Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Leon ,Leonard piękne imię - jakbym miała jeszcze syna nazwałabym właśnie tak.
Mnie podoba się jeszcze Aleks albo Maksym:)
Dla dziewczynki śliczne Antonina,Aleksandra i Milena:)
Mój synek na drugie ma Adaś a wszyscy Tomkowie których znam to super chlopaki:)
Michaś ♡[*]04.06.2014 -
nick nieaktualnyWiaterek wrote:Szymon to był mój pierwszy typ ale szczerze dla chłopca podoba mi się mniej imion niż dla dziewczynki :]
Wiaterek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJelitówka rzecz paskudna Życzę szybkiego powrotu do zdrowia :*
Ja dzisiaj jakieś mieszane uczucia mam, trochę mi smutno ze względu na datę w kalendarzu, trochę myślę o tej wczorajszej propozycji pracy, ogólnie nic nie wygląda tak cudownie jak jest zareklamowane - te wielkie zyski mają być osiągnięte dopiero za kilka miesięcy, a póki co trzeba będzie zacisnąć pasa.
Za 1,5 h następna rozmowa o pracę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Mój najstarszy jest Szymon ,dżentelmen od dziecka ale i niezły łobuziak
A moja Jula to prawdziwa księżniczka od malenkosci
Jak byłam w ciąży z Michasiem lekarz powiedział ze to będzie dziewczynka i wyobraźcie sobie ze nie mogłam wybrać żadnego imienia ,kompletnie nic mi nie pasowało.
Cały czas moja córcia chciała Michał od Michaela Jacksona bo to jej idol.A mnie to imię cały czas chodziło po głowie.
Po porodzie okazało się ze jednak intuicja mnie nie zwodzila i wiedziałam dlaczego żadne imię dla dziewczynki mi nie pasowało.
Michaś ♡ [ * ] 04.06.2014
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka0812 wrote:Wiecie, że w ogóle nie leżę, tak mnie boli strasznie, byłam teraz na masażu i jest jeszcze gorzej
Siedz tam,az wymysla jakis sposob na twoje dolegliwościAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:Wiecie, że w ogóle nie leżę, tak mnie boli strasznie, byłam teraz na masażu i jest jeszcze gorzej
Ja myślę, że to może Ci za chwilę przejść. Jak tata miał bark masowany to po zabiegu bolało go badziej niz normalnie, a potem było lepiej.
Ja mam dziś pomidorową. Zaraz idę podgrzać bo już taka głodna jestem, że masakra. Jak ja tyle będę jadła to będę meeeeega gruba :]Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki