Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tańce super sprawa! Ja boleję nad tym, że chłopaki moje nie chcą chodzić...bo jak teraz nie chcą, to później raczej już nie zechcą...ale od piątku Franek będzie miał zajęcia literacko-plastyczne, w szkole po lekcjach, no i za darmochę
monilia84 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Mam cały jeden ciążowy. Zrobię go w swoje urodziny, jeśli @ nie przyjdzie. Czyli w przyszłą sobotę.
Ty masz przepuklinę żołądka? Pytam, bo no spa to nie wskazana, bo jeszcze rozkurcza bardziejFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Mam refluks na tle nerwowym. Dosyć długo brałam pantoprazol, ale od 15 miesięcy, czyli od początku starań, staram się nie brać nic. Ani przeciwbólowych, NLPZ, na żołądek, nic. Nospe brałam w ciąży bo mnie brzuch często bolał.
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Stópka jakoś to zdjęcie w bok przesunięte i nie wiele widzę, a co tam u lekaqrza? Masz jeszcze jeden test, choćby ovu? Bo mnie najpierw wyszedł ovu, a na drugi dzien ciążowy. Teraz jest po środku fotka, ale nie mogę powiększyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 09:46
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Stópka jakoś to zdjęcie w bok przesunięte i nie wiele widzę, a co tam u lekaqrza? Masz jeszcze jeden test, choćby ovu? Bo mnie najpierw wyszedł ovu, a na drugi dzien ciążowy. Teraz jest po środku fotka, ale nie mogę powiększyć
Lekarka mnie opierdoliła, powiedziała, że dopiero w przyszłą sobotę mam robić test wcześniej nie... Pobrała mi cytologię, niedelikatnie jak cholera... O USG nawet nie ma mowy bo oni na NFZ nie mają aparatu w przychodni, a po samym badaniu ginekologicznym stwierdziła, że żadnych zmian nie ma.Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Stópka wrote:Poprawiłam powinno być widać normalnie, bo u mnie jest na środku monitora...
Lekarka mnie opierdoliła, powiedziała, że dopiero w przyszłą sobotę mam robić test wcześniej nie... Pobrała mi cytologię, niedelikatnie jak cholera... O USG nawet nie ma mowy bo oni na NFZ nie mają aparatu w przychodni, a po samym badaniu ginekologicznym stwierdziła, że żadnych zmian nie ma.Wiaterek lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Poszłam do niej tylko dlatego, że chciałam zrobić tę cytologię bo mi przysługuje raz na rok na NFZ, a prywatnie muszę zapłacić jakby nie patrzeć... A u nas ostatnio krucho z kasą... m.in o to się wczoraj pokłóciliśmy... No i o to, że ja ciągle przesiaduję tu i że o swoich problemach i dołach mówię, tu a nie jemu.. Ale czy to takie dziwne, ze ja chce mu tego oszczędzić?
I wiecie co, może upadłam na głowę, ale może faktycznie lepiej, że się nie udało... Po co mi dziecko wydawać na świat, żebym nie mogła mu nic kupić, zadbać o jego bezpieczeństwo i chociaż minimalny komfort życia? Wiem, że sobie teraz pewnie pomyślicie o mnie, że upadłam na głowę lub coś podobnego, ale z jednej strony siedzę i wyję bo nie mam tej ciąży, a z drugiej strony się cieszę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 09:57
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C.