Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga mam nadzieje ze u Ciebie dobrze. Jejc się bo się stało? To z tych boli jak rozumiem. Ściskam Cie mocno Kochana, trzymaj się tam cieplutko.
Lunka gratuluję reakcji męża.
Ja się dziewczyny witam w ósmym tygodniu. Oczywiście spanikowana bo dziś lekarzAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Renia7910 wrote:Ja obawiałam się swojej reakcji na urodziny bratanka, między ciążą moją a bratowej było dosłownie kilka tygodni różnicy. Ale było OK i jest tak za każdym razem gdy go widzę. Fakt że od razu go biorę na ręce itd. ale nie płaczę, a to jest najważniejsze. Trochę mnie ściska w dołku ale kontroluję to. Kiedyś też będę mamą
Reniu oczywiście że będziesz ja w to mocno wierzę
Wiem co czujesz, ja po stracie bałam się kontaktu z dziećmi, a mam chrześniaka który mieszka w Warszawie, którego często nie widuje ale na Majówce w tym roku tam byłam, to było praktycznie 2 miesiące po stracie tyle że on miał wtedy roczek nie był niemowlakiem, to na początku też dziwnie reagowałam. Tak bardzo im go zazdrościłam, a później poczułam jakie to szczęście że chociaż jego mam i stwierdziłam że nie pooddam się, będę walczyła do końca bo mam o kogoRenia7910 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Agnieszka0812 wrote:Tachykardia, cisnienie 170 /120
Aguś kochana trzymam się wierzę że to szybciutko przejdzie i będzie ok, dają Ci tabletki na zbicie, dobrze że zauważyłaś że masz wysokie ciśnienieAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:Aga mam nadzieje ze u Ciebie dobrze. Jejc się bo się stało? To z tych boli jak rozumiem. Ściskam Cie mocno Kochana, trzymaj się tam cieplutko.
Ja się dziewczyny witam w ósmym tygodniu. Oczywiście spanikowana bo dziś lekarz
Wiatereczku trzymam mocno kciuki za wizytkę na pewno będzie dobrze Zobaczysz sobie swojego malutkiego Wiatereczka albo Wiatereczkę
Gratuluje 8 tygodnia
Na którą masz wizytę ???
-
Te bóle mogą być od serca, dlatego takie ciśnienie, o północy drugi raz pobierali mi krew w kierunku choroby serca, prawie całą noc nie spałam, a teraz po nocy i lekach z wieczora ciśnienie 135/85Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Wiaterek wrote:Aga mam nadzieje ze u Ciebie dobrze. Jejc się bo się stało? To z tych boli jak rozumiem. Ściskam Cie mocno Kochana, trzymaj się tam cieplutko.
Ja się dziewczyny witam w ósmym tygodniu. Oczywiście spanikowana bo dziś lekarz -
nick nieaktualny
-
Aguś nie możesz spać bo się stresujesz pewnie, to normalne Na ginekologii się na pewno Wami dobrze zajmą. A powiedz mi zdenerwowałaś się czymś wczoraj czy tak poprostu Ci to ciśnienie wzrosło tak mocno ????
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Agusia dobrze, że jesteście z Maleństwem na ginekologi. Tam a pewno się Wami dobrze zajmą. Długo tam masz być? Może niech Ci mąż stopery przyniesie
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Dokladnie,zajma sie.Wiem ze szpital to nic milego,ale porobia wyniki,badania i zadzialaja odpowiednio i wrocisz do domku jak nowo narodzona bidulko,trzymaj sie tam :* Ja dzis noc tez mialam koszmarna,do jakiejs 2 nie spalam i mysle,ze to przez ta wielka pepsi serce mi walilo jak glupie po drugie tak mnie krzyz najpiepszal,ze prawie plakalam...jest coraz gorzej z ta rea kulszowa a najgorsze,ze nic z tym zrobic sie nie da,w dzien jeszcze jest ok ale wieczorami boli,najgorzej jest jak sie poloze,bo jak chodze nie boli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 08:00
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ja miałam problem żeby zasnąć i ostatnio coraz częściej tak mam, w domu cisza a ja siedzę i oglądam tv, i później wstać rano to mi się wogóle nie chce
Iloncia przerąbane z tą rwą i najgorsze że tak jak piszesz nic z tym nie można zrobićAgnieszka0812 lubi tę wiadomość