Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie dziś na obiad zupki chińskie.
Mam tyle roboty po tym remoncie, że się po prostu nie wyrobilam.
Jejku jakie wy biedne dziewczynki jesteście, Marzusia choć po łyżeczce pij żebyś się nie odwodnila.
Aga a ty kochana mów lekarzom ze się źle czujesz.
Michaś♡[*]04.06.2014
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 13:50
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Rudzik39 wrote:U mnie dziś na obiad zupki chińskie.
Mam tyle roboty po tym remoncie, że się po prostu nie wyrobilam.
Jejku jakie wy biedne dziewczynki jesteście, Marzusia choć po łyżeczce pij żebyś się nie odwodnila.
Aga a ty kochana mów lekarzom ze się źle czujesz.
Michaś♡[*]04.06.2014
Dobra zupka nie jest zla.
A tak swoja droga to w pracy mialam okazje zjesc zupke taka instant koreańską i szczerze mówiąc od vifona się smakiem nieszczegolnie różniłas1985 lubi tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:No zabawnie było, przyszedl pozno i ka prawie zasnęłam..obudził mnie sygnał domofonu,obudzilam się i nie wiedzialam gdzie ja mam schowac ta paczuszke, pierwsze pobieglam do krzesla w jadalni ale poznij uznalamnze on nie bedzie siedzial w jadalni bo nie je o tej porze, wiec przenosilam na kanape i mi test wypadl.I ja durna prawie zeszlam na zawal zanim dotarlam z tyk do sofy..
I przyszedł przywital i mowi ze prysznic i chodzmy spac bo jutro ma prezentacje w pracy ciezka..wiec nie mialam juz co czekac kazalam mu oczy zamknac i dalam prezent,on tak patrzyl i patrzyl i dziewczyny..on nie wiedzial o co chodzi!! I pyta dla Pauliny(moja chrzesnica)
Wiec musialam temu gluptasowi wyciagnac test i powiedziec!
Hiacynta,-mowilam,ze zadne kalafiory itp;)
I tak sie cieszył ,a za chwile sie zaczela seria pytan..
-a to jednak jestem bardzo dobry;)
-a skad masz te skarpetki
I pytalm od kiedy wiem,wiec mu mowie ze 3 dni..a on aa,to jest trzeci dzien ciąży... Serio dziewczyny,gwarantuje ze on naprawde jest inteligentny;) tylko ta tematyka jakby nie jego
Faceci to jest jednak inny gatunekRenia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
s1985 wrote:NO MÓJ STWIERDZIŁ ZE JAK ZASZŁAM W CIĄŻE TO ON BYŁ ZA GRANICA ;P A JA MÓWIE GŁUPKU LICZY SIĘ OD DNIA MIESIĄCZKI ;P
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
niezapominajka wrote:A mój ostatnio stwierdził jak mu powiedziałam, ze nam iui wypadnie w ten sam weekend co ślub, że przynajmniej dziecko będzie małżeńskie, a nie tak jak synuś
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
lunadelrospo wrote:U nas zupa jarzynowa i roladki ze szpinakiem i serem i gnocchi do tego
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
marzusiax wrote:Cola juz witala sie z porcelana. A paluszkow brak. Dobrze ze internetowo sie nie zarazicie2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyJa dzisiaj znów ból głowy...
Na obiad miałam krupniczek i warzywa gotowane na parze. Nie, nie idzie mi odchudzanie, zaraz idę do piekarni po jakieś ciastko do kawy, J z pracy przyjedzie to sobie z kawą schrupiemy. Dzisiaj przygnębienie na maxa, może ta pogoda mnie dobija. -
Renia7910 wrote:Ja dzisiaj znów ból głowy...
Na obiad miałam krupniczek i warzywa gotowane na parze. Nie, nie idzie mi odchudzanie, zaraz idę do piekarni po jakieś ciastko do kawy, J z pracy przyjedzie to sobie z kawą schrupiemy. Dzisiaj przygnębienie na maxa, może ta pogoda mnie dobija.
Dzis urodzila kolezanka ktora mnie wspierala po smierci Krzysia, jako jedna z nielucznych. Nie unikala mnie mimo ze sama byla w ciazy. Urodzila sie 6 dni po terminie tak jak by chciala akurat w dzisiejsze swieto. Niech czuwaja nad Malutka wszystkie aniolki bo ma naprawde cudownych rodzicow.Renia7910, chomiczka, Wiaterek, monilia84 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Marzusia, cieszę się że masz też blisko siebie ludzi, któzy Cię wspierają Oby malutka się zdrowo chowała
Wiaterek, pół godziny jeszcze Czekam na słit focie :*Renia7910, Wiaterek lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...