Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Staram się racjonalnie myśleć, chociaż ciężko. Sutki mnie swędzą, jestem senna i się boję Nie no co Ty każda z nas po stracie się boi i martwi, rozumiem Cię :*Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Kapiel bralam..tzn tylko siedzialam i lalam po sobie goraca wodą.. Przeszlo na chwilę i znowu po pol godziny..
Teraz kluje caly czas ,ale to sie da zniesc..wytrzymam .tylko się boję.. Ten cholerny strach mnie męczy.. Ja wiem,ze wszystkie przez to przechodzilyscie ale ja mam swiadomosc,ze jakvos teraz bedzoe źle, to czeka mnie histeroktomia i to koniec.
Ale ok,koniec twgo tematu bo sama soebie sluchac nie mogę.
Od teraz wszystko cp dobre..
Po godzinie 22 bedzie relacja z przekazania wieści mezowi;)
Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Kapiel bralam..tzn tylko siedzialam i lalam po sobie goraca wodą.. Przeszlo na chwilę i znowu po pol godziny..
Teraz kluje caly czas ,ale to sie da zniesc..wytrzymam .tylko się boję.. Ten cholerny strach mnie męczy.. Ja wiem,ze wszystkie przez to przechodzilyscie ale ja mam swiadomosc,ze jakvos teraz bedzoe źle, to czeka mnie histeroktomia i to koniec.
Ale ok,koniec twgo tematu bo sama soebie sluchac nie mogę.
Od teraz wszystko cp dobre..
Po godzinie 22 bedzie relacja z przekazania wieści mezowi;)Renia7910, niezapominajka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ja bylam w kinie i kfc i kuzwa warunki okropne,leje,mgla,nic widac nie bylo,zaczelam panikowac,dramatyzowac,ale sie kurwa balam...straszny sie ze mnie panikarz zrobil,leze juz w lozku i jestem tak zmeczona,lunka moze powinnas isc faktycznie do lekarza,moze jakies luteiny dupki,pomoglyby na bol brzucha,mnie strasznie bolal na poczatku i chyba ta lutka pomogla,ja tez chce takie skarpetyki w h&m? Tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 20:22
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Lunka musi być dobrze, trzymam za Was mocno kciuki umów się jak najszybciej do gina i powiedz mu co i jak :* czekam na relacjęOlga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
ilonia1984 wrote:Ja bylam w kinie i kfc i kuzwa warunki okropne,nic widac nie bylo,zaczelam panikowac,dramatyzowac,ale sie kurwa balam...straszny sie ze mnie panikarz zrobil,leze juz w lizku i jestem tak zmeczona,lunka moze powinnas isc faktycznie do lekarza,moze jakies luteiny dupki,pomogly by na bol brzucha,mnie stradznie bolal na poczatku i chyba ta lutka pomogla,ja tez chce takie skarpetyki w h&m? Tak
W poniedzialek umowilam sie do lekarza..co prawda nie do mojego,ale tak kontrolnie eystarczy..ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:O brawo moj krolim wlasnie postanowil wypieprzyc miseczkę w kosmos i wszystkie elementy karmy ktorych nie uznal za przysmaiki są teraz poza klatką..;/
Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ja dziś czuje takie rozpieranie w brzuchu i ciągnie w pachwinach. Chyba mi się macica powiększa. Mąż przyjechał i oczywiście już skomentował ze mi znów cycki urosły i brzuch się zaokraglil. Normalnie jaki znawca się znalazł
Dziewczynki tak to niestety jest ze sobie przesuwamy granice cały czas. Poprzednio mialam cały czas ciążę młodsza. Co poszłam do lekarza to młodsze niż wynikało z dni które minęły. Poprzednio w 7t0d mój Aniołek miał 8 mm. Teraz w 6t0d ma 5. Szybciej zaczęlo bic serduszko, szybko bije i ogólnie jest ok a ja się boję i tak jak cholera. Teraz czekam do TEGO dnia, a potem do końca 1 trymestru. Potem pewnie coś wymyśle. Wiec dziewczynki przechodzac do meritum smęćcie ile wiedzies1985, Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
s1985 wrote:to pomyśl jak mój pies z kotem wariują
Do tego ma kota, szynszyla i myszy..
Szynszylem aktualnie zajmuje sie mama i ja bo sie klatka do samochodu nie zmieściła;).
s1985, Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:Ja dziś czuje takie rozpieranie w brzuchu i ciągnie w pachwinach. Chyba mi się macica powiększa. Mąż przyjechał i oczywiście już skomentował ze mi znów cycki urosły i brzuch się zaokraglil. Normalnie jaki znawca się znalazł
Dziewczynki tak to niestety jest ze sobie przesuwamy granice cały czas. Poprzednio mialam cały czas ciążę młodsza. Co poszłam do lekarza to młodsze niż wynikało z dni które minęły. Poprzednio w 7t0d mój Aniołek miał 8 mm. Teraz w 6t0d ma 5. Szybciej zaczęlo bic serduszko, szybko bije i ogólnie jest ok a ja się boję i tak jak cholera. Teraz czekam do TEGO dnia, a potem do końca 1 trymestru. Potem pewnie coś wymyśle. Wiec dziewczynki przechodzac do meritum smęćcie ile wiedzies1985, Renia7910, Wiaterek, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
Narobila mi taka chec na te skarpetki,ze musze je miec bo sa sliczne,jutro jade po meble do salonu to h&m jest blisko to nabede Wiaterek ja sie teraz boje,przedwczesnego porodu haha ostatnio tak myslalm,ze cos to za piekne jest wszystko i za bardzo sie wszystko uklada...ale tak ogolnie bardzo mocno uspokoil mnie ten 2 trymest,nawet bol brzucha jakos zle na mnie nie dziala,mam taka nadzieje,ze niedlugo zaczne czuc ruchy mysle,ze ok 16 tygodnia juz ktos powinien mnie kopac,tz kopie to juz ale powinnam juz czuc
Wiaterek, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyLunka z tą siostrą to dziwna sprawa, nie wiem o co jej chodzi, może to zazdrość, zawsze lubiła być na pierwszym miejscu, a może to jej nienawiść do świata bo syn ciężko chory, nie wiem o co chodzi. I pewnie się nie dowiem jak ona takie cyrki wyprawia...
Dobrze że powiesz mężowi, nawet noe że na wszelki wypadek, ale jeśli będzie wiedział co się dzieje to lepiej będziecie się rozumieć. Mój na przykład jest szczególnie wyczulony na ukrywanie czegoś, po prostu nie jest w stanie przejść nad tym do porządku dziennego, zawsze wyczuje i zawsze go to męczy. -
lunadelrospo wrote:Kosiarka;) ;p ?
lunadelrospo, chomiczka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18