Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunka, o "takiej wdzięczności" to ja nie mówię bo to juz na łapówkarstwo zakrawa... Moja klasa ofiarowała mi piękny bukiet kwiatów i czekoladki, które zawsze otwieram i ich częstuję
W klasie mojego syna (1 sp) ustaliliśmy z rodzicami z trójki klasowej, że kwiaty i czekoladki będą wystarczającym prezentem, choć rano też widziałam niektórych rodziców z osobistymi dowodami wdzięcznościAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:Dziewczyny masakra ile mi zaśpiewali za ubezpieczenie samochodu. od 2700 do Uwaga nawet 3500. Kuźwa ja chyb a z tego AC zrezygnuje na razie bo cholera no nie stać nas na to ubezpieczenie. Wiedizłam że samochód to wydatek, ale że aż tyle?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Renia gratuluję, mam nadzieję, ze będziesz mogła przebierać w ofertach
Lunka pokaż skarpetki
Aga strasznie Ci współczuję. Dobrze by było, żeby trochę Ci to przeszły te bóle.
Ja się dziś mało odzywam bo tak sobie pomyślałam, że jutro ta wizyta i trochę się boję. Chciałam w pracy jak najwięcej podokańczać w razie jakbym miała zwolnienie dostać, a że po prostu roboty mam tyle, że nie wiem w co ręce włożyć to i pisałam mniej. Później byłam z tym ubezpieczeniem. Dopiero wróciłam do domu, jem obiad, a zaraz muszę po kochanego mężulka jechać na dworzec.Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Dziewczyny masakra ile mi zaśpiewali za ubezpieczenie samochodu. od 2700 do Uwaga nawet 3500. Kuźwa ja chyb a z tego AC zrezygnuje na razie bo cholera no nie stać nas na to ubezpieczenie. Wiedizłam że samochód to wydatek, ale że aż tyle?
-
niezapominajka wrote:Lunka, o "takiej wdzięczności" to ja nie mówię bo to juz na łapówkarstwo zakrawa... Moja klasa ofiarowała mi piękny bukiet kwiatów i czekoladki, które zawsze otwieram i ich częstuję
W klasie mojego syna (1 sp) ustaliliśmy z rodzicami z trójki klasowej, że kwiaty i czekoladki będą wystarczającym prezentem, choć rano też widziałam niektórych rodziców z osobistymi dowodami wdzięcznościAgnieszka0812, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:O jeżu ,to jaki wy macie samochód, lexusa;)?
Ha, chciałabym. Dostałam od Taty jako darowiznę Audi A4, 11 lat ma. Tyle, że ja nie mam żadnych zniżek, a wprost przeciwnie w niektórych nawet zwyżki. Więc wychodzi masakrejszon :]Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Ha, chciałabym. Dostałam od Taty jako darowiznę Audi A4, 11 lat ma. Tyle, że ja nie mam żadnych zniżek, a wprost przeciwnie w niektórych nawet zwyżki. Więc wychodzi masakrejszon :]
Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Skarpetki z h&m, chyba Monilka takie miała, I mum&dad..
Chcialam kupić neutralne, bo nie wiadomo kto to bedzie ainne byly albo calkiem różowe albo w samochodziki;)lunadelrospo, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
lunadelrospo wrote:Nie masz wspolwlasciciela? Szkoda,ja tak z tata robilam i wyszlo taniej, bo jego znizmi maksymalne się naliczaly...
tata nie chce dziwnym trafem No nic, jakoś przeboleje. N razie Panom powiedziałam, żeby mi OC znależli jak najtańsze, a o AC będę myśleć potemWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Renia7910 wrote:No a ja po interview skoczyłam do teściowej na obiad, właśnie włączyła sobie swoje seriale wiec sprawdzam co u Was
No słuchajcie ja chyba dostałam pracę jeszcze do piątku ma mi potwierdzić telefonicznie ale rozmawialiśmy że od poniedziałku przyszłabym na umowę o dzieło, a jak już rozwiąże umowę ze swoim obecnym pracodawcą to dostanę umowę o pracę.
Oczywiście jutro mam inna rozmowę, a we wtorek kolejną. Wysypują się jak z worka te rozmowy...Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
lunadelrospo wrote:Skarpetki z h&m, chyba Monilka takie miała, I mum&dad..
Chcialam kupić neutralne, bo nie wiadomo kto to bedzie ainne byly albo calkiem różowe albo w samochodziki;)Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Wiaterek, moje auto ma 12 lat, a zapłaciłam 1400 A i tak mam zniżki, bo zrobiłam z babci współwłaściciela, a ona ma 25 lat bezwypadkowej jazdy
Agnieszka0812, niezapominajka, Wiaterek, s1985 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Hahaha,az mnie bezuch rozbolal jak sobie babcię wyobrazilam,przepraszam:)
Zaraz zrobie zdjwcie skarpetek,tylko mlody skonczy zadanie..nie chce zeby widzial,gotow pomyslec,ze to dla niego;) (ma male stopki;))
Kurcze ja placilam 300z groszami za oc i z ac razem mniej niz tysiac samochod 12 letni..jak bede w samochodzie to spojrze na dokumentys1985 lubi tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/43b5584970f5.jpg2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnylunadelrospo wrote:Hahah Michal to chocbym bociana postawila..bad chances..
A wracając do tematu Bocian ja z tymi ptaszyskami to nie wchodzę w układy żadne tyle !!!!
miesięcy wracałam z pracy widziałam na gnieździe jak siedziały i nic no nic !!!!!! skur.... ptaszyska !!!
Wreszcie koncem sierpnia ktoś je chyba powystrzelał bo znikły i zaszłam test pozytywny hahaahahalunadelrospo, Renia7910, s1985, Rudzik39, Stópka, ilonia1984, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:A wracając do tematu Bocian ja z tymi ptaszyskami to nie wchodzę w układy żadne tyle !!!!
miesięcy wracałam z pracy widziałam na gnieździe jak siedziały i nic no nic !!!!!! skur.... ptaszyska !!!
Wreszcie koncem sierpnia ktoś je chyba powystrzelał bo znikły i zaszłam test pozytywny hahaahaha
Mozna i tak:) -
nick nieaktualny