Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra pogadam z nim, w sumie nie ma takich złych tych opinii na internecie. I tak chciałam jakieś badania m.in. progesteron, morfologię, mocz pewnie. To i o Luteinę mogę zapytać :]
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny może pomożecie mi rozwikłać zagadkę bo żaden z dotychczasowych lekarzy nie odpowiedział mi co to jest. W II fazie cyklu tak kilka dni po ovu zaczyna się u mnie ból podbrzusza i jajników, takie uczucie rozpierania. Czasami boli naprawdę dokuczliwie, czasami słabo, ale generalnie od prawie 2 lat w każdym cyklu to czuję. W cyklu ciążowym też to miałam, więc bez różnicy w sumie. O co chodzi?
-
Renia7910 wrote:Dziewczyny może pomożecie mi rozwikłać zagadkę bo żaden z dotychczasowych lekarzy nie odpowiedział mi co to jest. W II fazie cyklu tak kilka dni po ovu zaczyna się u mnie ból podbrzusza i jajników, takie uczucie rozpierania. Czasami boli naprawdę dokuczliwie, czasami słabo, ale generalnie od prawie 2 lat w każdym cyklu to czuję. W cyklu ciążowym też to miałam, więc bez różnicy w sumie. O co chodzi?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Dziewczyny może pomożecie mi rozwikłać zagadkę bo żaden z dotychczasowych lekarzy nie odpowiedział mi co to jest. W II fazie cyklu tak kilka dni po ovu zaczyna się u mnie ból podbrzusza i jajników, takie uczucie rozpierania. Czasami boli naprawdę dokuczliwie, czasami słabo, ale generalnie od prawie 2 lat w każdym cyklu to czuję. W cyklu ciążowym też to miałam, więc bez różnicy w sumie. O co chodzi?
Sysia gratulacje.Renia7910 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyRenia7910 wrote:Dziewczyny może pomożecie mi rozwikłać zagadkę bo żaden z dotychczasowych lekarzy nie odpowiedział mi co to jest. W II fazie cyklu tak kilka dni po ovu zaczyna się u mnie ból podbrzusza i jajników, takie uczucie rozpierania. Czasami boli naprawdę dokuczliwie, czasami słabo, ale generalnie od prawie 2 lat w każdym cyklu to czuję. W cyklu ciążowym też to miałam, więc bez różnicy w sumie. O co chodzi?marzusiax wrote:Reniu ja 2 cykl mam tak samo. Myślalam ze to od blizny po cc a skoro ciebue tez boli to ńie wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 22:03
-
nick nieaktualnyWitaj Shafuli
No właśnie raz jest mocniejszy raz słabszy, jak powiedziałam swojemu lekarzowi to stwierdził że to pewnie pęcherz, ale przecież pęcherz sam z siebie nie boli, a żadnych innych objawów zapalenia nie mam. Bez sensu. Cały czas zastanawiam się czy wszystko w porządku... -
Pęcherz? Akurat po owulacji? To chyba nie to. Ja mam nadrzerke ale to też nie od tego bo by mnie po każdym seksie bolało. Ni chyba że pęcherzyk nie pęka i robi sie torbiel? Ale to by bolał chyba tylko otorbielony jajnik?
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny