną straszną i miałam jej wyslac jpg-a z poklonami..
Usos pewnie dałoby się obejść, bo protokoly nie sa zamknięte,tylko o chęci chodzi..;/ -
Madzik90 wrote:Ja juz mam coraz większy brzuszek :-)chudzielcem nadal jestem tylko brzuszek piłeczka musiałam sie przestawić na leginsy z panelem w czwartek zaczynamy 17 tydzień!
No i ze względu ze jestem chudzielcem czuje juz chyba ruchy naszego Franka uaktywnia sie po slodkim i pikantnym, przeważnie między 18-21 i ranoFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dziewczyny ja bym jadła tylko kapustę kiszona. W każdej postaci. Dziś były pierogi z kapusta, a potem sałatka z kiszonej kapusty z czerwoną cebula i oliwa. I dalej bym coś kwaśnego zjadła. A ptasie mleczko od 2 tygodni mi leży w szafce... To co? Może jednak chłopak? Ja myślę że chłopak
Agnieszka0812, pucek, hiacynta99, niezapominajka lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Madzik90 wrote:Ja juz mam coraz większy brzuszek :-)chudzielcem nadal jestem tylko brzuszek piłeczka musiałam sie przestawić na leginsy z panelem w czwartek zaczynamy 17 tydzień!
No i ze względu ze jestem chudzielcem czuje juz chyba ruchy naszego Franka uaktywnia sie po slodkim i pikantnym, przeważnie między 18-21 i rano2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Wiaterek wrote:Dziewczyny ja bym jadła tylko kapustę kiszona. W każdej postaci. Dziś były pierogi z kapusta, a potem sałatka z kiszonej kapusty z czerwoną cebula i oliwa. I dalej bym coś kwaśnego zjadła. A ptasie mleczko od 2 tygodni mi leży w szafce... To co? Może jednak chłopak? Ja myślę że chłopak
Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
Wiaterek wrote:Dziewczyny ja bym jadła tylko kapustę kiszona. W każdej postaci. Dziś były pierogi z kapusta, a potem sałatka z kiszonej kapusty z czerwoną cebula i oliwa. I dalej bym coś kwaśnego zjadła. A ptasie mleczko od 2 tygodni mi leży w szafce... To co? Może jednak chłopak? Ja myślę że chłopak
Wiaterek, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
No i ze względu ze jestem chudzielcem czuje juz chyba ruchy naszego Franka uaktywnia sie po slodkim i pikantnym, przeważnie między 18-21 i rano
Jak dobrze policzyłam to za 11 dni dołączam do koleżanek z 2 trymestru. A dziś mogę juz powiedzieć "jeszcze nigdy nie byłam tak wysoko w ciąży"Agnieszka0812, Renia7910, s1985, kehlana_miyu, niezapominajka, Rudzik39 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Wiaterek wrote:Ja Cie ale u Ciebie to szybko leci. A dopiero wirusy 2 trymestru wysłałaś. Fajne te ruchy?
Agnieszka0812, Renia7910, Stópka, hiacynta99, niezapominajka lubią tę wiadomość
Skoro jest ciąża tzn że wiedza w którą dziurke się penisa wkłada jest, a to już coś. Chyba że niepokalane poczęcie - to koło się zamyka...
Lunka nam dziekan załatwiał poprawki. Bardzo fajnego mieliśmy. Zwlaszacza ze ty nie miałaś nawet szansy poprawic oceny. Z tymi elektronicznymi wpisami byl u nas problem. Dopuki nie bylo wpisu w terminie moglismy poprawiac. Jak juz byla ndst w systemie to ''podobno'' profesorek nie mogl byle kiedy zmienic oceny nawet po terminie. Mam nadzieje ze u ciebie sie to jakos rozwiazeAgnieszka0812, Renia7910, hiacynta99, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
pucek wrote:No czytałam właśnie że w 16 tc można już coś czuć Ale wspaniale Pogłaszcz go od ciotki
Jak dobrze policzyłam to za 11 dni dołączam do koleżanek z 2 trymestru. A dziś mogę juz powiedzieć "jeszcze nigdy nie byłam tak wysoko w ciąży"Wiaterek, s1985 lubią tę wiadomość
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Juz się nie mogę doczekać kiedy ja poczuje. Tak naprawdę z ta płcią to mi wszystko jedno, chciałbym żeby się zdrowe urodziło. Choć mam przeczucie na chłopca. Ciekawe czy się sprawdzi
hiacynta99, monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Agnieszka0812 wrote:Takie skrzydełka motylka
Nowe mamy, dokuczaja wam objawy?
Pucek- juz nie rzygasz?hiacynta99 lubi tę wiadomość
Wiaterek wrote:Juz się nie mogę doczekać kiedy ja poczuje. Tak naprawdę z ta płcią to mi wszystko jedno, chciałbym żeby się zdrowe urodziło. Choć mam przeczucie na chłopca. Ciekawe czy się sprawdzi
Agnieszka0812, Wiaterek, hiacynta99, niezapominajka lubią tę wiadomość
Madzik90 wrote:Dokladnie! Jak wdał się w mojego męża to będę nieźle skopana w dalszym okresie bo moj maz jak zasypia to kilkanaście razy zmienia pozycje
Nowe mamy, dokuczaja wam objawy?
Pucek- juz nie rzygasz?
Miałam 3 dni przerwy a dzisiaj już 4 razy rzygałam ;p Nie wiem jaki to ma związek, ale jak jeżdżę do mamy to tam nie wymiotuję prawie nigdy, a w domu prawie zawsze.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Miałam 3 dni przerwy a dzisiaj już 4 razy rzygałam ;p Nie wiem jaki to ma związek, ale jak jeżdżę do mamy to tam nie wymiotuję prawie nigdy, a w domu prawie zawsze.
Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;*