Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
pucek wrote:Ilonka ja juz mojemu zapowiedzialam ze od drugiego trymestru chodzę na basen:) teraz się jeszcze boje ale lekarz juz mi pozwolil2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
No ja mam fajnie bo na basen piechotą 15 min a wejście zależy od godziny. W ciągu dnia to nawet za 6 zl można 45 min plywac. Lekarz mi pozwolił tylko uprzedzil ze wzrasta ryzyko infekcji dlatego czekam do drugiego trymestru
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
monilia84 wrote:Ilonka Tobie już 2 dni zostało do drugiego trymestru ale ten czas leci kurcze na kimś to najbardziej widać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 07:17
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Dzień dobry ☺
Ilonka samopoczucie kiepskie, wczoraj wyłam z byle powodu, na dodatek poklocilam się z M. na dodatek zapomniałam dupka wczoraj wziąć... Pol nocy nie spałam, bo jak on wstał w nocy na siku to wpadł w lampę stojącą, a ja się przestraszyłam, że znów lunatykuje. Potem juz prawie nie spałam, a ze on na 6ta do pracy dziś poszedł to godzinę się zdrzemnelam. Bo ja dziś wolne mam i do gin o 9:00 na cytologie idę... Dół brzucha daje o sobie co jakiś czas znać, głowa mi pęka od rana, ale to pewnie z niewyspania... Szkoda gadać...
Sysia śliczny suwaczekWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 07:18
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
monilia84 wrote:Ilonka Tobie już 2 dni zostało do drugiego trymestru ale ten czas leci kurcze na kimś to najbardziej widać
ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Monika na Tobie to dopiero widać że czas leci. Niedawno kibicowalysmy Ci jak miałaś o fasolce powiedziec mężowi a teraz juz koniec 9 tc. zaraz będziesz przeżywać jak my z Ilonka prenatalne, potem polowkowe a jak my juz bedziemy marudzić ze niewyspane jestesmy bo bachorki na cycach wiszą to Ty się będziesz męczyć na porodówce:D tak sobie myślę ze kwiecień, maj i czerwiec to fajne momenty żeby urodzić. Cirplo sie robi i można dużo spacerować wagę zrzucić
Stópka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Stópka wrote:Dzień dobry ☺
Ilonka samopoczucie kiepskie, wczoraj wyłam z byle powodu, na dodatek poklocilam się z M. na dodatek zapomniałam dupka wczoraj wziąć... Pol nocy nie spałam, bo jak on wstał w nocy na siku to wpadł w lampę stojącą, a ja się przestraszyłam, że znów lunatykuje. Potem juz prawie nie spałam, a ze on na 6ta do pracy dziś poszedł to godzinę się zdrzemnelam. Bo ja dziś wolne mam i do gin o 9:00 na cytologie idę... Dół brzucha daje o sobie co jakiś czas znać, głowa mi pęka od rana, ale to pewnie z niewyspania... Szkoda gadać...
Sysia śliczny suwaczekStópka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Pucuś dla mnie prenatalne to będzie największy koszmar i stres bo z Wiki wiele przeszłam w tym czasie, mam nadzieję że tym razem Bóg przewidział dla mnie inny scenariusz i na prenatalnych dowiem się że moje dziecko jest zdrowe i zdrowo rośnie
Ja urodziłam Klaudię w czerwcu, teraz maluszek będzie kwiecień maj zobaczymy czy śpieszno mu będzie na świat. Ostatnio się śmiałam że zrobię komunię razem ze chrzcinami eheheh
Powiem Wam że u mnie ten czas też leci, ale jakoś nie czuje tej ciąży, dolegliwości praktycznie brak, boję się nastawić a później rozczarować, chyba te prenatalne będę takim momentem przełomowych że albo się będę cieszyć albo płakać. Ale mając takiego ślicznego Aniołeczka w niebie na pewno siostra zadba o swoje rodzeństwo
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Stopka ja czuje że u Ciebie też będzie 2 kreseczka, śluz jest, ból głowy może walnęła byś teściora dzisiaj jak jest 10dpo ????
Czekamy na foteczkę i trzymamy kciukasyilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
s1985 wrote:Teraz ja będę tettoryzowac, a test zrobiła?
I będę nieugięta jak Ty SysiuRenia7910, monilia84, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Pucusiu, a gdzie chciałaś smarować się tą maścią? Bo jeżeli pod noskiem to może być maść majerankowa, bo można ją nawet u niemowląt stosować. Amol w ciąży też można, a o tej maści Vicvaporu czy jakoś tak to nie wiem, bo dla mnie zawsze za mocna była, drażniła mnieFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dziewczęta ja już za tydzień kolejna wizyta! Monilka ja też mało ciążowo się czuję...
Stopka naprawdę mogłabyś tego testa dziś zrobić, warunki sprzyjające, w domu jesteś, zanim pójdziesz do gina dobrze byłoby wiedzieć, co?Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyIlonia pytałaś - czuję się spoko, wczoraj dowiedziałam się że jednak szefo nie zwolni mnie z obowiązku świadczenia pracy, czyli będę musiała do biura jeździć. Na moim miejscu siedzi inna laska, nie wiem co ja będę tam robić. Trochę stres jest ale wczoraj uświadomiłam sobie ze to będzie trwało tylko do polowy listopada gdzieś, później mam urlop. Przeżyje. Stres jest bo będę pewnie musiała z szefem gadać, mam nadzieję że jednorazowo...
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
niezapominajka wrote:Cześć dziewczyny, ja ledwo się z łóżka zwlokłam... Coś kiepsko dzisiaj i do tego mam jakieś paskudne uczulenie na twarzy Mimo to, życzę nam udanego dnia.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Cześć dziewczynki, kawka dziś wypita do połowy, reszta w zlewie. Ja się badzo mało ciążowo czuję, nic mnie nie boli, czasami taki skurczyk łapie jakby ktoś macicę od środka szczypał, czasami kłują jajniki. I w sumie oprócz bolących piersi to tyle. Jutro już mąż wraca więc humor mi się poprawia z dnia na dzień.
Renia ja tam liczę na to, że wrócisz do pracy tylko na chwilkę i zarz na l4 ciążowe :]ilonia1984, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Renia7910 wrote:Ilonia pytałaś - czuję się spoko, wczoraj dowiedziałam się że jednak szefo nie zwolni mnie z obowiązku świadczenia pracy, czyli będę musiała do biura jeździć. Na moim miejscu siedzi inna laska, nie wiem co ja będę tam robić. Trochę stres jest ale wczoraj uświadomiłam sobie ze to będzie trwało tylko do polowy listopada gdzieś, później mam urlop. Przeżyje. Stres jest bo będę pewnie musiała z szefem gadać, mam nadzieję że jednorazowo...
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka0812 wrote:Dziewczęta ja już za tydzień kolejna wizyta! Monilka ja też mało ciążowo się czuję...
Stopka naprawdę mogłabyś tego testa dziś zrobić, warunki sprzyjające, w domu jesteś, zanim pójdziesz do gina dobrze byłoby wiedzieć, co?Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18