Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ma mi kupić zwykła. Też nie boli strasznie ale przeszkadza.
Diagnoza wg wujka google - PMS
https://portal.abczdrowie.pl/zespol-napiecia-przedmiesiaczkowegoRenia7910 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
s1985 wrote:Witam z rana z kawusia
Roxa Ty nowy śliczny awatar
No najgorsze jest to, że idziecie do lekarza mówi się co i jak i nie wie, to że nie wie to nic, tylko najgorsze, że nie dochodzi co to może być...s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dzien dobry gdzie te wszystkie kawoszki,co z rana z kawka sie witaly...wszystkie zaciazone...i kawki sie pic juz nie chce stopka,Renik,marzysia jak tam samopoczucie? Za niedlugo na was pora...:)kogos ominelam co teraz testuje lada dzien? :)A ja tam witam sie z kawka dzis(lurka) oczywiscie,ale jest,od 6 juz nie spie 2 dzien,masakra...jak to jest,ze czlowiek jak moze pospac,to nie spi,a jak by mi wstawac kazali to bym plakala i spac chciala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 06:46
Agnieszka0812, monilia84, s1985 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Hejka U mnie też kawusia z rana bo zaspałam dzisiaj do pracy, cicho pusto w domku to sobie spałam i obudziłam się o 5:55 a na 6 do pracy i się zaczęło poszukiwanie ubrań bez prasowania, jedzenie to chleb luzem wrzuciłam do torebki i jakąś szynkę, masakra ehhehe ale i tak się spóźniłam bo nie wiedziałam gdzie mężuś zaparkował samochód ale na szczęście szefów nie było więc mogłam się spóźnić
Życzę miłego dzionka, bo ja zasypiam na siedzącoAgnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Agnieszka0812 wrote:No hej! Piękny suwaczek masz
Roxa Ty nowy śliczny awatar
No najgorsze jest to, że idziecie do lekarza mówi się co i jak i nie wie, to że nie wie to nic, tylko najgorsze, że nie dochodzi co to może być...Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ja lecę robić kanapki chłopakom, ale dziś porabane sny miałam.... W nocy obudziłam się z myślą że mnie brzuch boli, ale to krzyż jednak, nigdy mi nie dokuczał, a teraz ciągle jakieś bóleFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
ilonia1984 wrote:Dzien dobry gdzie te wszystkie kawoszki,co z rana z kawka sie witaly...wszystkie zaciazone...i kawki sie pic juz nie chce stopka,Renik,marzysia jak tam samopoczucie? Za niedlugo na was pora...:)kogos ominelam co teraz testuje lada dzien? :)A ja tam witam sie z kawka dzis(lurka) oczywiscie,ale jest,od 6 juz nie spie 2 dzien,masakra...jak to jest,ze czlowiek jak moze pospac,to nie spi,a jak by mi wstawac kazali to bym plakala i spac chciala
ilonia1984, monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 wrote:Ja lecę robić kanapki chłopakom, ale dziś porabane sny miałam.... W nocy obudziłam się z myślą że mnie brzuch boli, ale to krzyż jednak, nigdy mi nie dokuczał, a teraz ciągle jakieś bóle
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
s1985 wrote:No ja klapnelam wczoraj po 20, po 22 obudziłam się i powiedzieliśmy do przed 24 ale przed 6 już na nogach plus dwie wędrówki do WC w nocy
s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:A no siku w nocy to standardzik,idzie przywyknac,ja wstaje ide z zamknietymi prawie oczami na spiaca,nawet swiatel nie zapalam i.wbijam sie do wyra i spie dalej i nawet czasem nie wiem ile razy bylam w nocy...
ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 wrote:Ja lecę robić kanapki chłopakom, ale dziś porabane sny miałam.... W nocy obudziłam się z myślą że mnie brzuch boli, ale to krzyż jednak, nigdy mi nie dokuczał, a teraz ciągle jakieś bóle
Aguś to witaj w klubie mi się jakiś koszmar śnił i powiem Wam że to już nie pierwszy raz z Wiki też mi się ten sam śnił, a taki debilny że szok, a żadnego filmu o morderstwach nie oglądałam ehehhe i się obudziłam i zasnąć nie szło i zasnęłam pewnie jak budzik zadzwoniłAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Hej. Ja nadaje jeszcze z lozka malz juz na nogach ale tak milo przytulaliśmy się zanim wstal cudowny poranek tez miałam dzisiaj odjechane sny. M.in. ze hotel w ktorym M. pracuje zakupil wannę do porodów (dafak?) i ze miałam tam jako pierwsza urodzić. Potem ze byly u mnie jakies koleżanki i paliy fajki na korytarzu i ja byłam na nie taka zła... I wiele innych :p
Wiecie może czy można smarować się Vick vaporubem czy jak to się nazywa w ciąży?Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...