Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej:)
Lunka, napisałabyś coś więcej o tym jak małż zareagował a nie tak zdawkowo...
Aga, na pewno wszystko będzie dobrze, odpoczniesz przynajmniej troche
Wiaterek daj znać po wizycies1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
lunadelrospo wrote:Kasia,alez ci zazdroszvze takich widokow rano!!!
Marzy mi sie moj rower i trasa nad Wisłą!
No ja teraz z oczywistych względów nie jeżdżę na rowerze Ale myślę, że wrócę po ciążypucek, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
lunadelrospo wrote:To spacerujesz? Tez fajnie!
Tylko dlatego, że mamy strefę i zostawiam samochód poza, żebym nie musiała płacić. Ale fajny taki spacerek z ranaWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
No zabawnie było, przyszedl pozno i ka prawie zasnęłam..obudził mnie sygnał domofonu,obudzilam się i nie wiedzialam gdzie ja mam schowac ta paczuszke, pierwsze pobieglam do krzesla w jadalni ale poznij uznalamnze on nie bedzie siedzial w jadalni bo nie je o tej porze, wiec przenosilam na kanape i mi test wypadl.I ja durna prawie zeszlam na zawal zanim dotarlam z tyk do sofy..
I przyszedł przywital i mowi ze prysznic i chodzmy spac bo jutro ma prezentacje w pracy ciezka..wiec nie mialam juz co czekac kazalam mu oczy zamknac i dalam prezent,on tak patrzyl i patrzyl i dziewczyny..on nie wiedzial o co chodzi!! I pyta dla Pauliny(moja chrzesnica)
Wiec musialam temu gluptasowi wyciagnac test i powiedziec!
Hiacynta,-mowilam,ze zadne kalafiory itp;)
I tak sie cieszył ,a za chwile sie zaczela seria pytan..
-a to jednak jestem bardzo dobry;)
-a skad masz te skarpetki
I pytalm od kiedy wiem,wiec mu mowie ze 3 dni..a on aa,to jest trzeci dzien ciąży... Serio dziewczyny,gwarantuje ze on naprawde jest inteligentny;) tylko ta tematyka jakby nie jego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 08:29
Renia7910, s1985, chomiczka, monilia84, kehlana_miyu, niezapominajka, Stópka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lunadelrospo wrote:No zabawnie było, przyszedl pozno i ka prawie zasnęłam..obudził mnie sygnał domofonu,obudzilam się i nie wiedzialam gdzie ja mam schowac ta paczuszke, pierwsze pobieglam do krzesla w jadalni ale poznij uznalamnze on nie bedzie siedzial w jadalni bo nie je o tej porze, wiec przenosilam na kanape i mi test wypadl.I ja durna prawie zeszlam na zawal zanim dotarlam z tyk do sofy..
I przyszedł przywital i mowi ze prysznic i chodzmy spac bo jutro ma prezentacje w pracy ciezka..wiec nie mialam juz co czekac kazalam mu oczy zamknac i dalam prezent,on tak patrzyl i patrzyl i dziewczyny..on nie wiedzial o co chodzi!! I pyta dla Pauliny(moja chrzesnica)
I pytalm od kiedy wiem,wiec mu mowie ze 3 dni..a on aa,to jest trzeci dzien ciąży... Serio dziewczyny,gwarantuje ze on naprawde jest inteligentny;) tylko ta tematyka jakby nie jegoRenia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
lunadelrospo wrote:No zabawnie było, przyszedl pozno i ka prawie zasnęłam..obudził mnie sygnał domofonu,obudzilam się i nie wiedzialam gdzie ja mam schowac ta paczuszke, pierwsze pobieglam do krzesla w jadalni ale poznij uznalamnze on nie bedzie siedzial w jadalni bo nie je o tej porze, wiec przenosilam na kanape i mi test wypadl.I ja durna prawie zeszlam na zawal zanim dotarlam z tyk do sofy..
I pytalm od kiedy wiem,wiec mu mowie ze 3 dni..a on aa,to jest trzeci dzien ciąży... Serio dziewczyny,gwarantuje ze on naprawde jest inteligentny;) tylko ta tematyka jakby nie jego
Hahaha jakbym mojego słyszała Jak mu po wizycie lekarskiej powiedziałam że to szósty tydzień to on "dla mnie to czwarty dzien" :D
Fajnie ze sie cieszyRenia7910 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
NO MÓJ STWIERDZIŁ ZE JAK ZASZŁAM W CIĄŻE TO ON BYŁ ZA GRANICA ;P A JA MÓWIE GŁUPKU LICZY SIĘ OD DNIA MIESIĄCZKI ;P
Renia7910, Wiaterek, chomiczka, Agnieszka0812, kehlana_miyu, niezapominajka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
TO WIDZE DZIS JEDNA WIZYTA JUTRO DRUGA WIZYTA SAME ZDJĘCIA SIE POSYPIA ;]
pucek, Wiaterek, monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyJa się wcześniej przebudziłam, we śnie przeliczałam ile wyniesie moja pierwsza pensja, bo będzie tego niedużo - mają system premiowy uzależniony od liczby złożonych / opracowanych wniosków. Ech...
Aguś stracha nam napędziłaś dobrze że na ginekologii leżysz, tam są bardziej świadomi potencjalnych zagrożeń dla dziecka i Ciebie. Nie spiesz się do domku, niech Ci porobią wyniki i zredukują ten ból biedactwo . Chłopakami ktoś się zajmie, może teściowa do czegoś się przyda, raz na jakiś czas wypada
Luna przekomicznie to opisałaś super się czyta takie pełne radości opisy
Wiaterku Ty dzisiaj lekarza masz? Wiesz że wszystkie czekamy i kciukamy, ciotki z forum zaklinają loslunadelrospo, Wiaterek, Agnieszka0812, Stópka lubią tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:
Wiaterku Ty dzisiaj lekarza masz? Wiesz że wszystkie czekamy i kciukamy, ciotki z forum zaklinają los
Dzisiaj. O 14:45 wychodzę z pracy i jadę. Zaklinajcie ciotki z forum bo to zaklinaie bardzo się przydaje. Dziękuje WamRenia7910, chomiczka, lunadelrospo, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Aga trzymam kciuki za Was :* Wszystko będzie dobrze :* Lunka ja kiedyś zrobiłam test owulacyjny i mój mąż pytał to już zalałem? W tych sprawach to oni są głuptaski
Renia7910, lunadelrospo, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualny
-
We wtoreczek ale nie mam na godzinę tylko jak przyjdę tak obwiązuje kolejka.Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015