Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki,ja też się witam. Tym razem z katarem, a ci za tym idzie bolącym gardłem. W nocy wstałam na siku i wzięłam tablete do ssania, tak mnie bolało. Teraz czekam na kawkę i śniadanko bo tym razem to mąż mi robiWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Renia tym razem Wszystkiego Najlepszego w poprawnym dniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 08:46
Agnieszka0812, lunadelrospo, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Ech bo delikatne jesteśmy w ciąży strasznie. Dziś leze w domu, nic nie robie, odpoczywam Może wyciągnę tego mojego do kina? Kto wie?
Miłego dnia dziewuszkiAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
nick nieaktualnyDziękuję za życzenia dziewczynki skoro mowa o jedzeniu to właśnie wcinam przepyszne naleśniki ruskie te co wczoraj robiłam, jednak fajna kucharka ze mnie
Wczoraj pisałam o siostrze - już jej dzieci do mnie pisały / dzwoniły jak nigdy. Szuka kontaktu albo konfrontacji...Agnieszka0812, s1985, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Dziękuję za życzenia dziewczynki skoro mowa o jedzeniu to właśnie wcinam przepyszne naleśniki ruskie te co wczoraj robiłam, jednak fajna kucharka ze mnie
Wczoraj pisałam o siostrze - już jej dzieci do mnie pisały / dzwoniły jak nigdy. Szuka kontaktu albo konfrontacji...Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Siedzę sobie w normalnej koszulce z dekoltem a mój mąż: "ale Ty masz wiele piersi juz"
Agnieszka0812, ilonia1984, Renia7910, hiacynta99 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
nick nieaktualnyWiaterek wrote:Cześć dziewczynki,ja też się witam. Tym razem z katarem, a ci za tym idzie bolącym gardłem. W nocy wstałam na siku i wzięłam tablete do ssania, tak mnie bolało. Teraz czekam na kawkę i śniadanko bo tym razem to mąż mi robi
Ohh kawy to ja juz nie piłam chyba 6 tygodni nawet nie chce sobie wyobraża jak smakuje .
Witam sie z wami laski :-*.
Jak narzekałam na brak mdłości tak powróciły ehhh a miał byc grill no to pojadłam
PozdrawiamWiaterek, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Renia spełnienia marzeń!!!
Witam się z wszystkimi serdecznie w sobotnie popołudnie
Od rana szkolenie na którym o mało nie zasnęłam,po prostu czułam ze powieki mi ciążą.
Teraz leżę i odpoczywam. Dzieci zlitowały się nad matką i obiad mogę podać waszmosciom na 16.
Michaś [ * ] ♡ 04.06.2014 (20tc)Agnieszka0812, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzik39 wrote:Renia spełnienia marzeń!!!
Witam się z wszystkimi serdecznie w sobotnie popołudnie
Od rana szkolenie na którym o mało nie zasnęłam,po prostu czułam ze powieki mi ciążą.
Teraz leżę i odpoczywam. Dzieci zlitowały się nad matką i obiad mogę podać waszmosciom na 16. -
nick nieaktualny