Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny,dostalam jakiwgos strasznwgo ataku bolu..lefwo sie do lazienki doczolgalam...
Az sie Młody wystraszył.. Mialam tak silne parcie na miednicę plecy i uda,że myslalam że już po wszystkim..powuedzcie mi,że jestem histeryczka i nic mi nie jest... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudzik39 wrote:A mnie chyba grypa bierze
Nos zapchany,krtan siada i łamie mnie w kościach.
Masakra.
Michaś ♡ [ * ] 04.06.2014
Mnie jak lapie choroba,fo ubieram dres,zawijam się w koldre i pije goraca herbate jedna za druga i tak do rana zbijam gorączkę i czuje sie lepiejRudzik39 lubi tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Dziewczyny,dostalam jakiwgos strasznwgo ataku bolu..lefwo sie do lazienki doczolgalam...
Az sie Młody wystraszył.. Mialam tak silne parcie na miednicę plecy i uda,że myslalam że już po wszystkim..powuedzcie mi,że jestem histeryczka i nic mi nie jest...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Leki w sensie przeciwboliwe..u mnie zaden lekarz nie podjal sie wdrozenia terapii hormonalnej bo boja sie ze endometrioza od miesniakow,miesniaki od endo..
Leże tak i czekam..dobrze ze Macio taki samodzielny,poszedł się umyć i spakowac..kolację nawet sam sobie chce robic..
Puszcie duzo,bo ja tu zejde ze strachu do powrotu męża.. -
Lunka skarpetki super, tez je kiedys oglądałam A na te bóle może faktycznie bardziej zwracasz uwagę (skoro wcześniej też się pojawiały) bo juz wiesz, że jest ciąża.
U mnie mąż tortilli robi właśnie a ja Cichaczem podczytujeRenia7910, s1985 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualnyLunka może psychika tak działa, nic a nic się na tym nie znam.
Zagadam cię innym tematem - siostra nie przyjedzie na chrzciny bo ja tam będę. Fajnie tak zasłaniać się moją osobą... A ja rozegram to dyplomatycznie i zaproszenie na ślub przekażę przez rodziców, niech to im się tłumaczą że nie przyjdą. A ja będę miała czyste sumienie, że zaprosiłam
s1985, ilonia1984, Rudzik39, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiaterek wrote:Ha, chciałabym. Dostałam od Taty jako darowiznę Audi A4, 11 lat ma. Tyle, że ja nie mam żadnych zniżek, a wprost przeciwnie w niektórych nawet zwyżki. Więc wychodzi masakrejszon :]
s1985 lubi tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Jestem..znowu bylo zle..moze to przez termin @..
Mlody w wannie,czekam az zasnie,bo nie chce zeby mnie taka widzial..
Powiem dzisiaj mężowi, juz postaniwilam,bo jak nagle cos sie wydarzy i wtedy się dowie to będzie najgorzej..
Zastanawia mnie jeszcze jedno..lekarz mi mowil,ze dolegliwosci powinny ustapuc czesciowo w ciąży, chyba ze macica zle reaguje..
Skoro boli,to moze jednak ta druga opcja.
Kurcze martwi mnie ta Twoja siostra..
I staram sie to zrozumjdc,naprawdę, moja mama ma 7 rodzenstwa,kazdy jest inny rozne historie są.. Pewnie nie o wszystkim wiem ale o kilku takich drastycznych tak..i jakos ci ludzie z tego wychodza..chociaz na piczatku myslalam ze nie spijrza sobie w oczy..ale staraja sie,bo sa rodzina..chcialabym zeby Twoja siostra zrozumiala seoj blad,zeby nie tracic czasu wiecej -
Lunka proszę Cię nie zamartwiaj się tak :* Skarpeteczki śliczne
s1985 lubi tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
chomiczka wrote:Wiaterek jeśli masz pocztę w okolicy to warto się przejść i zapytać bo mają konkurencyjne ceny. Mój tata listonosz się tym zajmuje dodatkowo jeśli chcesz to mogę zapytać ile by wynosiło tylko parę danych samochodu by się przydało a nawet jak nie skorzystasz z usług poczty to innego ubezpieczyciela przyciśniesz, że dają Ci taniej i zmięknie
chomiczka lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Juz z Tatą wymyślilismy ze dopisze mnie jako współwłascicuela po prostu i złapie jego zniżki. Co prawda przez rok nie będzie mógł być w pełni mój, ale to nic bo potem przynajmniej nie będę płacić majątku za ubezpieczenie
s1985, Renia7910, monilia84, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki