Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie ukrywam, że jest mi łatwiej juz to znieść ze względu na to, że jestem w ciąży. Myśle, że mój Młdy/Młoda nie odczuwa tego aż tak. Po postu huśtawka emocjonalna, nic więcej. Dla niego (Niej) gorszy jest stres jaki odczuwam w związku ze strachem. Ale wierzę, że tym razem będzie dobrze :]
Renia7910 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Czekam na konsultacje rehabilitacyjna z fizjoterapeutka, ekg w porządku, jednak ciśnienie po nocy 135/85 po lekach, wychodzi na to że pewnie do końca ciąży będę musiała brać leki i pilnować ciśnieniaFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Czekam na konsultacje rehabilitacyjna z fizjoterapeutka, ekg w porządku, jednak ciśnienie po nocy 135/85 po lekach, wychodzi na to że pewnie do końca ciąży będę musiała brać leki i pilnować ciśnienia
Lepiej w ta stronę niż jakbyś nie wiedziała, że coś się dzieje i nie miała kontroli nad tym. Także nie ma tego złego.
A co do tych bóli Twoich? Coś Ci powiedzieli?Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Czekam na konsultacje rehabilitacyjna z fizjoterapeutka, ekg w porządku, jednak ciśnienie po nocy 135/85 po lekach, wychodzi na to że pewnie do końca ciąży będę musiała brać leki i pilnować ciśnienia
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Ja jak wczoraj nie mogłam wytrzymać z bólu zadzwoniłam sama do gina, on mi kazał jechać na izbę, tylko nie wiedziałam czy zdolam dojechać, straszne bóle, poty, to ciśnienie było dla mnie okropne, aż się trzesłam. Dobrze, że przyjechałam, bo do domu bym karetkę wzywałFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Wojtek to super imię, ale dyrektor mojego M. się nazywa Wojtek więc odpada
My dla dziewczynki mamy Matylda, chociaż podoba mi się też Zuza
Dla chłopca jeszcze nie wybraliśmy bo M. chce syna skrzywdzić imionami typu Cezary albo Sylwester.... myślimy trochę o Adamie i Jasiu
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
No i zlapalam wiruski szkoda tylko ze nie te ktore chcialam. Od nocy okupuje toalete. Siedze na tronie z miska w rece. Nawet woda nie siada. Zrobilam sobie grysik na mleku. Ciekawe ile w zoladku posiedzi. Ciekawe bo nie slyszalam zeby ktos w moim otoczeniu mial wirusowke. Wprawdzie bylam wczoraj na miescie no ale bez jaj. Kurde organizm jak u ksiezniczki... a w sobote idziemy na wesele..
Agus dobrze ze odkrylas to cisnienie..
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
Dobrze Agus ze szybko postawili diagnozę, teraz leki ureguluja ciśnienie.
Nie dość ze jestem chora to od rana ryczę,tak dziś święto naszych aniołków i taki mnie żal wziął. ..
Mój mały kończyłby właśnie roczek.
Miałam termin na 21 ale z lekarzem umowilam się na cc na 16 października.
Może byłoby mi lżej jakbym zaszła w ciążę a tu jak na złość od kilkunastu miesięcy nie wychodzi
Sorki ze was zasmucam takimi opowieściami ale dziś mam wyjątkowo zły dzień.
Michaś ♡[*]04.06.2014 (20tc) -
lunadelrospo wrote:Jeszcze myślę nad Lidka
AGUS DOBRZE ZE CIEBIE PRZEBADALI
JA MAM IMIONA STANDARDOWO DLA DZIEWCZYNKI EWA A DLA CHŁOPCA TOMEKmonilia84 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
marzusiax wrote:No i zlapalam wiruski szkoda tylko ze nie te ktore chcialam. Od nocy okupuje toalete. Siedze na tronie z miska w rece. Nawet woda nie siada. Zrobilam sobie grysik na mleku. Ciekawe ile w zoladku posiedzi. Ciekawe bo nie slyszalam zeby ktos w moim otoczeniu mial wirusowke. Wprawdzie bylam wczoraj na miescie no ale bez jaj. Kurde organizm jak u ksiezniczki... a w sobote idziemy na wesele..
Agus dobrze ze odkrylas to cisnienie..
Marzusia, współczuję z całego serca. Miałam wirusówkę w czerwcu i to było jedno z najgorszych przeżyć w moim życiu Przytulam i życzę, żeby szybko przeszło, na szczęście zwykle nie męczy dłużej niż dwa dni.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
pucek wrote:Luna Leon to mój wielki typ ale M twierdzi że dziwne ;/
Jest to imię o głębokim znaczeniu.Leon to przeciez Lew.
Nam kojarzy się z cudnym czlowiekiem o wielkim sercu jakim byl dziadek męża..
A brzmi dla mnie cudnie;)