Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, ja teraz jem szybkie śniadanie i lecę niestety babcię zawieźć z kotem do uśpienia Kotka ma raka i od tygodnia jest już bardzo źle, babcia nie może patrzeć jak się męczy A potem mam dwie rozmowy kwalifikacyjne, więc trzymajcie kciuki!
Renia7910 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
kehlana_miyu wrote:Cześć dziewczyny, ja teraz jem szybkie śniadanie i lecę niestety babcię zawieźć z kotem do uśpienia Kotka ma raka i od tygodnia jest już bardzo źle, babcia nie może patrzeć jak się męczy A potem mam dwie rozmowy kwalifikacyjne, więc trzymajcie kciuki!Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
kehlana_miyu wrote:Cześć dziewczyny, ja teraz jem szybkie śniadanie i lecę niestety babcię zawieźć z kotem do uśpienia Kotka ma raka i od tygodnia jest już bardzo źle, babcia nie może patrzeć jak się męczy A potem mam dwie rozmowy kwalifikacyjne, więc trzymajcie kciuki!
3mamy kciuki2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
No też się zastanawiałam czy nie mówić jutro temu lekarzowi, zeby mi dał zwolnienie... Ale chyba poczekam do poniedziałku, powiem kierowsniczce jaka jest sytuacja, żeby mnie dała gdzieś gdzie nie mam kontaktu z petentami, a od 15.10 pewnie na zwolnienie :]Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
kehlana_miyu wrote:Cześć dziewczyny, ja teraz jem szybkie śniadanie i lecę niestety babcię zawieźć z kotem do uśpienia Kotka ma raka i od tygodnia jest już bardzo źle, babcia nie może patrzeć jak się męczy A potem mam dwie rozmowy kwalifikacyjne, więc trzymajcie kciuki!
Kehlana rozumiem Cię doskonale. Moich rodziców pies miał raka i też trzeba było uśpić. Ściskam Cię mocno, a na rozmowach życzę powodzenia :*Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Renia7910 wrote:Niechcący polubiłam, to miało dotyczyć tej części rozmów dzisiejszych
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Kehlana bardzo mi przykro z powodu kociaka
Reniu ja Ci bardzo mocno życzę tego żebyś walnęłam im tym L4 ciążowym bo wiem jak to jest wracać do pracy gdzie nikt na Ciebie nie czeka, musi się udać, a cuda zdarzają się nie tylko raz tylko musimy w niej wierzyć
Sysia trzymam kciuki za wizytkę to L4 to dobry pomysł, ja też coraz częściej o tym myśleć ale nie wiem sama, ciągle mam takie przekonanie że cała firma się obrazi na mnie że pójdę sobie na L4 i zostawię pracę a przecież ktoś tu musi pracować, chociaż podobno na 2 dziewczyny pracy nie ma, przepraszam że się tak Wam wyżalam ale czasem mam dość
Wiaterek, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Kehlana bardzo mi przykro z powodu kociaka
Reniu ja Ci bardzo mocno życzę tego żebyś walnęłam im tym L4 ciążowym bo wiem jak to jest wracać do pracy gdzie nikt na Ciebie nie czeka, musi się udać, a cuda zdarzają się nie tylko raz tylko musimy w niej wierzyć
Sysia trzymam kciuki za wizytkę to L4 to dobry pomysł, ja też coraz częściej o tym myśleć ale nie wiem sama, ciągle mam takie przekonanie że cała firma się obrazi na mnie że pójdę sobie na L4 i zostawię pracę a przecież ktoś tu musi pracować, chociaż podobno na 2 dziewczyny pracy nie ma, przepraszam że się tak Wam wyżalam ale czasem mam dość2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:no wlasnie ja tez nie mam az tak cieziej tej pracy ale .. jest to ale ;/
Ja bym chciała mieć świadomość, że zrobiłam wszystko co mogłam...Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Cuda raczej nie mają tendencji do zdarzania się dwukrotnie
Wiaterek, Agnieszka0812, s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Ja jestem tak rozdarta właśnie bo w pracy dobrze się siedzi, ja lubie pracować ale z drugiej strony zawsze daję od siebie wszystko a później dostaje kopa tak jak było z Wiktorią, zawsze sobie mówiłam wezmę L4 od początku i siedzę w domu. Z Wiki byłam od grudnia na L4 ale tylko ze względu na amniopunkcję bo lekarz zalecił odpoczywanie czyli przepracowałam 3 miesiące a później L4. Chciałabym też moją mamę odciążyć przy Klaudii bo tak wiele dla Nas robi a ma już swoje lata. 8.10 wizyta a ja nadal nie wiem co zrobić, w pracy jeszcze nie powiedziałam także teraz raczej tego L4 nie wezmę bo nie wyrobię się z powiedzeniem i od razu bach L4. Wtedy poprostu powiedziałam w 2 miesiącu chyba a teraz chciałabym to później zrobić, ale brzuszek coraz bardziej mi się okrągli i długo już tego nie ukryje. Nio zobaczymy co lekarz powie, czy jest ok i mogę pracować czy wywali mnie na L4
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Agnieszka0812 wrote:Ja tam polubiam też jak chcę dać znać, że czytam, ale nie raz na telefonie chcę zacytować, a grube paluchy nie trafiają, a niestety nie mogę tego cofnąć
Miyu kciuki zacisniete. Moze tak dla kotka lepiejRenia7910, Wiaterek, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Dziewczyny mój chrześniak jest zapisany na perkusję, mówię starszemu, że Kuba chodzi na naukę gry na perkusji, chciał zobaczyć co to takiego, więc mu pokazałam ten występ i się rozryczałam jak grał ten chłopczyk, masakra
https://www.youtube.com/watch?v=1xN-qk3_CPoRenia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
marzusiax wrote:Ja na telefonie czesto zamiast "cytuj" przyciskam ''zgłoś " i musze sie meczyc zeby odkliknac. Ja na 3 obcjach czytam of. Z lozka na tablecie, jak pracuje z pc a jak mbie nie ma w domu telefon. To sie nazywa uzaleznienie
Miyu kciuki zacisniete. Moze tak dla kotka lepiejFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
monilia84 wrote:Kehlana bardzo mi przykro z powodu kociaka
Sysia trzymam kciuki za wizytkę to L4 to dobry pomysł, ja też coraz częściej o tym myśleć ale nie wiem sama, ciągle mam takie przekonanie że cała firma się obrazi na mnie że pójdę sobie na L4 i zostawię pracę a przecież ktoś tu musi pracować, chociaż podobno na 2 dziewczyny pracy nie ma, przepraszam że się tak Wam wyżalam ale czasem mam dośćRenia7910, monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Monilka wiem, że nie są to łatwe decyzje. Z drugiej strony myślisz, że naprawdę doceniają to? Tak średnio,musisz sama zadbać o siebie, bo nikt tego nie zrobi!!!
Trzymam za Ciebie kciuki!Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15