Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rudzik39 wrote:Renia spełnienia marzeń!!!
Witam się z wszystkimi serdecznie w sobotnie popołudnie
Od rana szkolenie na którym o mało nie zasnęłam,po prostu czułam ze powieki mi ciążą.
Teraz leżę i odpoczywam. Dzieci zlitowały się nad matką i obiad mogę podać waszmosciom na 16.
Michaś [ * ] ♡ 04.06.2014 (20tc)2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Renia7910 wrote:A w ogóle Aga, Monika jak się dzisiaj czujecie? Po wczorajszych stresach to chyba ulga maksymalna? Monia coś milczy od rana...
U mnie wszystko ok, czujemy sie dobrze. Ostatnio wiele mam na głowie. Wczoraj po pracy byłam zamówić Wiktorii nagrobek, poźniej Klaudie na urodziny zawoziłam do koleżanki i dzień zleciał
Dzisiaj od rana sprzątanie, zakupy a poźniej działka bo trzeba niektore prace przed zimą jeszcze zrobić
Ja dzisiaj mam już 11 tydzień ten czas tak szybko leci że szok
Teraz biorę się za nadrobienie Was bo wszyscy już spią tzn wszyscy oprócz mnie i szynszylka
Renia7910, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
Między jedną a drugą drzemką poczytuję.
Moje dzieci to już duża i średnia młodzież -syn skończone 18 a córcia 13.
Fakt jestem dość młodą mamą i kiedy moje koleżanki studiowały ja wiłam sobie gniazdko.
Jednak nigdy nie zalowalam swojej decyzji.Juz jako mała dziewczynka planowałam ,ze kiedy dorosnę to zakocham się i urodzę przynajmniej dwójkę dzieci.
Z Michasiem przyznam się była wpadka ale jakże cudna.
Mialobyc sielankowo niestety wszystkiego nie można przewidzieć a tym bardziej śmierci maleństwa które nosimy pod sercem.
Modlę się codziennie o to bym miała wiarę w Boga abym nie przestała wierzyć w jego dobroć i proszę o jeszcze jedną szansę aby móc po raz kolejny zostać szczęśliwą matką zdrowego ,mądrego i żywego dziecka.
Życzę nam wszystkim tego.
Dobranoc kochane.
Michaś [ * ] ♡ 04.06.2014 (20tc )Renia7910, Renia7910, Agnieszka0812, monilia84, s1985 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Jestem u rodziców, tak mi niewygodnie, spać nie mogę. Nie ma jak swoje łóżeczko dzisiaj w drodze powrotnej wstepujemy do Łodzi, chcę sobie jakieś legginsy i jedne spodnie ciążowe kupić. Miłej niedzieli! ❤
monilia84, s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
Dzień dobrek. Ja jeszcze leżę w łóżku ale powoli przymierzam się żeby zejść na kawę i jakieś śniadanie.
Śmiać mi się chce bo testy nic nie pokazują a ja mam kolejne objawy ciąży.
Nie dość ze jestem senna i boli mnie glowa to od wczorajszego późnego wieczora
moje piersi są gorące i napuchniete.
Jutro idę na badania.Chyba juz mogę zrobić betę?
Michaś [ * ] ♡ 04.06.2014 (20tc )
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Nie było mnie 3 dni, a myślałam, że nie doczytam.
Reniu, spóxnione, ale serdeczne życzenia... Ty wiesz, czego chcesz, więc niech Ci się to spełni
Ciężarówkom gratuluję udanych wizyt, zdrowych dzieciaczków i pięknych fotek.
Agunia, bądz dobrej myśli. Jeśli ten krwiak nic nie zaszkodził na razie, miejmy nadzieję, że i dalej będzie się trzymał z daleka od dzidziolka.
Buziaki dla reszty dziewczyn walczących lub oczekujących na wizyty
Czekam na @ i zaczynam działać, wygląda na to, że w przyszłym tygodniu już wszystko się ruszy.
Dzisiaj lecę z Młodym na Święto Ziemniaka do jego dawnego żłobka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 10:02
s1985, Renia7910, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Nie ma co pokazywać, nawet cienia cienia nie ma.
Jeśli to naprawdę nie ciąża to przynajmniej będę mogła powiedzieć ze miałam jej objawy.
@ powinna przyjść kolo 17-18 października.
13 lat temu właśnie w tym samym czasie byłam w ciąży z moją córcią.
Czas pokaże czy jest u mnie w brzuchu jakiś groszek.
Michaś [ * ] ♡ 04.06.2014 (20tc )s1985, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość