Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hiacyntus sliczny bobas,jaki juz duzy ;)Agus zrob ta tarczyce dla spokoju,mi tez nie dal skierowania sama go poprosilam,bo ciezki mi sie oddychalo i gniotlo na klatke,u mnie to nie od tego,ale lekarz moj mowil,ze czesto przez tarczyce sie takie cos dzieje i seducho wlasnie chce wyskoczyc...dziewczyny jaka moj A zrodzil zupe grzybowa...jej klekajcie narody,pycha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 16:14
Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Hiacyntus sliczny bobas,jaki juz duzy ;)Agus zrob ta tarczyce dla spokoju,mi tez nie dal skierowania sama go poprosilam,bo ciezki mi sie oddychalo i gniotlo na klatke,u mnie to nie od tego,ale lekarz moj mowil,ze czesto przez tarczyce sie takie cos dzieje i seducho wlasnie chce wyskoczyc...dziewczyny jaka moj A zrodzil zupe grzybowa...jej klekajcie narody,pychaFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Aguś przytulam Cię mocno... Mnie tak strasznie w ciąży bolałą głowa. Najgorsze jest, ze nie możesz wziąć nic, co mogłoby ulżyć w cierpieniu
Sysia i Ilonka, odpoczywajcie. W sumie to Wam trochę zazdroszczę, że możecie poleżeć
A gdzie Pucuś i Wiaterek się podziewają?
Ja się nachodziłam dzisiaj jak koń wyścigowy - życie bez auta jest nie do przyjęciaRenia7910 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo a ja po interview skoczyłam do teściowej na obiad, właśnie włączyła sobie swoje seriale wiec sprawdzam co u Was
No słuchajcie ja chyba dostałam pracę jeszcze do piątku ma mi potwierdzić telefonicznie ale rozmawialiśmy że od poniedziałku przyszłabym na umowę o dzieło, a jak już rozwiąże umowę ze swoim obecnym pracodawcą to dostanę umowę o pracę.
Oczywiście jutro mam inna rozmowę, a we wtorek kolejną. Wysypują się jak z worka te rozmowy...niezapominajka, Agnieszka0812, kehlana_miyu, Wiaterek, lunadelrospo, s1985, Rudzik39, Stópka, monilia84, chomiczka lubią tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:No a ja po interview skoczyłam do teściowej na obiad, właśnie włączyła sobie swoje seriale wiec sprawdzam co u Was
No słuchajcie ja chyba dostałam pracę jeszcze do piątku ma mi potwierdzić telefonicznie ale rozmawialiśmy że od poniedziałku przyszłabym na umowę o dzieło, a jak już rozwiąże umowę ze swoim obecnym pracodawcą to dostanę umowę o pracę.
Oczywiście jutro mam inna rozmowę, a we wtorek kolejną. Wysypują się jak z worka te rozmowy...Agnieszka0812, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
-
Nie mi kazal sama tsh a jesli cos by bylo podniesione lub obnizone to wtedy ft miala bym zrobic,ale ze bylo dobrze wiec nie musialam ;)On czasem cos zrobi,ale to jak ma wolne a ze raczej to sie nie zdarza,to sie ciesze tym jak murzyn blaszka ;)Ale pogoda do dupy,leje caly dzien dzis....Renius to sie ciesze,ze idzie wszystko pozytywnie i do przodu zaraz nie bedziesz wiedziec co wybrac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 16:38
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Renia, gratuluję! To ta lepiej płatna, prawda? Trzymam kciuki, żebyś mogła przebierać w ofertach
Do mnie też dzisiaj zadzwonili i zaprosili na kolejną rozmowę w innej firmie w poniedziałek. Praca mniej mi się podoba, ale kuszą pieniędzmi, więc stwierdziłam, że nie zaszkodzi wybrać się na rozmowę i zobaczyć, co by oferowali i jak to w ogóle wyglądaAgnieszka0812, Renia7910, monilia84, chomiczka lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Agnieszka0812 wrote:Niezapominajka i musiałaś te kwiaty i czekoladki dźwigać jeszcze raz wszystkiego dobrego w dniu Edukacji
Agnieszka0812, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
-
niezapominajka wrote:A dziękuję, dziękuję Muszę Cię rozczarować, zawód nauczyciela nie jest już tak szanowany... Im większe dzieci, tym trudniej o wdzięczność. Pamięta zazwyczaj tylko swoja osobista klasa, a reszta uważa, że dzień jak co dzień... Ale za to dyrekcja się stara za siebie i za uczniów i w piątek mamy uroczystą kolację.
Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Drugi kierunek zrobiłam pedagogika wczesnoszkolna plus przyroda, ale w zawodzie nauczyciela byłam 10 mscy
-
niezapominajka wrote:A dziękuję, dziękuję Muszę Cię rozczarować, zawód nauczyciela nie jest już tak szanowany... Im większe dzieci, tym trudniej o wdzięczność. Pamięta zazwyczaj tylko swoja osobista klasa, a reszta uważa, że dzień jak co dzień... Ale za to dyrekcja się stara za siebie i za uczniów i w piątek mamy uroczystą kolację.
Na koniec 3 klasy wszyscy skladali sie na prezent,dla kazdego nauczyciela,ksiedza.Wychowawczyni dostala dwa karnety do spa,ksiazke album ze zdjeciami klasy i tort z jej podobizna za biurkiem...
Kazde z 26 dzieci wreczylo jej jedna biała różę..
Cieszylam się, ze takj prezent z klasą.. Ale di czasu..otoz na miejscu okazalo się ze co drugie trzecie dziecko ma jeszcze jakas swoją prywatna wiązankę,kwiatka lub inna pierdolę..
Wiesz,tak +10 do lansu i nie wiem,czy swiadectwo mialo to poprawic;)
I przed dniem nauczyciela syn sie zapytal,czy on tez moze sam Dac swoje kwiatki bo wszystkie dzieci dają..
Musialam mu wytlumaczyc,dlaczego jesli cdorisli lydzie na cos się umawiają, to trzeba się tego trzymać, nawet jeśli inni się wyłamują..
Więc w szkole podstawowej,'wdziecznosci' az nadtoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 17:15
-
Dziewczyny masakra ile mi zaśpiewali za ubezpieczenie samochodu. od 2700 do Uwaga nawet 3500. Kuźwa ja chyb a z tego AC zrezygnuje na razie bo cholera no nie stać nas na to ubezpieczenie. Wiedizłam że samochód to wydatek, ale że aż tyle?Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
niezapominajka wrote:Ja bardzo lubię pracować z licealistami , w gimnazjum nie mogłam się odnalezć. Czasem jednak rzuciłabym to i zajęła się księgowością, choć całe życie zapierałam się, ze nie będę ciągle gapić się w tabelki Byle tylko ni emusieć kontaktować się z głupimi ludzmi - i nie chodzi mi o uczniów, którzy nie kumają matmy... gorszym gatunkiem są niestety ich rodzice
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość