Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunka gratulacje zdolna dziewczyna jesteś
lunadelrospo, Agnieszka0812, s1985, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Lunka gratuluję. Wiedziałam że Ci się uda. Bo jak nie Ty to kto?
Na Lunkowe 2 kreseczki tez przyjdzie czas,może właśnie teraz...lunadelrospo, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyluna gratuluje zdanego egzaminu
Dzis strasznie czulam mocne rozpieranie w macicy a przede wszystkim jak chodzilam.
Powiem wam, ze jakos mam dobre przeczucia. Nie denerwuje sie, nie mysle tak ciagle o tym, ze moze cos sie zlego stac. Jestem na l4 i leze sobie i pachne hihihi strasznie do slodkiego mnie ciagnie. Maz kupil mi zelki kwasne, ktore kiedys uwielbialam a teraz nawet ich nie tkne he. Wszyscy przepowiadaja mi corke ale dla mnie to bez roznicy, byle by bylo zdroweAgnieszka0812, chomiczka, Renia7910, ilonia1984, monilia84 lubią tę wiadomość
-
pelna_nadziei wrote:luna gratuluje zdanego egzaminu
Dzis strasznie czulam mocne rozpieranie w macicy a przede wszystkim jak chodzilam.
Powiem wam, ze jakos mam dobre przeczucia. Nie denerwuje sie, nie mysle tak ciagle o tym, ze moze cos sie zlego stac. Jestem na l4 i leze sobie i pachne hihihi strasznie do slodkiego mnie ciagnie. Maz kupil mi zelki kwasne, ktore kiedys uwielbialam a teraz nawet ich nie tkne he. Wszyscy przepowiadaja mi corke ale dla mnie to bez roznicy, byle by bylo zdroweFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyW sumie i tak nie mam na nic wplywu. Wiec chce sie cieszyc chwila ze jestem w ciazy, ze sie udalo po 6 cyklach staran. Nie chce niepotrzebnie maluszka denerwowac . Wiecie moj maz jadac do pracy caluje moj brzuszek i mowi do maluszka he jakie to jest dla mnie slodkie
Wiaterek, Agnieszka0812, Renia7910, chomiczka lubią tę wiadomość
-
Chłop dziś rozmawiał z szefem, trochę stresu, ale wszystko ok. Umowę mam do końca listopada i to była moja druga umowa, teraz przedłuży mi na czas nieokreślony tylko jeszcze nie wiem czy nie będę musiała wrócić na 2-3 mce do pracy, chociaż na papierze, po takim długim zwolnieniu chyba znowu muszę iść do lekarza medycyny pracy po zaświadczenie, że zdolna do pracy jestem...ale to się jeszcze zobaczy. Szef oczywiście z ciąży się ucieszył, powiedział, że jak coś to możemy na niego liczyć i na koniec już się rozpłakałam jak powiedział, że będzie się modlił, żeby wszystko było dobrze...Gość jest niesamowity, szkoda, że nie ma dzieci, wnuków...
pelna_nadziei, Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
pelna_nadziei wrote:Aga to na prawde szef wspaniale sie zachowal... nie ma chyba na swiecie takich szefow ktorzy ciesza sie z ciazy pracownic, bo zawsze jakies ale maja co do tego.
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnys1985 wrote:a wiecie co jest najlepsze że termin porodu wypada mi w urodziny mojej mamy ;p 13 czerwca ;] 3 lata temu moja siostra urodziła dzien po jej urodzinach ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 17:28